İbrahim Tatlıses & Senfoni Orkestrası Zaman: 10 Ağustos 2006 Perşembe Mekan: Açık Hava Tiyatrosu - Harbiye - İstanbul Fiyat: 83,50 - 67 -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

İbrahim Tatlıses & Senfoni Orkestrası @ Açık Hava Tiyatrosu - Harbiye - İstanbul

25 Temmuz 2006 00:00
Sahnede: İbrahim Tatlıses & Senfoni Orkestrası
Zaman: 10 Ağustos 2006 Perşembe
Mekan: Açık Hava Tiyatrosu - Harbiye - İstanbul
Fiyat: 83,50 - 67 - 60 - 50 - 39 YTL
Bilet: biletix.com

Yorumlar

  • bu adam heralde kendine idol olarak james hetfield ı seçmiş singilizce konuşmaya çalışıyo senfoni ile konser ler falan izliyorum bazen komedi filmi çektimi canım idare ediyo:)
    Üye
    Ginoobili
    Tarih
    9 Temmuz 2007 00:00
  • sevgili headphonesss;
    mesajını geç cevaplıyorum, zira çok sık girmiyordum...

    yuh demişsin bize, arkadaşlarım adına ben cevaplıyorum.
    27 yaşındayım, hayatımı müzikten kazanıyorum.senin sanat adına aklına gelen herşeyde inan bende görevliyim, yazın açıkhava konserlerinde birçok extra geldi, biri iboydu ve bizde çaldık.
    ben profesyonel kemancıyım, 27 yaşındayım ev geçindiriyorum ve klasik, çigani tango, pop, iskoç gerektiğinde "ibo" da çalıyorum; çünkü işim bu !!!
    eğer bende 17 yaşında ekmek elden su gölden yaşıyor olsaydım foruma böyle bir mesaj yazıp orada çalanlara yuh deme gibi bi durumum olabilirdi.. ama ben 17 yaşında da para kazanıyordum, rock & coke'larda kamp yapmıyordum, zamanım yoktu !!!
    Üye
    jeanluc
    Tarih
    13 Aralık 2006 00:00
  • onun arkasında çalanlaraa yughh.konservatuvarda okuyorum..ve niye böyle birşey yaptıklarını anlayamıyorum anlayamıycam da..
    ve bence arkasında ya da onunla çalanlar neden etkileniyorsunuz..konservatuvarlarda hocalara ihtiyaç var..ibrahim tatlısesin size ihtiyacı yok.. para para paraaa.insanın gözü dönerr böyle!!
    Üye
    headphonesss
    Tarih
    13 Ağustos 2006 00:00
  • bilgi sahibi olmadan konuşmak kolay zaten sevgili "kısa_metraj".
    bizzat, senfoni orkestrası üyesi olarak geçen seneki ve bu seneki ibrahim tatlıses konserlerinde görev aldım. sahne üzerinde iki ayrı orkesranın olduğunu, her orkestranın görevlerinin farklı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
    senfoni orkestrası, birçok senfonik projeye imza atmış, klasik eserleri de layığıyla çalmış bir orkestra, yaz aylarında açıkhava projelerinde yer alıyor.mesela, aynı orkestra pazartesi günü (14.ağustos) müzikaller çalacak salı günü ise şebnem feraha eşlik edecek...
    orkestranın tamamı konservatuvar eğitimli müzisyenlerden oluşmakta.mezunuda var, öğrencisi de var, hocası da var...
    tüm aranjeler orhan şallıel'e ait.ayrıca orhan şallıel projede orkestra şefi olarak da görev yapmakta...
    ibrahim tatlıses'in kendi orkestrası, kempa yaylı grubunun eklentisi ile kalabalıklaştırıldı.kempanın partisyonları farklıydı.onların kendilerine has ezgileri, eşlik kontrşanları vardı.senfoni orkestranın eşliği ise tamamen armonik konsept üzerine oturtulmuş senfonik soundda aranje edilmişti.kempayı ibrahim tatlıses'in kemancısı sendur bey yönetirken, senfoni orkestrasını orhan şallıel yönetti.
    tv karşısında oturup ileri geri konuşmak yerine konsere gitseydiniz, gerek bu kadar şaşırtıcı bir buluşmaya ilk kez şahid olacak ve ortaya çıkan sonuca hasta olacaktınız, müziğe bakış açınız değişerek aslında her tür müziğin içinde her tür müziğin rahatlıkla barındırılabilinip, değişik tadlar zevkler almaya alışacaktınız...
    Üye
    jeanluc
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • çok saçma ya ibo ve senfoni...yuh
    Üye
    vanessa peri
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • sacmalık..
    Üye
    FeelTheBass
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • doguda senfoni mi vardı biz çalmadık
    Üye
    Quivalen
    Tarih
    9 Ağustos 2006 00:00
  • senfoni orkestrasına yazık olmus....
    Üye
    Crucify
    Tarih
    29 Temmuz 2006 00:00
  • senfonilik hiç bi durum yok. ibo şarkılarını söylemiş arkadakilerde çalmış sadece.sadece biraz daha zengin bi orkestra o kadar...
    Üye
    kısa_metraj
    Tarih
    29 Temmuz 2006 00:00
Toplam 9 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler