Kip Winger (bass+vokal) ve Reb Beach (gitar) tarafından kurulan Winger,
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    Cenk Eroğlu @ Winger 2006

    15 Temmuz 2006 00:00

    1987 yılında Kip Winger (bass+vokal) ve Reb Beach (gitar) tarafından kurulan Winger, Paul Taylor (gitar+klavye) ve Rod Morgenstein (davul) ile kadrosunu oturttu. Winger bu kadrosu ile 3 başarılı stüdyo albümüne imza attı. Kendi adlarını taşıyan ilk albümünü 1988 de yayınlayan grup, 90'da "In The Heart Of The Young" ardından 93'te "Pull" ile başarısını devam ettirdi. "Pull" albümünden sonra grup üyeleri solo çalışmaları üzerine yoğunlaştılar.

    Geçen 13 senenin ardından 2006'da Kip Winger, grubu yeni bir albüm kaydı yapmak üzere yeniden toparladı. Kip, son açıklamasında yeni albümlerinde, Pull albümünde kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

    Winger 2006 Ekim'inde Frontiers Records etiketiyle yeni albümünü çıkaracağını duyurdu. Ekim ayında İstanbul'da bir konser vermeleri olası olan grubun yeni kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor:

    Kip Winger (bass+vokal)
    Reb Beach (gitar)
    John Roth (gitar)
    Rod Morgenstein (davul)
    Cenk Eroğlu (klavye)(*)

    * Tanınmış müzisyen/prodüktör Cenk Eroğlu, sanırım Türk olarak bir ilke imza atarak, dünyada bu kadar ilgi görmüş bir rock grubunun parçası olarak karşımıza çıkıyor. Kendisine başarılar dileriz.

    Yorumlar

    • Yıllardır hayranı olduğum böylesine buyuk bir grubun bunyesinde bir bizden birini görmek beni çok gururlandırdı umarım cenk WİNGER'ı buralara bir konser vermesi için ikna eder.
      Üye
      ızzy
      Tarih
      23 Temmuz 2006 00:00
    • tebrikler Cenk abi.. gerçekten de bir Türk olarak ilke imza atıyorsun..seninle gurur duyuyoruz :))
      Üye
      Ratt
      Tarih
      22 Temmuz 2006 00:00
    • so this is love,or so you tell me,as you walkin' out the door...
      Üye
      malmsteen20
      Tarih
      22 Temmuz 2006 00:00
    • hobaa...olay budur...şimdi babalar ekimde döktürür artık istanbul'da...in for the kill, hungry, seventeen, madailane, cant get enough, easy come easy go, hell to pay ve daha nicelerini..yakışır..gurur duydum,,gerçi glam olayında klavyenin pek bir bastırıcı yanı ki özellikle de canlı performanslarda yok ama yine de çok büyük başarı..helal olsun...kip winger ve reb beach gibi efsanelerle olmak bile yeter..
      Üye
      longliveglam
      Tarih
      22 Temmuz 2006 00:00
    • Gercekten bir winger konseri olsa da whitesnake den sonra gercek bir hard-glam rock grubu daha izlesek. Cenk Eroglu'nu tebrik etmek gerekiyor Kip Winger gibi bir sarkı yazarı ve Reb Beach gibi bir virtüöz le çalışma imkanı bulmak için çok çalışmak gerekiyor. Dinlediğim en iyi Albümlerden biri olan PULL'u herkese tavsiye ederim. Özellikle Down Incognito ve In my Veins.
      Üye
      nanik tunc
      Tarih
      21 Temmuz 2006 00:00
    • cenk eroğlu senelerce türkiye müzik piyasasında rock müzik adına iyi şeyler üretebilmek için çalıştı amerika da da kip winger la tanışıp önce XCARNATION adında bi grup kurdular ve bi kaç şarkı kaydettiler en sonunda da winger gibi efsane bi gruba dahil oldu ama bence şunu da kendimize sormak lazım cenk eroğlu nun değerini biz niye bilemedik? sanırım ekim ayının ortalarında istanbul a gelicekler bu sene bayaı bi keyifli geçti hard rock açısından sebastian bach,guns'n roses,M.S.G, şimdilerde de WHITESNAKE e hazırlanıyoruz e ne diyelim organizatörlerden allah razı olsun... ;)
      Üye
      wildly
      Tarih
      20 Temmuz 2006 00:00
    • cenk eroğlu şöyle güzel bi türkiye turnesi ayarlasa iyi giderdi.
      Üye
      nebik
      Tarih
      20 Temmuz 2006 00:00
    • Bir dönem dünyanın en iyi progressive rock davulcusu seçilmiş olan Rod M. ile olan ünlü winger kadrosunda olmak büyük başarı ne diyelim tebrikler...
      Üye
      the clown
      Tarih
      20 Temmuz 2006 00:00
    • Bravo Cenk Eroğlu' na.. Kip Winger'ı bilenler Cenk Eroğlu'nun ne denli büyük bir iş çıkardığını biliyordur zaten... Rock On!
      Üye
      PoorBoyBlues
      Tarih
      19 Temmuz 2006 00:00
    • böyle bir habere sadece 3 kişinin yorum yapmış olması entersan.forumlarda o kadar çok glam/hard rockçı görüyorum nerde bu adamlar.demekki olay yüzeyselmiş...
      Üye
      Breaker
      Tarih
      19 Temmuz 2006 00:00
    • Cenk eroğlunu gönülden tebrik ediyorum.. adam çok süründü burada.. dandik dundik adamlara sarkılar yaptı, altyapılar hazırladı ama en sonunda Winger gibi bir efsaneyle çalışma fırsatı yakaladı

      Miles Away, Rainbow In The Rose, ve hayatımın sarkısı SPELL I'M UNDER :)
      Üye
      Gezegenn
      Tarih
      18 Temmuz 2006 00:00
    • adamlar çok prof, zaten cenk ereni duyan duymuş. alın size rocknroll revival. hade baalım inşallah artar böyle haberler.

      Headed for a heart break;)
      Üye
      thunderheart
      Tarih
      17 Temmuz 2006 00:00
    • muhteşem bir kadro ..bravo cenk eroğluna ..kendisi ile ne kadar gururlansak azdır.böyle bir grubu canlı görmek farzdır...,

      I can't get enough !!
      Üye
      mad
      Tarih
      17 Temmuz 2006 00:00
    Toplam 13 yorum var. Tüm yorumlar »

    Taze haberler