Winger, merakla beklenen dönüş tarihini duyurdu! "Pull" albümünün yanyınlanmasının üzerinden 13 sene geçti ve Winger "IV" adlı">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Winger - IV

3 Ağustos 2006 00:00

Winger, merakla beklenen dönüş tarihini duyurdu!
"Pull" albümünün yanyınlanmasının üzerinden 13 sene geçti ve Winger "IV" adlı yeni albüm 20 Ekim 2006 tarihinde muzik marketlerdeki yerini alacak.

Albüm çok farklı temalar içeriyor: Güçlü riffleriyle "Right Up Ahead", "M16" ve "Livin Just To Die", gizemli ezgisiyle "Disappear", sözleri ve melodisiyle "Blue Suede Shoes", "On A Day Like Today" albümün bazı parçaları.

Bunu yanında politik dokundurmalar yapan "Can't Take It Back" ve "Generica" değişik bakış açıları sunacak. Bu albümde herkes için birşeyler var.

Winger'ın yeni kadrosunu tekrar hatırlayalım:
Kip Winger (bass+vokal)
Reb Beach (gitar)
Rod Morgenstein (davul)
John Roth (klavye+gitar)
Cenk Eroğlu (klavye+gitar)

Yorumlar

  • Albümü dinledim. Sound her zamanki gibi inanılmaz. Kip Winger in vokaline zaten laf yok Reb Beach abimizi de severiz sayarız. Ancak bu albüm bir PULL albümü olmamış malesef. İçinde bir Down Incognito ya da In My Veins gibi aklımızı başımızdan alacak hit'ler yok. Ama klasik bir Winger albümü olması yeterli oluyor. M16 ve Blue Suede Shoes benim favorilerim.
    Üye
    nanik tunc
    Tarih
    25 Aralık 2006 00:00
  • Cenk, Seninle gurur duyuyoruz bizi en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphemiz yok yolun açık olsun, umarım bu yoğun trafikten kendine de zaman yaratıp solo çalışmalarına devam edersin. kolay gelsin bol şans-
    Üye
    groove
    Tarih
    5 Ağustos 2006 00:00
  • Albümü çok merak ediyorum. Kusursuz olucagından şüpem yok. Cenk eroğlu da ne kadar tebrik etsem azdır, gitar ve klavye sounduyla winger a renk katıcak.. tekrar tekrar basarılar ...
    Üye
    Gezegenn
    Tarih
    4 Ağustos 2006 00:00
  • süper...Winger'ı zaten çok severdim. şimdi Cenk abinin grupta olması rüya gibi... olağanüstü bi olay.. göğsümüzü kabarttı ;)
    Üye
    Ratt
    Tarih
    3 Ağustos 2006 00:00
  • Sample'ları dinlemek ve detayli bilgi edinmek icin:

    http://www.frontiers.it/default.aspx?tabid=73&cond3=where ItemID=160

    http://www.melodicrock.com/

    Heyecanla bekliyoruz...
    Üye
    ce
    Tarih
    3 Ağustos 2006 00:00
Toplam 5 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler