White Lion Program: 1 Aralık 2006 Cuma Yeni Melek Gösteri Merkezi - Taksim - İstanbul Balkon VIP: 50 YTL Salon Ayakta: 35 YTL II.Balkon (Kısıtlı">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

White Lion @ İstanbul - Ankara - Eskişehir - İzmir - Antalya

7 Ağustos 2006 00:00
Sahnede: White Lion
Program:
1 Aralık 2006 Cuma Yeni Melek Gösteri Merkezi - Taksim - İstanbul
Balkon VIP: 50 YTL
Salon Ayakta: 35 YTL
II.Balkon (Kısıtlı Görüş): 25 YTL
18 YAŞ SINIRI YOKTUR
biletix.com

2 Aralık 2006 Cumartesi Saklıkent - Bakanlıklar - Ankara
Bilet Fiyatları
30 YTL
18 YAŞ SINIRI VARDIR.

Bilet: biletix.com

25 Kasım 2006 Cumartesi - The Jolly Joker Pub XL - Konyaaltı - Antalya - 28 YTL biletix.com

28 Kasım 2006 Salı - 222 Park - Eskişehir - biletix.com

29 Kasım 2006 Çarşamba - Fuar 1 No'lu hol - İzmir - biletix.com

Yorumlar

  • Konser harikaydı bu yıl gittiğim whitesnaketen sonraki en iyi ikinci konserdi düşünsenize ya 2 parça haricinde herkes şarkları baştan sona hep bir ağızdan söledi. evet sahne şovu açısından çok iyi değildiler diyebilirim bir kaç şarkıda yanlış giriş yapılmış ve davulcunun ritm kaçırmış olduğunu söleyebilirim ama ses aynı ses gitar tonları aynı tonlardı. bence çok güzeldi:) gitmeyenlere geçmiş olsun diyorum büyük konser kaçırdılar
    Üye
    realmaster
    Tarih
    6 Aralık 2006 00:00
  • mike tramp in white lionı...dumur..rezalet...yıkım...tam anlamıyla fiyasko..keşke gitmeseydim...
    Üye
    longliveglam
    Tarih
    6 Aralık 2006 00:00
  • konser sonrası ilk yorumu ben yazayım. mükemmel konserdi. warsong, going home tonight, don't say it's over dısında hemen hemen bütün şarkıları söylediler valla. konserin sonlarına doğru radar love u söylerken mike tramp elimi tuttu :))
    Üye
    Ratt
    Tarih
    2 Aralık 2006 00:00
  • burada yeni melekteki konserde 18 yaş sınırı yoktur diyor fakat biletix te vardır diyor.. ne diye sınır koyuyorlar ki white lion zaten ayak altına düşmüş bir grup değil belli bi yaş ortalaması gelecektir konsere.. napıcam ben şimdi..
    Üye
    jagstangCobain
    Tarih
    14 Kasım 2006 00:00
  • White Lion'un 1 ve 2 aralık tarihlerinde İstanbul ve Ankara'da gerçekleştireceğimiz konserleri için oluşan büyük ilgi nedeniyle ve diğer şehirlerde yaşayan rock müzik severlerin yoğun isteği üzerine White Lion Eskişehir Ve İzmirde de konser gerçekleştirecek.

    Hayırlı olsun tüm Eskişehirli ve İzmirli Garaj ahalisine..Mekanlar kesinleşince burdan bildiririm.
    Üye
    beklicem321
    Tarih
    22 Eylül 2006 00:00
  • Günler geçmiyo gelmiyo Aralık ayı....
    Üye
    2mi3
    Tarih
    1 Eylül 2006 00:00
  • Balkon VIP: 50 YTL
    Salon Ayakta: 35 YTL
    II.Balkon (Kısıtlı Görüş): 25 YTL

    afis..
    http://www.biletix.com/img/poster/buyuk/whitelionposter.gif
    Üye
    inoxes
    Tarih
    28 Ağustos 2006 00:00
  • valla ben kendimce ne olduğunu söyleyeyim.. avrupa ve amerika seyircisi doydu, 80lerin hard rock gruplarına talep Amerika'da sıfırlandı (grubge akımı sağ olsun..) "babalar" da artık 3. dünya ülkelerine düştüler, belki buralardan cebimizi doldururuz diyorlar.. ben de gideceğim muhtemelen bu konsere, ama 10-15 yıl önce değil de şimdi geldikleri için de yazıklar olsun demeden edemiyorum..ne yazık ki dertleri "Türkiye'de de rock dinleniyormuş, hadi biz de çalalım onlara" falan değil yani...
    8 Ağustos 2006 Salı | Yazan:

    Talebin azlığı kesinlikle doğru ama sıfırlandı demek tamamen yanlış olur.. Poison verdiği son Amerika konserinde tam 40.000 kişiye çaldı... Demek ki insanlar hala hair metal dinliyor, bugün İsveç'in müzik piyasasında onlarca yeni hair metal grubu var, üstelik hepsi daha 20'li yaşlarda.. Bu yeni gruplar Sony, Universal gibi dev plak firmalarıyla albüm anlaşması imzalıyorlar.. White Lion konserinde bende en ön sıralarda olacağım..
    Üye
    PoorBoyBlues
    Tarih
    23 Ağustos 2006 00:00
  • sonsuza kadar 80's.. ateşi ölmeyecek...
    9 Ağustos 2006 Çarşamba | Yazan: longliveglam

    Budur!!nolursa olsun gideriz mike abimizi gormemizde yeter gari
    Üye
    pantera4ever
    Tarih
    16 Ağustos 2006 00:00
  • grupta 1 elemanın değişikliği bile grubun soundunu değiştirirken 3 eleman değişikliğinde böyle olması normal..
    Aynı zaman da mike tramp saçları uzattı deri pantolonunu giydi ve istanbula geliyor tarzda 80 lerden fark olsada hala klas bir tarzı var :)
    Üye
    inoxes
    Tarih
    15 Ağustos 2006 00:00
  • e o zaman bu konseri boykot etmek yakışır garajın 80ler tayfasına..:D (neredeyse) orijinal kadrosuyla Winger geleceğine göre ben de paramı ona saklarım açıkçası..
    Üye
    barrios
    Tarih
    15 Ağustos 2006 00:00
  • DİKKAt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    arkadaslar ben en büyük white lion fan larından biriyim üzücü bir haberi sizlere vermek isterim bilindigi üzere mike tramp disinda orjinal kadrodan kimsecikler kalmadı..white lion adi da degisti Mike tramp 's white lion oldu sadece bu olsa.....izledigim konser görüntüsünde mike tramp tanınmayacak bir sac stili ve yeni nesil amerikan tarzı bir grupla karşımızda..İŞTE BUNA DİKKAT!!!!!!!!!!

    vokal melodileri ve sololarda degişiklikler var.sololar alakasız ...
    daha da sizi üzmek istemem ama hayal kırıklıgı olacagı kesin bu 80 ler asıklarını daha da üzebilecek bir konser....
    Üye
    gainandpain
    Tarih
    14 Ağustos 2006 00:00
  • hiçbir zaman o dönem geri gelmeyecek tekrar yaşatamıyor hiçbir şey sadece bir kaç konser eski klipler konser görüntülerini seyredip avunuyoruz o soundda o tatda o atmosfer yaşanamaz artık white lion,europe,def leppard,iron maiden,queensryche,helloween,wasp,overkill,manowar bir çoğu hala faal ama eskisi gibi değil sadece bir kaç yeni grup bile çıksa o sounda ve tavra yakın yeter en azından güncelliğini kaybetse de tamamen öldü denmesini engeller....lady of the valley vito bratta da olsaydı manowardan sonra ikinci büyük olay olurdu benim için......
    Üye
    Soundcheck
    Tarih
    13 Ağustos 2006 00:00
  • 80'ler ateşi ölmesin diyenleri canı gönülden ben de 81 doğumlu biri olarak destekliyorum. Sırf müzikal anlamda değil, vadkalı deri montu, "diskotek"lerdeki aynalı topu, benim nickime koyarken feyiz aldığım synthesizer'ı, rubik küpü, yoyosu, eski kasa 316'sı, havlu çorapları ve Kara Şimşeğiyle.. Herşeyiyle 80'lerdi onlar. Pet Shop Boys, Alphaville, Modern Talking, Gazebo, A-ha, Dire Straits, Madonna, Depeche Mode, Euritmics, Iron Maiden, Erasure, Opus ve BoneyM.. şöyle zihnimi sirkelediğimde 80'lerden dökülen isimlerin sadece birkaçı. Bundan sonra gelecek hangi dekad bize bu güzellikleri yaşatacak sorarım!!!
    Üye
    Synthesizercı
    Tarih
    13 Ağustos 2006 00:00
  • Bak kızılderili arkadaşımda atladı :P
    Üye
    Synthesizercı
    Tarih
    13 Ağustos 2006 00:00
  • l.a. guns da, sebastian bach da, guns da, whitesnake da orji kadrolarıyla gelmediler,,ayrıca lynn turner, glen hughes, msg de öyle ve daha niceleri...ama hepsinde de gördük ki gelen adamlar da müthişti..ama tabi kim istemez vito'yu, snake sabo'yu, vanderberg'i ve daha nice efsane ismi görmeyi..ama olmuyor işte artık bu müzik tüm dünyada sadece bizim gibi bu müziğe gönülden bağlı sayılı insanlar tarafından dinleniyor ve öyle de olacak..ama tabi ki buna ve de hepsine ölümüne gideceğiz..sonsuza kadar 80's.. ateşi ölmeyecek...
    9 Ağustos 2006 Çarşamba | Yazan: longliveglam

    harikasın senin yorumunu geç okumuşum biraz:D ağzına, yüreğine sağlık hocam ; )
    +1
    Üye
    Grand_Cheroke
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • When the children cry :'( oradayım abiler-ablalar babam emekli ekonomik durumum kötü ben deseniz ortalama bir barda 70lik birayı tek dikişte içmek dışında pek bir özelliği olmayan bir ritm gitarist : ( bi fon açalım bana :'( "WHEN THE CHİLDREN CRY" (bazı arkadaşlar ismini bile telaffuz edememiş umarım konserde yakınımda olmazlar:D:D:D)
    Üye
    Grand_Cheroke
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • Üff.. Geyik yaptık bea ;) Atlamasaydınız da iki dakka; geliştirseydiniz muhabeti :) Wendy Pilcırnk Ray'dan iyi malzeme çıkardı :D Küçükken hep uydururduk şarkıları böyle. Ama harbi bitek o şarkılarını biliyorum. Ancak başucu şarkılarımdandır, vazgeçilmezimdir. Grubun diğer şarkıları nasıl? Gidilesi bi konser midir? Bi de bunların menşei tam olarak ne? Çok anti-capitalist ve anti-amerikan kokuyor. Şarkın biyerinde baya baya "başkanlar gider ve savaşlar biter" gibi bir ibare var.
    Üye
    Synthesizercı
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • Haberi duyunca sevincimden kudurdum. Israrla Aralığı çekmekteyim. Geç keşfettiğim ama son 1 yıldır da nası bilmiyodum dermişcesine deli gibi dinlediğim White lion geliyo. Mike Tramp yorumuyla Broken Heart ve Cry For Freedom dinleyecem ya, gözüm açık gitmez.Kadronun orjinal olmaması üzücü tabi ama bahsedildiği üzere gitarist artık müzik yapmıyor.Bu duruma kızmaktan ziyade bu zevkten mahrum etmediği için vokale teşekkür etmek lazım :)
    Üye
    bebeko
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • rezil ettin şarkıyı be yuhh...
    Üye
    _jackdaniels_
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • arkadasım o when the children cry
    wendy pilcınk raayyy değil:)
    Üye
    Blues-rocker20
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • hardrock hallelujah

    tanrım inanamıyorum ya tamam vito amcam yok ama bir düşünün bu nasıl bir yıldır ya. ağlayarak dinlediğim adamları canlı dinleme fırsatı buldum. ve şimdi sıra whitelion'da. yaptığım besteleri sırf 80'lere tam olarak benzemediği için yarım bırakan ben hayranı olduklarımı canlı dinliyorum. tanrım teşekkürler. hard rock never dies. whitesnake'de vip almadım diye pişman olmuştum karşıydım rock konserinde vipmi olur diye ama bu sefer vip alıcam abi kaçırmak istemiyorum
    Üye
    realmaster
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • wendy pilcınk raayyy... ne demekse...
    Üye
    Synthesizercı
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • Wendy Pilcırn Kray isimli parçalarını biliyorum birtek. Ama favorimdir yani.
    Üye
    Synthesizercı
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • süper bi olay bence ama necrophagist e daha çok sevindim :D:D
    Üye
    La Rocque
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • Hiiç duymamıştım:)
    Üye
    elektromanyak
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • guns n' roses ve white snake 'den sonra süper olacak kimse yalan haber falan demesin hiçbiride orijinal kadroyla gelmedi gerçekten , iki kişi çıkıyo muhalefet oluyo gidin adam gibi izleyin işte daha ne istiyorsunuz ya koşun kapın biletleri hadi hadi.
    Üye
    gizymor
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • gelsinlerde lanet alterno tikiler gerçek aşk şarkıları görsünler..
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • Konser haberi gayet doğru...Biletix'e bakabilir arkadaşlar...
    Üye
    2mi3
    Tarih
    9 Ağustos 2006 00:00
  • sanırım ''tramp's white lion'' adı altında geliyorlar.
    Üye
    mad
    Tarih
    9 Ağustos 2006 00:00
  • inanılmaz. bi de vito olsaydı ah ah :(
    Üye
    paganini
    Tarih
    9 Ağustos 2006 00:00
  • hahaha yalan üstüne yalan, konserin doğruluğunu öğrendik ama vito brattasız white lion 'a ancak white lion'ın yandan yemişi diyebilirim. bu da gelse sebastian bach gibi mike tramp ve tayfası diye anlardık.

    millete araştırın diyene kadar araştırsaydında anlasaydın ozaman ne diyim.
    O kadar vito hayranıysan 2001 yılında white lion un reunion yapmaya çalıştıgını ama buna en çok karşı çıkanın vito oldugunu bilir vitonunda 1995 den beri eline adam gibi gitar almadıgını müzikten elini ayağını çektigini bilirdin...
    Öyle veya böyle White Lion şarkılarını Mike Tramp in ağzından ilk belkide son kez dinlemek isteyen aynı ağızdan when the children cry i söylemek isteyen gelir konsere..
    Üye
    inoxes
    Tarih
    9 Ağustos 2006 00:00
  • l.a. guns da, sebastian bach da, guns da, whitesnake da orji kadrolarıyla gelmediler,,ayrıca lynn turner, glen hughes, msg de öyle ve daha niceleri...ama hepsinde de gördük ki gelen adamlar da müthişti..ama tabi kim istemez vito'yu, snake sabo'yu, vanderberg'i ve daha nice efsane ismi görmeyi..ama olmuyor işte artık bu müzik tüm dünyada sadece bizim gibi bu müziğe gönülden bağlı sayılı insanlar tarafından dinleniyor ve öyle de olacak..ama tabi ki buna ve de hepsine ölümüne gideceğiz..sonsuza kadar 80's.. ateşi ölmeyecek...
    Üye
    longliveglam
    Tarih
    9 Ağustos 2006 00:00
  • haber kaynağı için url :
    http://www.echoesproduction.com/site/Haber.asp?HID=72
    Üye
    inoxes
    Tarih
    9 Ağustos 2006 00:00
  • muhtemelen yalan haber. gitarist vito bratta yıllardır müzik yapmıyor, pizza dükkanı işlettiğini okumuştum bir yerlerde. eğer white lion geliyorsa bile muhtemelen başka bir kadrodur gelen. öyle hemen gaza gelmeyin bir araştırın derim.


    valla millete araştırın diyene kadar kendin araştırmış olsan bu kadar gereksiz cümleler kurmazdın..

    Bu organizasyonu yapan şirket whitesnake , guns n roses gibi grupları ülkemize getiren echoes productions oldugu için haberin yalan olma faslını öncelikle kafandan sil..
    Diğer taraftan..
    Şimdi ki White Lion grubunda sadece Vito Bratta değil orjinal kadrodan kimse yok grubun yönetimini tamamen Mike Tramp aldi ve uzun suredir White Lion playlisti ile bir çok konser veriyorlar..Eger arastırmış olsan çıkan live albümlerinden haberin olurdu..
    Üye
    inoxes
    Tarih
    8 Ağustos 2006 00:00
  • Ofofofof gunsnroses,whitesnake üstüne iyi gider...:)
    Üye
    2mi3
    Tarih
    8 Ağustos 2006 00:00
  • geliceklerini duyduğumda heyecandan altıma işiycektim :) aslında eski whitelion tadını pek alamycaz çünkü efsanevi gitarist vitto bratta artık grupla birlikte değil ama yne de mike tramp bize muhteşem bi gece yaşatıcak... bu sene de konser biletlerine sevet harcadık ama canları sağolsun yine gelsinler yine ilk çıktığında alalım türkiye de 80 ler fırtınası sebastian bach la başladı m.s.g-guns'n roses-whitesnake le devam etti şimdi sırada winger ve whitelion var bu konserler kalp krizlerine neden olabilir...
    Üye
    _jackdaniels_
    Tarih
    8 Ağustos 2006 00:00
  • white lion ben bunları öldü sanıyodum gelmesini istediğim 1. gruptu ya bunlar gelsin baska ne isterim ama allah için whitesnake gbi parkormanda olmasın ne ...tan ses sistemi var oranın akustiği mi yok ne hiçbise anlasılmadı ....
    Üye
    enkin
    Tarih
    8 Ağustos 2006 00:00
  • bi alttaki yoruma katılıyorum... Ne bende o zamanki iştah kaldı ne de onlarda o zamanki ruh kalmıştır....
    Üye
    suffersystem
    Tarih
    8 Ağustos 2006 00:00
  • muhtemelen yalan haber. gitarist vito bratta yıllardır müzik yapmıyor, pizza dükkanı işlettiğini okumuştum bir yerlerde. eğer white lion geliyorsa bile muhtemelen başka bir kadrodur gelen. öyle hemen gaza gelmeyin bir araştırın derim.
    Üye
    queenemre
    Tarih
    8 Ağustos 2006 00:00
  • valla ben kendimce ne olduğunu söyleyeyim.. avrupa ve amerika seyircisi doydu, 80lerin hard rock gruplarına talep Amerika'da sıfırlandı (grubge akımı sağ olsun..) "babalar" da artık 3. dünya ülkelerine düştüler, belki buralardan cebimizi doldururuz diyorlar.. ben de gideceğim muhtemelen bu konsere, ama 10-15 yıl önce değil de şimdi geldikleri için de yazıklar olsun demeden edemiyorum..ne yazık ki dertleri "Türkiye'de de rock dinleniyormuş, hadi biz de çalalım onlara" falan değil yani...
    Üye
    barrios
    Tarih
    8 Ağustos 2006 00:00
  • sağ eller havaya white lion buraya:d
    Üye
    CynKanfelaketi
    Tarih
    8 Ağustos 2006 00:00
  • ah ah kaçarmı ama kaçacak ne yapsam da gitsem bilmiyorum ki
    Üye
    mansons pain
    Tarih
    8 Ağustos 2006 00:00
  • HUNGRY!!! I'm hungry to see White Lion.
    Üye
    Greg Howe
    Tarih
    8 Ağustos 2006 00:00
  • yahu biri el atsında dokken,twisted sister gibi gruplarıda getirsin.bu yıl hard'n heavy yılı oldu valla :)
    Üye
    mad
    Tarih
    8 Ağustos 2006 00:00
  • saçlar bomba :)
    Üye
    Hayda Bire
    Tarih
    8 Ağustos 2006 00:00
  • Evet, gitmek istiyorum!!!..;) Yalan olmasın bu da.. Nolur!
    Üye
    BLue_TeaR
    Tarih
    8 Ağustos 2006 00:00
  • abi bu ne bereket babalar istanbula yağıyo be.işte bütün kışa yetcek konser.aralık'a kadar bu konseri beklicez.aralıktan sonra da yaza kadar bu konseri konuşcaz
    when the children cry................
    Üye
    tabutaht
    Tarih
    8 Ağustos 2006 00:00
  • gunsn roses, whitesnake, iptal olmasaydı wasp.. hakkaten noluyoruz? maşallah da hepsine yeticek paramız yok ki :(
    Üye
    DiMpLe
    Tarih
    8 Ağustos 2006 00:00
  • abi noluyoruz ya?:)
    alphaville,orphaned land ve şimdide white lion
    koşanzi...bilet alanzi...!
    Üye
    necrosamash
    Tarih
    8 Ağustos 2006 00:00
Toplam 50 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler