Battle Of The Bands VIII. Amatör Müzik Grupları Yarışması Amatör müzik gruplarına müzik piyasasının kapılarını aralayan "Battle of the">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Battle of The Bands 2006

21 Temmuz 2006 00:00
Battle Of The Bands
VIII. Amatör Müzik Grupları Yarışması

Amatör müzik gruplarına müzik piyasasının kapılarını aralayan "Battle of the Bands", bu sene radyo boğaziçi'nin geleneksel "13. Sınırsız Müzik Günleri" kapsamında 7 Ekim 2006'da 8. defa düzenleniyor!

:: Yarışmacı gruplar amatör olmalıdır. (Daha önceden herhangi bir nedenden dolayı ticari amaçlı albümleri yayınlanmamış olmalıdır.)

:: Son başvuru tarihi 11 Eylül 2006, Pazartesi günüdür. Yarışmaya katılacak gruplar demolarını, müzik tarzı, grubu anlatan tanıtıcı bilgi ve resimle birlikte, bu tarihe kadar Radyo Boğaziçi’ne elden ya da kargo ile iletmek zorundadırlar.

Adres: Radyo Boğaziçi, Boğaziçi Üniversitesi / Superdorm, FB B007, Cengiz Topel Cad., 80630, Uçaksavar
Etiler/ISTANBUL

:: Demolar CD formatında olmalıdır.
Grup performanslarının değerlendirilmesinde jürinin daha sağlıklı bir değerlendirme yapabilmesi açısından, hazırlanan demolarda yer alan eserler, grupların kendi besteleri olmalıdır ve demo CD’sinde en az üç beste bulunmalıdır.

:: Yarışmanın katılım ücreti grup başına 50 YTL’dir. Yarışmaya katılacak grupların, katılım ücretini en geç son başvuru tarihi olan 11 Eylül 2006 tarihine kadar kontakt numaralarından veya adreslerinden alınabilecek hesap numaralarından birine yatırmış olmaları veya radyobogazici’ne elden ulaştırmaları gereklidir.

:: Başvurular bittikten sonra yapılacak ön elemede, finale katılmaya hak kazanan gruplar, finalde performanslarını plak şirketlerinden temsilciler ve müzik otoritelerinden oluşan seçkin bir jüri önünde sergileme fırsatını yakalayacaklardır.

:: Yarışma 7 Ekim 2006, Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü’nde, açık havada yapılacaktır. Havanın yağmurlu olması durumunda, yarışma yine aynı tarihte, Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüs Murat Dikmen Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Bilgi için: [email protected]

Yorumlar

  • Finale katılamayanlara haber bile verilmeyecek.Seçkin jürinin beğenmediği şarkılar hakkındaki yorumları önemsiz olduğu için not alınmayacak alınsa bile finale katılamayan gruplara iletilmeyecek.Sonra da organizasyon yapıyorum diye ortalıkta gezilecek.Elenen gruplar, kargonun yarışmaya ulaştığından bile haberi olmayacak. Çok alkış alan grup kazanacak. Önemli olan katılmaktı olacak. Herkes aldığı maaşa bakacak. Katıldım,finalleride izledim ordan biliyorum
    Üye
    kafamiyicem
    Tarih
    19 Eylül 2006 00:00
  • Öncelikle 50 YTK' lik bir ücret katılım oranını ciddi şekilde düşürecektir. Üç şarkılık bir demo kuralı abartılı olmasının yanı sıra katılacak gruplara çok daha ağır bir maddi külfet getirecektir. Yurtdışında yapılan B.O.B. yarışması ciddi bir yarışmadır, Amerika Birleşik Devletleri' nde yapılan benzer yarışmalarda yüksek para ödülleri ve plak anlaşmaları söz konusudur. Organizasyon da bu satıhta çok daha planlı programlı ve herşeyden ötesi sonucu "güvenilir"' dir. Sahnede sütlaç gibi dağılmalarına rağmen yaşları küçük diye bir gruba birincilik verilmez. Kardeş okul diye düşünülerek başka bir üniversitenin iç burkucu derecede başarısız bir başka grubuna da üçüncülük verilmez. Sesi çamur gibi olan Behringer ampliler sahneye kurulmaz. Bar grubuyken bir tane albüm çıkarmış ve herkese "keşke bar grubu olarak kalsalarmış" dedirten bir grubun gitaristi jüriye alınmaz...Lakin eski haliyle, ve eski katılım şartlarıyla tüm bu olan bitene göz yumulabilirdi. Şimdi bu 50 YTL ve 3 şarkılık demo kaidesine karşılık olarak organizasyon ne gibi düzeltmeler yapacak bu benim için merak konusu. "Seçkin jüri üyeleri" ifadesi ise her zaman ki gibi bu seferde kanımı dondurmayı başardı.

    eh, rastgele...
    Üye
    wedge antilles
    Tarih
    31 Temmuz 2006 00:00
  • hem elli milyon vereceğim.hem de 3 beste vereceğim.ee bu yarışma bana ne verecek.benim şarkılarım iyiyse bu yarışmaya ne gerek.50 milyonu neye harcayacaklarının bi listesini eklerlerse sevinirim.
    ***birde beni en çok sinir eden şey katılım kalitesini yükseltmek için para alıyoruz denmesi.yani bu boğaziçinde okuyan nacizane dahiler böyle bir yöntem bulmuşlar.
    ***ben böyle şey görmedim.
    ***Bu yarışmanın kime faydası olmuş size olsun arkadaşlar.bu herifler birkaç grup sayıyorlar ama saydıkları grupları biz başka başka yerlerden öğrendik.
    ***üç beste gönderecem ben size utanmazlar.
    Üye
    kalipardi
    Tarih
    29 Temmuz 2006 00:00
  • müzik bir paylaşım içindir.bu da grupların belirli bir tanıtım yapmaları için bir yoldur.tabi ki tek yol değil.

    lakin ben grubumu bu tarz yarışmalara sokmaya sıcak bakmıyorum,ama katılanları da aşağılamak pek de haklı gözükmüyor.

    isteyen katılır isteyen katılmaz.ama ben sıcak bakmıyorum.müziğe böyle bir şey için başlamadım çünkü.o jüri neyin iyi olup olmadığına karar veremez.sadece neyin tutup tutmayacağına karar verebilir.

    katılanlara ve organize edenlere de saldırmak hoş değil ama.isteyen istediğini yapsın.
    Üye
    stone pilot
    Tarih
    28 Temmuz 2006 00:00
  • jüride kim var metallica mı 50ytl boru değil..=)))
    Üye
    _DumaNisT_
    Tarih
    28 Temmuz 2006 00:00
  • bence katılım için 50 ytl degil katılanlara 50 ytl verilmeli ki gruplara destek bi teşvik verilsin...
    Üye
    Crucify
    Tarih
    27 Temmuz 2006 00:00
  • ya bizde bu sene bu tarz bi organizasyon yaptık gruplardan falanda para almadık sponsor desteğiyle hallettik işleri eğer sağlam bi jüri sağlam bi ödül konulsaydı sponsor kesinlikle bulunurdu organizasyona burda da 50 ytl nin muhabbeti dönmezdi ve de organizasyonu düzenlenyen arkadaşlarda burada kimseye açıklama yapmak zorunda kalmazdı neiese kolay gele arkadaşlar gruplarada burdan şunu söyelmek isterim farklı bi sahnede başka bi şehirde çıkıp çalmak bile size inanılmaz güven verecektir diğer çalışmalarınız da
    Üye
    altçigi
    Tarih
    27 Temmuz 2006 00:00
  • 50 ytl olması çok çok iyi olmuş bence.bedeva olsaydı çok rezil olurdu eminim..duyan gelirdi grup olarak...biraz ciddi bişey olmuş birde arkadaşlar hak verin yani adamlar okadar uğraşıyolar her şeyi ayarlıyolar..eğer ceblerine 3-5 kuruş giriyosa benden helal olsun ki hiç sanmıyorumm..harcadıkları yol paraları vs.. lerde adamların ceblerinden gidiyo..organizasyon yapmak hiç kolay bişey değil..bence 50 ytl grup için hiç bişey değil..ki çok var organizyona ve birikir.paranız yoksa gidin çalışın kazanın arkadaşlar..gidip çalışsanız demo parasını bile çıkartırsınız..bence 50 ytl çok çok uygun..amatör grupların bulamıyacağı insanların önünde çalıcaksın..bu bile yeter bence.bu işlerede deneyim çok önemlidir..bence 50 ytl nin dönüşü kazanamadığın taktirde katkat fazlasına deneyim olarak gelicektir bence.. yazan arkadaşların çoğu 50 ytl ye takılmış durumda anlamadm ..
    Üye
    cesila
    Tarih
    27 Temmuz 2006 00:00
  • Yarışmaya katılacak grupalra birkaç uyarım, sahnede kullanılacak birkaç espri bulun cenk erdem tadında diyaloglara girin idare edende bi beste yapın (punk olursa iyi olur) ödül sizindir.Buda benden size kıyak olsun...
    Üye
    DeepPurple
    Tarih
    27 Temmuz 2006 00:00
  • burada olay 50 ytl değil aslında.gören geçiren biri olarak söyleyeyim reklamının hakkını veren bir yarışma değil.yarışmadan yarışmaya koştuk kimisinde derece elde ettik kimisinde edemedik.ama hiçbirini böyle eleştirmem.
    Üye
    Ruh Gemi
    Tarih
    27 Temmuz 2006 00:00
  • Grub başı 50 kağıdın neresi çok yaw??? Keyfinize barda kişi başı 4 5 birayı götürürken çok olmuyorda...

    Bir şekilde grubunuzu duyurmak için kişi başına düşecek 10 12 ytl den mi kaçıyorsunuz... Gidin yaww... Çoluk çocuk muhabbetlerini bırakın...

    (Böyle yarışmalara 18 yaş sınırı getirilmeliki kuru gürültü olmamalı)
    Üye
    bono80
    Tarih
    27 Temmuz 2006 00:00
  • Eh be kardeşim bize fırsat diye sunuyorlar böyle gereksiz yarışmaları tama belki gerekli güzel bir yarışma ama madem yapıyosun biraz ucuz yap be kardeşim:D .O kadar parayın nereden bulalımda katılalım biz o yarışmaya?Çok paramız olsa zaten kayıtları toplar albüm yapardık :D
    Üye
    KöLe_kRaL
    Tarih
    27 Temmuz 2006 00:00
  • hee kazanan grup kaybedenlerinkini ödicekmiş
    Üye
    tayfur_bir
    Tarih
    26 Temmuz 2006 00:00
  • kaybeden gruplara paraları iade edilecekmi
    Üye
    Breaker
    Tarih
    25 Temmuz 2006 00:00
  • Kimseler radyoboagaziçine kalkın da kendi başınıza bişiler başarmaya çalışıp böyle bir yarışma duzenleyin demedi tabii ki arkadaşlar yıllardır ögrenciler olarak herşeyi kendimiz halledip bu yarışmayı Türkiye piyasasında bir yerlere getirmişiz şurda hangi yarışmada aksilik olmuyor? Jüri de geçen sene oldugu gibi müzik dunyasında yer etmiş insanlardan oluşacak grubunuz ile katılmasanız bile bizler 7 ekim günü hepinizi yarışmayı izlemek uzere bekliyoruz.
    Üye
    x-ecutioner
    Tarih
    25 Temmuz 2006 00:00
  • Bizde yarışmaya geçen sene Denizliden katıldık. Fianle kaldık ve toplandık gittik İstanbula. Gayet eğlenceliydi fakat her küçük organizasyonda olabilecek olan aksaklıklar vardı.
    Geçen senenin sonucu herkesin olduğu gibi bizide şaşırtmıştı.
    Biz geçen sene Jüri özel ödülü almaya hak kazandık. Yani orada sonuç o şekilde açıklandı. Ve ödül daha sonra yollanacak dendi fakat halen yollanan birşey yok.
    Neyse bence gruplar açısından iyi bir deneyim ve tecrübe oluyor. Hiç olmazsa isminizi duyurma fırsatını yakalayabiliyorsunuz.
    Katılacak tüm gruplara başarılar.

    Gri Nokta - Bas
    Üye
    cold_play
    Tarih
    25 Temmuz 2006 00:00
  • gereksiz bi organizasyon.kazanana ödül bile yok
    Üye
    lazimlik
    Tarih
    25 Temmuz 2006 00:00
  • Ayvayi yedik desenize 3 demo kanal kayit 300YTL Provalarr 100 YTL 400 eder üstüne birazda ekipmanlar girse yol vs...
    1000 YTL ohh ohh
    Üye
    enesevercan
    Tarih
    25 Temmuz 2006 00:00
  • peki bu yarışmaya istanbul dışından katılan gruplar ne olacak herkes 50 ytl diye takmış ama bu işin daha birçok masrafı var kendimize ait 3 şarkı yapacağız demo oluşturmak için de gece gündüz stüdyoya gireceğiz sonra demo yapmak için de yine bir ücret demoyu göndermek vs. sonra birde istanbula gittiğimizi düşünün 5 kişilik bir grubun istanbulda kalması vs olaylar da bu işin içinde bana kalırsa madem bir iş yapacaksınız tam yapacaksınız bu işin sponsoruydu filan herşeyi halledeceksiniz ya da böyle bi işe kalkışmayacaksınız sonra da eksik iş yapıp da milletten saygı beklemeyeceksiniz amatör grup genelde öğrencilerden oluşan gruptur bir öğrenci neyle karşılayacak bu kadar masrafı birde üstüne para istiyorsunuz bence siz zengin grupları birbirine düşüreceksiniz galiba :) ayıp...
    Üye
    dumaniac-melih
    Tarih
    25 Temmuz 2006 00:00
  • Radyo yönetim kurulu üyeleri çarşamba akşamı Yüxexes'in konuğu olarak 22 - 23 arası Dream Tv de olacaklar. Hemen arkasından da 24:15 te Trt Fm in konuğu olarak Battle of the Bands ve Sınırsız Müzik Günleri hakkında bilgi verecekler.

    Bu programların ikisi de canlı ve ikisine de seyirci/dinleyici katılımı mümkün. İnternet veya telefon yoluyla katılabiliyorsunuz iki programa da. Buraya yazan birçok kişinin aklında soru işaretleri var. Birçoğunun da iyi/kötü eleştirileri var. Bence bilgileri ilk ağızdan almak ve sorularınıza tam ve doğru cevaplar alabilmek için çarşamba akşamı bu programlardan birine katılın derim ben.
    Üye
    kutu bira
    Tarih
    25 Temmuz 2006 00:00
  • niyetleri iyi olabilir ama birkaç tane sorun var bunlara cevap verebilirseniz çok sevincem : 1)müzikal bir yarışma yapmak öğrencilerin işi midir yoksa daha tecrübeli organizatörlerin ya da prodüktörlerin mi? 2) Kim size kalkın ders çalışmak yerine milletten 50 ytl toplayıp yarışma düzenleyin dedi? 3) Bir organizasyon düzenlemenin adabı sponsor bulup sosyal bir aktiviteye dönüştürmek değil midir? cevabı ben veriyim : evet...Siz 50 ytl toplamak zorunda kalınan bir yarışma düzenliyorsanız kusura bakmayın ama işin sponsor bağlama işini biraz halledememişsiniz...
    Üye
    kacak
    Tarih
    24 Temmuz 2006 00:00
  • bir işi beğenir beğenmezseniz o sizin tasarrufunuzdur ama yapılan işi nasıl eleştiriyor olduğunuz artık sizin tasarrufunuz değildir. Beğenmediğinizi, yapılan işe taraftar olmadığınızı göstermenin türlü yolları vardır ve ne yazık görüyorum ki burdaki eleştiriler o türlü yolların en kötüleri. Ve tekrar ne yazık ki yapılan eleştirilere karşı verilmeye çalışılan iyi niyetli cevaplar hiç yokmuşcasına muamele görüyor. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil elbet ama bu yapılan organizasyonun içinde olan insanlar ÖĞRENCİ ve yaz okulunda ders çalışmaları gereken bir dönemde sponsor peşinde koşturuyorlar ve buradan toplanan tek kuruş kimsenin cebine girmiyor. Organizasyonu beğenmeyebilirsiniz ama bu iş için emek harcayan insanları hırsız yerine koymak artık ayıptır, günahtır. Tamam siz katılmayın ama katılmayı düşünen insanları bu organizasyona katılamak aptalıktır diyerek peşinen damgalamayalım. Eleştirin ama lütfen ölçülü olun. Katılmak isteyen arkadaşlar da önceki seneler de organiasyona katılan arkadaşlara kulak vermelerini tavsiye ediyorum. Organiasyonu hiç görmemiş hiç duymamış insanların karalamalarındansa organizasyona katılan insanları dinlemek eleştiriyor bile olsalar yeğdir.
    Üye
    degisir
    Tarih
    24 Temmuz 2006 00:00
  • jüriler ve ödüller konusuna gelince bunların henüz açıklanmamasının nedeni kesinleşmemeleri. ama inanın en iyisi olacak, bunun için çok uğraşıyoruz. bunu zaten dorian, anima, alt, yeni harman, gripin, kaygan zemin gibi grupların zamanında o sahnede yer almalarından da anlayabilirsiniz.

    süpermiş..hiçbirşey diyemem.

    ayrıca geçen sene aldığınız 50 milyonun karşılığını hiçbirşey bilmeyen tonmaister ve teknisyenler 5 para etmez çakma 4 tane electrovoice kabin,ilkokulda kol seçimlerinde yapıldığı gibi bir saçma kura sonucu soundcheck alamadan ilk grup olarak çıkmamız ve çıkan saçma gürültüden kendi arkadaşlarımızın bile kaçması mı olmalıydı?birinci olan gruba laf atmıyorum.jürinin takdiridir.Ama açıkçası her gruptan 50 ytl toplanarak çok daha iyi bir yarışma düzenlenebilirdi.

    Bu arada arkadaşlar Battle Of The Bands isimli yarışma dünya çapındadır.Yani aşağı yukarı her Avrupa ülkesinde ve Amerika da düzenlenir.Hatta School Of Rock isimli film bu yarışma üzerinde döner.
    ama burada adı kötüleniyor...
    Üye
    Ruh Gemi
    Tarih
    24 Temmuz 2006 00:00
  • abi gereken bu demek ki evet 50 bencede fazla ama sonuçta ama 3 kere girdiği stüdyo ücretleri onun yerine kendilerini gösterecekleri bı fırsat herkes aşırı bi tepki göstermiş evet geri 7 den bende bişey göremedim ama bırakalım katılan gruplar karar versin para bizden mi çıkıyor sanki=)
    Üye
    bı_rock
    Tarih
    24 Temmuz 2006 00:00
  • bu organizasyonu düzenleyen boğaziçi üniversitesi değil radyo boğaziçidir. sponsor bulsak herhalde afişimizde yer alırdı. diyorum size bizim de para almak hoşumuza gitmiyor. anlatamıyorum ama herhalde bazı insanlara bu yarışmayı devam ettirmek için ne kadar uğraştığımızı.

    gruplara gelince, bence bunlar başarının göstergesidir, en azından siz onlara ''onlar da grup mı be'' diyorsanız demek ki tanıyorsunuz ve yarışma amacına ulaşmış, gruplar tanınmış, albüm yapılmış. başarılarını korumak, ''iyi'' olmak bence onların sorumluluğu. kötü olması konusu ise bence göreceli, çünkü bence bu isimler gayet başarılılar.

    birşeyler yapmaya çalışan insanların önünü kesmeye ne kadar meraklıyız, hakikaten bunu bir kaç gün içinde garaj'daki yorumlara bakarak öğrenmiş bulunuyorum. bu nedenle herkese teşekkürler.

    8. düzenleniyor yarışmamızın, evet. tüm sözlere rağmen düzenlenecek. hatta gelecek sene 9. su düzenlenecek. yerinden oturup nevizadede bir gece içtiği biranın parasını bir yarışmaya ve jürilerin yorumlarına değişen insanlar katılmayacak ama hep, onlar küçük şeylere takacak. ama yeni birinciler seçilecek. bazı insanlar beğenmese de.

    ilk defa bu kadar sert yazdım. bunun için özür dilerim herkesten.

    yarışmaya katıjlacak herkese başarılar dileriz.
    Üye
    phoebe
    Tarih
    24 Temmuz 2006 00:00
  • kaygan zemin iidir hocalar, takılın hadi eyvallahh
    Üye
    punk89
    Tarih
    24 Temmuz 2006 00:00
  • adamın ağzı torma değil ki büzelim.. bu tip adamlar yorum yapmamalı..
    Üye
    October
    Tarih
    24 Temmuz 2006 00:00
  • ya bu adamlardan biri kaygan zemine grup felan demiş ya sırf o yüzden gidilmez valla bırakın ya
    Üye
    spirit
    Tarih
    24 Temmuz 2006 00:00
  • Basın sponsoru, ben senin etkinliğini ücretsiz duyururum, gazetemde televizyonumda haber olarak gösteririm demektir. Yani sponsorlardan para alınmıyor arkadaşlar.

    Boğaziçi'nin 50 YTL'ye ihtiyacı var mı tartışılır. 100 grup başvursa 5.000 YTL para eder. Bunun yarısı davuldu anfiydi mikserdi vs kirasına ve afiş hazirlanması, dağıtımı vb organizasyonel giderlere harcansa geriye 2.500 YTL kalır. Ses sitemi kirasını neden X müzik evi, bilmem ne stüdyosunun sponsroluğu ile halletmediniz ki ? O zaman kira da vermezdiniz, giriş ücreti bu kadar pahalı olmazdı diye düşünüyorum. Öte yandan bizim bilmediğimiz başka giderler de olabilir.

    Juri üyelerine para ödenmez kanısındayım. Zira şirket sahibi olanlar orada reklam yaparlar üstelik iyi bir grup çıktığında kapma ihtimalleri de vardır. Şirketi olmayanlar da büyük ihtimalle ya hocadır, ya ünlüdür, ya müzisyendir ya da Boun mezunu müzikten anlayan bir kişidir. Dolayısıyla böyle naif bir etkinlik için para talep etmemeleri gerekir bence.

    Neyse, burası için söylemiyorum ama başka bir konuda hislerimi anlatmadan edemedim. Son dönemlerde Amatör Müzisyenlere destek adı altında hunharca işler yapılıyor. Koy 4 grubu, ayarla bir mekanı (genelde barı), 7,5 YTL giriş ücretini ekle, al sana amatöre destek. Kazın ayağı öyle olmamalı. Bir de bakıyorsunuz ki gelenler hep eşiniz dostunuz. O zaman 7,5 YTL'ye kendi arkadaşınıza kendinizi dinletmiş oluyorsunuz. Ne gereği var ? Gelsin stüdyoda dinlesin sizi, değil mi ? Hal böyle olunca insan ister istemez paralı organizasyonlardan soğuyor.

    Öte yandan, Boun'un düzenlediği bu yarışmanın böyle olduğunu hiç sanmıyorum zira karşınızda muhatap olarak koskoca Boğaziçi Üniversitesi var. Açık hava konseri oluyor, bir sürü kişi geliyor. Üstelik oldukça da güzel bir organizasyon oluyor ama giriş ücreti fahiş olunca ister istemez insanlar tepki veriyor. Herkesin fiyat konusunda psikolojik bir sınırı vardır.

    Şunu da unutmamak gerekir ki 10 YTL yapsaydılar, Boğaziçi 10 liranın peşine mı düştü diye yazanlar olacaktı. 10 alacağınıza hiç almasaydınız diyenler olacaktı. Bence yine de 10 Lira olsaydı daha iyi olurdu ama takdir üniversitenin. 10 lirayı da kafadan attım.

    Neyse çok yazdım. Özetle, iyi bir organizasyon bu. Ücretsiz olsa veya cuzi bir meblağ alınsa daha iyi olurdu elbette. Emeği geçenlere saygı duymak gerekir.
    Üye
    funksoulblues
    Tarih
    24 Temmuz 2006 00:00
  • battle of the bands? çok vahşi bir isim.. neden seçilmiş anlamadım.. birbirine düşen gruplar sözü kadar kötü bişi düşünemiyorum..

    daha önce söylenmedik bişi sölemicem organizasyon hakkında..

    50 ytl istemek bir nedir onu da anlamış değilim..
    parası olmayan katılmasın mentalitesinde bi organizasyon olduğu kesin.. boğaziçi gibi bir kurum için ciddi bir ayıp..

    çok üzücü çok. şu kadarını söyleyeyim, galatasaray lisesi bünyesinde tekel sponsor alınmamasına karşın(çünkü lise orası) sponsorlar bulunup bir hafta süren girişi ücresiz bir festival düzenleniyor, ses sistemi, ışık sistemi ve grupların parası da buna dahil.lise 5 kuruş yardımcı olmuyor, liseli çocuklar geceyarısı uyanıp sahne kuruyorlar fener ışılarıyla... üstelik gruplar da bir hafta içinde bülent ortaçgil, erkin koray, mor ve ötesi gibi isimlerin yanında ünlü bar gruplarının hepsi birden oluyor.. festival bitince ellerinde devrecek eğlenecek kadar para bile kalıyor..organizatorlerin yapacağı biraz diplomasi alt tarafı buna üşenip parayı amatör gruplardan çıkarmak nedir? siz sponsorlara gidip de boğaziçinde şu organizasyonun içeriği budur şu gruplar daha önce burda sahne aldı, şudur budur dediniz .. onlar mı vermedi para.. böylesi daha kolay tabi değil mi..

    bence kavgayı kendi içinizde yapın, biraz düşünün önce.. sora "düşürün grupları birbirine"..
    Üye
    molly
    Tarih
    24 Temmuz 2006 00:00
  • kendimi zor tuttum yazmamak icin ama dayanamadım ;

    jüriler ve ödüller konusuna gelince bunların henüz açıklanmamasının nedeni kesinleşmemeleri. ama inanın en iyisi olacak, bunun için çok uğraşıyoruz. bunu zaten dorian, anima, alt, yeni harman, gripin, kaygan zemin gibi grupların zamanında o sahnede yer almalarından da anlayabilirsiniz.


    1.si bu dedigin gruplar nedir ? dorian? anima ? kaygan zemin?


    arkadaşlar herkes 50 ytl ye takmış. allahaşkına yapmayın biz roxy değiliz, arkamızda dev gibi sponsorlar yok. afişte yer alanların hepsi basın sponsorları, sizin verdiğiniz 50 ytl ler dışında beş kuruş gelirimiz yok. müzik sistemleri bile ordan çıkacak.


    2.si anlattıgınıza göre 8. si duzenlenen cok saygın (!) ,Turkiyenin önemli gruplarını (!) meşhur etmiş
    KOSKOOOCAA BOGAZICI UNIVERSITESI ; grupların kavgası organizasyonuna bir ses sistemi kuracak sponsor(lar)u bulamıyormu?

    Birde takıldıgım nokta basın sponsoru nedir ? Al işte bedava basın sponsoru Garaj.org . Onlar sizden 50 ytl istiyorlarmı ? Lütfen geçin bunları bogaziçililer...
    Üye
    Matt Bellamy
    Tarih
    24 Temmuz 2006 00:00
  • çok fena çook... :-p
    Üye
    tayfur_bir
    Tarih
    24 Temmuz 2006 00:00
  • tokat gibi cevap :)))
    Üye
    kacak
    Tarih
    24 Temmuz 2006 00:00
  • ya gerçi geçmişteki hata sizi bağlamaz.... sadece o sene üzülmüştüm baya.. artık bunlara üzülmeyecek yaştayım.. sizler çok iyi niyetli olabilirsiniz sözüm meclisten dışarı.. söylediklerim beni bağlar kimseninde hevesini kırmak istemem... yanlış anlaşılmaların şimdidien önünü keseyim zira tartışma ortamı yaratmak istemem...
    Üye
    kırık harami
    Tarih
    24 Temmuz 2006 00:00
  • abilerinizin yaptığı hatayı yapmayın. animanın (o zamanki adıyla aura) katıldığı sene nin ikincisiyim ben. üçüncü de fairuz derin buluttu.. birinciyi telaffuz etmiyorum çünkü okul dandı ve yarışmanın sonucu başından belliydi.. bunu bana juri den biri söyledi.. ama ben bunu o gün bir itiraz konusu yapacak kadar bile önemsememiştim abilerinizin yaptığı bu ayıbı. ama ordan mutlu ayrıldım.. çünkü seyircilerden tanımadığım bir çocuk gelip en iyisi sizdiniz dedi.. gerçek juri oydu işte.. en iyisinin kim olduğu hiç önemli değil.. anladımki bu tür yarışmalarda birilerinin reklamı olsun diye diğerlerinin emekleri kullanılıyor. ben artık yarışmalara inanmıyorum. inananlarada saygı duyarım. neticede her organizasyon bir tanınma platformudur. belki sizler iyi niyetlisinizdir bilemem. ha birde yarışmayı sabah 11.00 de yapmayın ki , izleyici kitlesini uykusundan ayılmamış çim severler ve yarışmaya gelenlerin eşi dostundan oluşan bir azınlık izlemesin sadece...katıldığım sene olduğu gibi.. ama ben abilerinizede teşekkür ederim yine.. onlar ve onun gibilerin sayesinde hayal kırıklıklarıyla baş etmeyi öğrendim geçen bunca senede ve en büyük jurinin kendim olduğunu....aynı hataları yapmamanızı umarım.. saygılar...
    Üye
    kırık harami
    Tarih
    24 Temmuz 2006 00:00
  • bu arada ödüllerden biri studio unique de ücretsiz kayıt ve çalışma saati. bunun dışında değişik yerlerden hediye çekleri de verilecek. belli olunca sizlerle paylaşırız.

    herkese iyi şanslar.
    Üye
    phoebe
    Tarih
    23 Temmuz 2006 00:00
  • ben geçen sene bu yarışmaya katılmış biri olarak gerçekten 50 ytl gerekli orada gördük nelerin oldugunu arkadaşlar zor şartlar altında bir geleneği devam ettrimeye çalışıyolar kolay gelsin bi grupta ortalama 5 kişi olduğunu düşünürsek 50 lira da çok para değil eğer yarışmadan umduklarını alıcaklarına inanıyorlarsa
    Üye
    backspace
    Tarih
    23 Temmuz 2006 00:00
  • arkadaşlar herkes 50 ytl ye takmış. allahaşkına yapmayın biz roxy değiliz, arkamızda dev gibi sponsorlar yok. afişte yer alanların hepsi basın sponsorları, sizin verdiğiniz 50 ytl ler dışında beş kuruş gelirimiz yok. müzik sistemleri bile ordan çıkacak.

    bu yarışmayı 50 ytl toplamadan yapmayı ve şehir dışından gelen grupları burda ağırlamayı biz de düşündük. ama maalesef okulun tavrı bize biraz engel oluşturdu.

    biz bu sözlere rağmen güzel müzik adına bu yarışmayı düzenlemekte çabalıyoruz, lütfen bunları düşünerek yazın.

    jüriler ve ödüller konusuna gelince bunların henüz açıklanmamasının nedeni kesinleşmemeleri. ama inanın en iyisi olacak, bunun için çok uğraşıyoruz. bunu zaten dorian, anima, alt, yeni harman, gripin, kaygan zemin gibi grupların zamanında o sahnede yer almalarından da anlayabilirsiniz.

    ilginize çok teşekkür ederiz. yarışmaya katılacak gruplara başarılar dileriz. sorularınız için bize [email protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz.
    Üye
    phoebe
    Tarih
    23 Temmuz 2006 00:00
  • valla bencede 50YTL amatör gruplar için çok geldi ancak burda birçok insan yazılanları tam olarak okumamış aralardan milletin cümlesini çalmış bir takılmışsınız vaatte bulunmamak yok 1.ye hiç bi ödül yok juri kimmiş vs.. önce bir adamların verdiği linklere bakın yazılanları tam okuyun ondan sonra b.k atın. bende çok süpermiş demiyorum veya onları savunmuyorum ancak 50YTL yi görüp milletten 2-3 cümle çalıpta dur şunları rezil ediyim siz kimi kandırıyosunuz mantığında yorum yapmaya çalışanlara gerçekten sinir oldum.
    juri de sayılan isimlerin kim olduğunu bilmiyorsanız bu sizin ayıbınız. böyle bir organizasyonda böyle insanların önünde kendinizi kanıtlayıpta 1.olduğunuzda sizce hiçbir şey kazanmayacakmısınız? ilk başta banada katılımın ücretsiz olması daha güzel bir fikir gibi geldi ama o zaman arkadaşların da dediği gibi önüne gelen müzik yaptığını sanan bütün herkes bir demo yollardı ve iş içinden çıkılmaz bir hal alırdı...
    Üye
    KeReMmM
    Tarih
    23 Temmuz 2006 00:00
  • Çok Saçma

    İnsanlar artık nasıl para kazanıcaklarını şaşırdılar. Hangi yolla kandırıp da para alsak die düşünüolar. Ama buna müziği alet etmeleri hakikaten çok üzücü. Ayrıca vaad ettikleri de hiç bişi yok. Sonunda ne yapıcaklar kaset mi, konser mi, para mı. Bence bu gerçekten çok saçma bi organizasyon. Ve amatör gruplar bestelerini bu gibi etkinliklere vericeklerine amatör Radyolara versinler ayrıca 50 ytlsiz.:)
    Üye
    doktordiro
    Tarih
    23 Temmuz 2006 00:00
  • 50ytl mi :S
    Amacı ne bunların...
    Ayıp!
    Üye
    F e L i X
    Tarih
    23 Temmuz 2006 00:00
  • rammstein ında dediğin gibi :"We're all living in America,America is wunderbar."arkadaşlar neden sorun ediyosunuzki,50 ytl dediğin alttarafı hmm 33$ falan ediyor nedir bu.maddiyatçılık anlamıyorum kuzum...kazanana kovboy şapkası veriyolarmış...
    Üye
    kacak
    Tarih
    23 Temmuz 2006 00:00
  • saçma sapan bi yarışma daha.50 ytl yi siz bana verin ben sizin istediğiniz parçayı çalarım etkinlikte.isterseniz 55 ytl veriyim üstünüze bi ceket daha alırsınız. pehh.klavyenin arkasına saklandığımı düşünen arkadaşlar nickime tıklar bakar kim olduğuma.
    Üye
    yiit
    Tarih
    22 Temmuz 2006 00:00
  • abi gerçekten çok saçma 50ytl konusu.adamlar resmen köşeyi dönecek ki eminim türkiye geneli bi çok grup katılacak ve elenen final oynayan bi çok grup yarışmadan ayrıldıktan sonra ''50 ytl verdik eğlendik'' demelerinimi bekliyolar acaba...
    Üye
    sadist0
    Tarih
    22 Temmuz 2006 00:00
  • okudum ve çok güldüm :) çamur atmak, emeğe ve amaca saygısızlık etmek ne kadar kolay :) öncelikle şu universite etkinlikleri içinde olup da böyle bir faaliyetten haberi olmayan arkadaşın ve arkadaşların eğer bu dedikleri gerçekse bu etkinlikte ne için bulundukları soru işareti :) amaç çok önemli.. boğaziçinde etkinliklere katılan ve müzikle alakası olan bir insanın böyle bi organizasyondan haberinin olmama olasılığı yoktur!!!!!! haberi olmayan adamların zaten ilgi ve alakası da bellidir.. gerisini sorgulamanın da anlamı yoktur!!

    neden ücretsiz değil..? afişte görünen ve organizasyonun bir parçası olan sponsorlar sadece haber karşılığı olarak bu organizasyona dahil edilmiştir.. amaç bu organizasyondan kesinlikle ama kesinlikle para kazanmak değil.. katılımcılardan alınacak olan 50 ytl, ses sistemi, tonmaister, afiş duyurusu (organizasyonun duyurusu-tanıtımı), ödül ve etkinlik sonunda sahneye çıkacak olan grubun masrafları için kullanılacaktır :) bi hesaplayın isterseniz.. biri çıktı ve dedi ki, "bu tür organizasyonlarla yıllardır ilgileniyorum.. yıllardır içindeyim".. eğer bu giderleri bilmiyorsan üzgünüm sen o organizasyonların hiç bir parçası olamamışsın!

    gurupların kavgası şeklinde bi yorum da oldukça gülünç.. bu bi yarışma, bu bir mücadele.. bunu "kavga" şeklinde yorumlamak ve değerlendirmek de o kişilerin ruhsal halleri ile doğrudan alakalı olmalı. "akıllı adam" gibi bi tabir kullanmış.. evet, yaptığın yorum akıllı adamın elinin tersi ile itilebilecek cinsten! :)

    amaç çamur atmak ya.. afişe bile çamur attı biri.. hayatında gorillaz'ı görmemiş belki dinlememiş birinin böyle bir yorum yapmasına hiç şaşırmadım! bu afiş erinç adlı bir arkadaş tarafından çizilmiştir.. gorillaz bile olsa, bir afiş için böyle bi yorum bile üzücü.. kırıcı.. insanlar değer verip zaman harcayıp ortaya bişiler çıkarmaya çalışıyor.. iyi veya kötü.. bu bir emek.. bi amaç içinde barındırıyor.. bir parça empati, sadece bir parça empati bu tür yaklaşımlardan insanları uzak tutabilir..

    neden ücretsiz değil sorusuna çok çok küçük ama bir başka sebep.. bedava (beleş) olması durumunda bu işi ciddiye alan, bu tür organizasyonlardan bişiler bekleyen, eserlerini ve performanslarını paylaşmak isteyen, gerçekten bu işe gönül veren insanların dışında havadan sudan yaşayan, müziği basit düşünen ve belki bana da çıkar mantığıyla bu yarışmaya katılan bir ton insan olacaktır. jurinin ve ilgili insanların bunlara harcayacak zamanı yoktur!

    bir arkadaş progressive müzikten bahsetmiş.. değindiği konularda haklı aslında ama kusura bakmayın, bir hedefe sadece ve sadece elinizi kaldırarak ulaşamazsınız.. bir takım engeller, bir takım zorluklar olacaktır.. studyoya girebilmek için kahvaltı ve öğlen yemeği yiyemeden 2 saatlik prova için aç aç gezdiğimiz günleri hatırlıyorum da.. gerçekten bu bizim için zordu.. ama hedef belliydi.. :) ilgili arkadaşa not: gerçekten de kurduğun cümlelere şaşırtıcı son :)

    biri "Çok üzülüyorum çook..
    İçim kan ağlıyor adeta böyle haberleri görünce.. " demiş.. bu kadar olmayın ya.. neye için kan ağlıyor?? benden sana bi tüyo.. çamur böyle atılmaz.. ;)

    jurileri bir arkadaş saymış.. jurileri kolpadır diyen arkadaş umarım bu mesajı okur! eğer sen bu adamlara kolpa diyorsan senin müzik bilgine, müzik kültürüne ve müziğe bakış açına diyecek hiç bir lafım yoktur!!! juriler neden açıklanmadı, açıklanmıyor..? görüşmeler sürüyor, juriler yavaş yavaş kesinlik kazanıyor.. juriler de tamamıyla açıklandığında yazılan yorumlara ve yapılan eleştirilere üzüleceksiniz.. göreceksiniz ki her biri bu işin hamurunda bulunan ve bu işin içinde olan insanlar..

    size çok ciddi bir açıklama yapacağım.. eğer bir universiteli iseniz, eğer bu konularla biraz alakalıysanız, üniversite adı altında hiç bir etkinlikten para kazanılamayacağını bilirdiniz.. amaç ticaret değildir.. biraz düşünüldüğünde gerçekten de iyi bir şeylere hitab ettiğini göreceksiniz bu organizasyonun, organizasyonların.. bu organizasyonu görmemiş, tatmamış insanların bu tür yorumlar yapması çok doğal.. ama direk çamur atmak, "kolpadır" şeklinde tahminler yapmak, insanları üzmek ve/veya yaralamak sadece çamur atmaktır.. bu tür yaklaşımlar da hiç hoş değil.. inanın değil.. para gerçekten de sorun.. ilerde, harcamaları da üstlenecek sponsorlar ve bahsettiğim gibi her türlü insanın yarışmaya kattığı eserleri bıkmadan usanmadan dinleyecek, değerlendirecek juriler de olacaktır..

    bu üzücü yorumları yapan arkadaşların hiç şüphe yok ki hepsi çok üzülecektir..

    saygılarımla..
    Üye
    October
    Tarih
    22 Temmuz 2006 00:00
  • aklı selimi olan zihniyetlerin yarışma adı altındaki hiç bir müzikal organizayona katılmayacağı etkinliklerden biri daha. diğer tüm yarışmalarda olduğu gibi bunun da jürileri kolpadır, (aylin aslım), elbet bir şeyler dönüyordur ve tabii ki parasal yönü de vardır. zaten usturuplu hiç bir müzik adamının da bir yarışmada jüri olduğunu görmedim, ki zaten onlar da herkesin bildiği gerçeğe vakıftırlar -müzik, spor gibi, bahis gibi insanların yarıştırıldığı bir hadise değil, tamamiyle öznel bir olaydır, kişiseldir. bu tarz çabalar her şeyde olduğu gibi müziği de nesnelleştirmeye, belli bir kalıba sokmaya yöneliktir. kapitalist düzen tabanlıdır-.
    Üye
    Leviathan
    Tarih
    22 Temmuz 2006 00:00
  • ya olayın adı sanı duyulmamış ama ben izmirdeyim mesela bi punk grubu var abi biz battle of the bands i kazandık diyolardı bize şu güne kadar onun yurt dışında bir yarışma olduğunu sandım :D yani isimdede bi yanlışlık var bence bu ülkenin vatandaşları olarak çok garibiz bence placebo without you im nothing deyince dinleriz ama bi adam sensiz ben bi hiçim dedimi amma kıro lan bu adam deriz buda buna benziyo bence arkadaşlar uğraşıklarını emek verdiklerini söylüyorlar ama yanlış işin peşinde verdiğiniz emeğe saygı duyulmasını beklemeyin
    Üye
    spirit
    Tarih
    22 Temmuz 2006 00:00
  • ha bu arada olabildiğim kadar istiklalde ve tünelde olmaya çalışıyorum ve oraya herkes gibi metroyla falan gidiyorum."arabayla değil"!!
    Üye
    BurakFender
    Tarih
    22 Temmuz 2006 00:00
  • rezillik...

    yazan tum arkadaslara katılıyorum, daha once adını sanını duymadıgımız ınsanlar kalkıp bırde 8. yılında bu etkınlıgı yapıyorlar(!) e yuh yanı ben pıyasanın 8 yıldır ıcındeyım ve bır kere bıle adını duymadım, bogazıcı unıv de onca muzık etkınlıgı ıcınde de olmamıza ragmen(!!!!)
    Üye
    Kekibec
    Tarih
    22 Temmuz 2006 00:00
  • 50 ytl bir katılım için çok büyük para. tabi bu ülkede 2 tip müzisyen var, yarım gün okuyup yarım gün çalışarak kendisine enstrüman alabilen banliyölerde yaşayan arkadaşlarımız, birde babasının aldığı 1. sınıf enstrümanlarala altında arabayla berbat bir müzisyen olmasına rağmeh yinede parasının hakkıyla albüm çıkarabilen bünyeler. onlara 50 ytl koymaz tabi.
    22 Temmuz 2006 Cumartesi | Yazan: DirtyBlack

    Demişsin.Bence de 50 ytl çok saçma bişi ama diğer söylediklerine katılmıyorum.Ben banliyöde falan oturmuyorum.Allah'a şükür ailemin parası var ama nedense ben kendi gitarımı kendim alıyorum.Ayrıca gitara çok çalışıyorum.Böyle bir genelleme yapılamaz.Babam bana sadece Arenas marka bir gitar aldı(fiyatı da sanırım 90-100 YTL bişey).Ben al-sat takas makas ederek kendi paramı çıkardım.Stüdyolara, gitar hocalarına falan müşteri bularak komisyon aldım...Yani anlayacağın bu iş ailenin parasıyla bitmiyor...
    Üye
    BurakFender
    Tarih
    22 Temmuz 2006 00:00
  • Vallahi Başarılar dilerim Böyle Paralı Organizasyonlar Çok 13 Yılımı Verdim Müziğe Hala Çoluk Çocuk İşleri Yapılıyo Biraz Halka Açık Kültürel Etkinlik yapılsın
    Üye
    hergun
    Tarih
    22 Temmuz 2006 00:00
  • komik bi yarisma. muzik piyasasını bunlar maf ediyor. sirf ticari bi yarisma. 1. ye ödül ne? eser hakları gruplarda kalıcakmı? kim organize ediyor? böyle gereksiz işlere kafa yorcagınıza muzik yapın. katılım neden ücretsiz değil? kimler parayı kırıcak bu işin ardından? yarışmayı duzenleyen arkadaşlara söluyorum; burdaki insanlar rock muzık yapıyor, siz karıştırıyorsunuz! pop star istiyorsanız erol köseden yardım alın.

    zaten hep bu çoluk çocugun duzenledıgı konser, organızasyonlar vs. yuzunden hepten berbat olmaya başladı muzık pıyasası.
    Üye
    voodooserkan1
    Tarih
    22 Temmuz 2006 00:00
  • 50 ytl bir katılım için çok büyük para. tabi bu ülkede 2 tip müzisyen var, yarım gün okuyup yarım gün çalışarak kendisine enstrüman alabilen banliyölerde yaşayan arkadaşlarımız, birde babasının aldığı 1. sınıf enstrümanlarala altında arabayla berbat bir müzisyen olmasına rağmeh yinede parasının hakkıyla albüm çıkarabilen bünyeler. onlara 50 ytl koymaz tabi.
    Üye
    DirtyBlack
    Tarih
    22 Temmuz 2006 00:00
  • ya bişi dicem şimdi ben size ön eleme için demo yollucam bizi görmeden demoya göre finallere kalıcam bu demek oluyorki iyi kalitede dalga kayıt bi demo olması lazım ve 3 şarkı olucak biz progressive yapıyoruz şarkılarımızın tanesi 7 dakika civarı bu demoyu yapıcak sonra istanbula gelicek sonra birde 50 milyon ödücek param olsa tatile giderim( bu kadar cümleye şaşırtıcı son) çünkü gruplar yarışmaz iki dinlemede bi punk grubunun şarkısı hazmedilebilinirken bizim tarzımızdan zevk alınmaya bilir (aman tanrım zevk kelimesini kullandım galiba) ve jürinin zevki vardır falan felan müzik yarışmaz bunun yerine madem elinizde organizasyon şansı var konser verin hem gruplardan parada toplamak zorunda kalmazsınız o yapımcılarda gelir konserleri dinlerler artık yarışmaya gelipte beğenip albüm yapıcak yapımcı gelsin benim g*tüme albüm yapsın
    Üye
    spirit
    Tarih
    22 Temmuz 2006 00:00
  • Ya bu battle of the bands diye bir yarisma school of rock(hababam rock) diye bi filmde vardi.Daha once hic duymamistim ama 8.ymis sasirtici
    Üye
    sangynies
    Tarih
    22 Temmuz 2006 00:00
  • 50 ytl!!!
    çok ayıp.
    Üye
    assaulturk
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • Katılabiliriz aslında Mert'e sormak lazım
    Üye
    VerYansın
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • Çok üzülüyorum çook..
    İçim kan ağlıyor adeta böyle haberleri görünce..
    Üye
    Nem
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • Adamlar Brit Award'ı Grammy'i falan almıyorlar, sanat yarıştırılmaz diye, biz tam bir amerikan saçmalığıyla grupları dövüştürüyoruz, horoz mu bu be? müzik bu ...

    Boun.edu mantalitesinden beklenen bir şey de, GRJ'da böyle olaylar ana sayfaya çıkmamalı... Bekçi efendi millet üretsin diye yapıyor bunları herhalde...

    Bu arada sakın yanlış anlaşılmasın 50 YTL konusuyla ilgili açıklama kesinlikle çok tatmin edici. kimsenin bir kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum. Her doğru şeyin bir bedeli olmalı... Doğru bir şey yapılmaya çalışılıyorsa bütçeleme de bu işin bir parçasıdır.
    Üye
    wogon
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • Geçen sene İlk 8 Grup arasındaydık ve finalde Sahne aldık.
    çok eğlendik, Güzel dostluklar kurduk.Organizasyonu eleştiren arkadaşlar bu talihsiz açıklamaları yaparlarken neleri kaçırdıklarının farkında değiller malesef...

    Nor-Male
    http://noormale.garaj.org
    Üye
    Single_FACTOR
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • üniversitemizdeki müzik etkinlikleri için büyük çaba sarfediyorlar ve performans sırasında büyük sorunlar yaşanmıyor.illa agresif olmak için insanların atıp tutması hiç hoş değil. cool olmak adına sanırım bu çamur atma işi...
    Üye
    _moryel_
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • 50 ytl alıpta hiçbirşey vaad etmemek ne güzel ya...kim bu müzik adamları,prodüktörler,plak şirketi temsilcileri?para da bankaya yatıyor oh..8. ymiş bu geri kalan 7 tanesinde dünyaca ünlü gruplar çıkardılar ama biz duymadık...mesela "Gorillaz"....Boğaziçi üniversitesi ya "tı betl of bends"for god sake we are livin in u.s you know


    neticede bunun organizasyonunu yapan insanlar da amatör. ve yarışmanın gerçekleşebilmesi için en azından sağlam bir müzik sistemine ihtiyacımız var. ve bunun kiralanmasının maliyetini de eminim çok iyi biliyorsundur. kimse bu parayı cebe atmıyor neticede. oraya katılan grupların hiçbiri ''çakma'' bir müzik sistemiyle karşılaşmak istemez, istiyorsa beleşe gelsin sorun değil:)

    afişe gelince de, alın size bir gorillaz resmi, bakın ve bir kez daha insaflı olun.

    http://www.nastylittleman.com/Clients/gorillaz/images/gorillazphoto02sm.jpg

    bu organizasyonu yaşanların da amatör insanlar olduğunu, ve birilerinin iyiliği için çalıştığını unutmayın, klavyenin arkasına saklanmanın kolay olduğunu da.

    katılacak tüm gruplara başarılar, katılım şartlarını www.radyobogazici.net adresinden öğrenebilirsiniz.
    Üye
    phoebe
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • Arkadaslar yukaridaki yazi kisaltilmis bir tanitim yazisidir... ayrintili bilgiyi www.radyobogazici.net adresinden alabilirsiniz...

    Juri uyelerinden bi kac tanesini soliyim: guven erkin erkal (dream), safak ongan (dream - cnn turk), nalan demirci (emi), nurbanu anter (sony), evren uysal,...

    Bunun disinda bu onumuzdeki iki aylik surecte medyayi takip ederseniz (tv, radyo, gazete ve dergi..) etkinligin ne kadar ciddi oludugunu sizler de gorursunuz..
    Üye
    kutu bira
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • böyle organizasyonlara katılmak için para vermeyin abi.paranızı biriktirin my dying bride konserine gidelim: pehhhhhhhhhhh
    Üye
    kryptonite_vf
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • Bu seneki Jüri üyeleri kim aceba? ona göre katılacaz da:D
    Üye
    Single_FACTOR
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • Grupların Kavgası aman ne güzel...yarışma da değil artık ,direk kavga ettiriyorlar...akıllı adam ın elinin tersiyle iteceği bir şey...sadece bu kadar söylüyorum...hadi yarışma bir yere kadar...iyice hoşafı çıktı bu olayların...Sosyal bir hareketlilik için biçilmiş kaftan ama müzik dışında sosyal hareketlilik. Dur altını çizeyim :)
    Üye
    rubber soul
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • 50 ytl alıpta hiçbirşey vaad etmemek ne güzel ya...kim bu müzik adamları,prodüktörler,plak şirketi temsilcileri?para da bankaya yatıyor oh..8. ymiş bu geri kalan 7 tanesinde dünyaca ünlü gruplar çıkardılar ama biz duymadık...mesela "Gorillaz"....Boğaziçi üniversitesi ya "tı betl of bends"for god sake we are livin in u.s you know....
    Üye
    kacak
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • ayrıca dur hızımı alamadım...sen türksün ben türküm o türk neden yarışmanın ismi "grupların çatışması" değilde...dı betl of bends o yea watzup buddy? falan gibi bişi...aa boğaziçi üniymiş..pardon devam....
    Üye
    dowjones05
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • Çakmaca Gorillaz afişini kim düşündü acaba?
    Üye
    jasonic
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • grup başı 50 ytl alıp ödül olarak hiçbir şey vaat etmiyor musunuz? kimmiş bu prodüktörler,plak şirketi temsilcileri?8 kez düzenlenmişte kim çıkmış birşey olmuş?Var mı bir örnek? 50 ytl ne demek ya?! kısacası ticari bir yarışma...komik...
    Üye
    dowjones05
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
Toplam 70 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler