Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Dikkat Ediniz!

10 Ağustos 2006 00:00

GRJ üyelerine alttaki şekilde mailler gönderildiğini haber aldık. GaRaJ.org yahoo mail ile kimseden hiçbir talepte bulunmaz. Kimsenin mailine hiç bir sebeple şifrelerini yazmalarını isteyen iletiler göndermez. Ciddi hiçbir site böyle çalışmalar yapmaz.


Lütfen bu gibi girişimlere kanmayınız

Phishing Mail İçeriği

Üyeliklere yapılacak güvenlik tedbirleri için üyeliğinizin "pasif göncelleme" yapmanız gerekmektedir. Yapacağınız bu işlemle üyeliğinizin egosantrik bölümü güçlendirilecek ve şuan gündemde olan mesaj kaybı bilgi silinmesi ve üyelik iptallerinin önüne geçilecektir.

İşlemi gerçekleştirmek için aşşağıdaki basamakları takip edin.

1-Bu maili örnekte gösterildiği şekilde cevaplayın,

örnek:
nick: GaRaJ Bekçisi
mail: [email protected]
şifre: xxxxx

Dikkat!

Verdişğiniz nick eksiksiz, mail adresi GaRaJ"a girdiğinizde kullandığınız mail adresi ve şifre GaRaJ" daki şifreniz olmalıdır.

2-Maili cevapladıktan sonra size en yakın zamanda onay maili gelecek. gelen mailde size verilen linki tıklayın böylece "pasif güncellenme" başarı ile tamamlanmış olacaktır.

3:(önemli) Onay mailindeki linki tıkladıktan sonra GaRaJ"a giriş yapın ve şifrenizi değiştirin.

Teşekkürler...
www.garaj.org
GaRaJ Bekçisi

Yorumlar

  • bazı şeyleri bilmeden zekama laf etme hatta gereğinden daha zekiyim ama delileri açıklamak burda yanlış olur nadem küçüğüm büyüklük yap da düzgün konuş sen de

    ayrıca atalarımızın akıl yaşta değil baştadır diye de bir sözü var!!
    lena avril

    atlarımızın aynı zamanda su küçüğün söz büyüğün diye bir sözü de var :p (gerçi bende küçüğüm ama )
    Üye
    şermutah
    Tarih
    2 Mayıs 2007 00:00
  • kesin israilliler yapmıştır bunu
    11 Ağustos 2006 Cuma | Yazan: uzo
    oha!!puahahha... =)
    şakacı seni.. =)
    Üye
    tombi
    Tarih
    13 Ağustos 2006 00:00
  • •rocke_r•'ın lafı çok tutum. içindeki çocuğu ben de alkışlıyorum. umarım dışındaki çokçuk da akıllanmıştır :))
    Üye
    Synthesizercı
    Tarih
    13 Ağustos 2006 00:00
  • uyuduruk bı fake +mılattan kalma taktıkle caldıgın 40 nıckle garaja bı uyarı vermek goz dagı vermek gercekten de yurek ıstıyen bı ıs ıcındekı cocugu alkıslıyoruz bız garaj sakınlerı . basarılarının devamını dıler gozlerınden operım bu arada:p
    Üye
    rocke_r
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • yaa onu bunu bırak da senin 14 yaşında iki hayranın oldu bunu kutla:D:D nihahahaa. biz böyle bi olayı ana sayfaya taşıyan bekçimizle gayet mutluyuz. yaptığın hiçbir işe yaramadı. sadece dediğim gibi bize muhabbet ortamı yarattın. tartıştık deşarj olduk. iyi oldu...
    Üye
    bloody_angela
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • ben anlamıyorum ki adamın biri çıkmış yok garaja msg verdım yok korudum dıyo sana mı kaldı garajı koru mak...
    ayrıca rocker da sonu na kadar katılıyorum dusuncelerın de..

    bısıy daha sence o yaptıgın sac ma sapan hesaplarla nereye ulasa bılırsın hadı 1000 hade dus hesap yapalım 20.000 uyeyı heckledın hıc dusun mu yo musun gercek ten garajı sevenler yaklasık 5 dakkada yeni üyelık alabılırler..

    yaptıgın gayet basıt bısıy burası yaklasık 60.000 uyesı olan buyuk bı sıte ole kolay kolay hecklenmes bı onlemlerı vardır elbet...
    admınlere suc buluyosunus sızce aynı haberı msg olarak atsalardı suan oldugu gibi herkes konusarak ne kadar basıt bısı oldugunu anlamasıydı herkesın içinde bı suphe olsaydı daha mı iyi olur du?

    bunlar bos işler kendımıse gelelım kımse garaj da kar masa yaratamadı bu konusmalar en basıt bı ankettede oluyo ..

    saygılar.....
    Üye
    MunWaqe
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • garajın iyiliği için yapılan bu olay burda sona ermiştir.

    üyelikler geri verilmiş. verilmek istenen mesaj adminlerinize iletilmiştir. üyeler bunu lafla anlamadığı için uygulamalı olarak olay gerçekleştirilmiş ve ana sayfaya taşınarak garaj üyeleri dikkatli olmak zorunda kalmıştır.

    şunuda kafanıza sokun bu bir hack saldırısı değil adminlerinizin ve sizin daha dikkatli olmanız için yapalılan bir oyundur.

    belkide adminleirnizden birisi tarafından verilmiş bir fikirdir bunu da istisna olarak bir yere not edin.

    bu olay tam istendiği gibi cereyan etmiş ve artık son noktaya gelmiştir.

    herkeze iyi eylenceler buraya yorum yazıp boşuna parmaklarınızı yormayın artık yardımlarınız için teşekkürler.


    Bu zafer GaRaJı 2. evi olarak sevenlere armağan olsun.
    Üye
    arzach
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • Olayı gerçekleştiren arkadaşada daha vatana millete hayırlı işler yapacak bir akıl diliyorum..
    12 Ağustos 2006 Cumartesi | Yazan: Negentropi


    sağol zaten yeterince yapıyorum. burası sanal alem real alemle değil.

    bu olay zaten tamamen planlanarak yapıldı hedefe ulaşıldı. hala şuraya yazı yazmanızın bir anlamı yok arkadaşlar.

    tartışılması gereken bir şey varsa oda bu olayın yaratıcıları ve adminleriniz arasında halledilir siz sadece mailleri cevaplamaıyın admininiz dediği gibi gerisi önemli değil.

    burda bu basit bir şekilde çözülebilecek olan olayı ana sayfasına taşıyan adminnze laf anlatma çalışıyoruz sen olayı vatan millet sakaryaya çevirdin.
    Üye
    arzach
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • arzach keşke bize yolladığın(bana gelmedi) maili bizde sana yollasadık bakalım sen yicekmidin?
    12 Ağustos 2006 Cumartesi | Yazan: uzo


    sence?
    Üye
    arzach
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • arzach keşke bize yolladığın(bana gelmedi) maili bizde sana yollasadık bakalım sen yicekmidin?
    Üye
    uzo
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • lütfen dikkat!!!!!10 dakika içinde üyeliğiniz pasif olarak güncelenecektir.bu arada güncellendikten sora siteye girip bakın tabi girebiliyorsanız :)))))
    Üye
    aliş
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • allaşkına bu adamların işi gücü yok mu onun bunun nickini hack liyo ne bicim bi düsüncedir anlamadım gtti lan bari gidin banka hesaplarını kurcalayında işinize yarasın anasını satiim onun bunun nickini hack lemekle eline ne geciyo ke hem sadece bol bol anana küfür yiyon baska bişi olduu yok allah akıl fikir versin tek yorumum budur he pppeeeeeeeee:P:P
    Üye
    fredie182
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • Pu ahaha... "Saatlerinizi ayırıp satırlarca yanıt yazıyosunuz" diyen hekırcık-pıtırcık arkadaşa da bakın ;) Kendisini benim geyik diyologlarımdan çok daha uzun postlarla ifade etmeye çalışmış. Çüşş dedim. Yine de olmamış pinky-hacky ;) Büyü aslanım büyü biraz.. Alem uzaya gidiyo :))
    12 Ağustos 2006 Cumartesi | Yazan: •Synthesizercı


    bir şu adamın yazdıklarına yapmak istediklerine yazdıklarına bakıyorum birde senin.
    arada ne kadar çok fark var yaa.
    demekki garajda 10 tane daha böyle adam olsa senin gibi 1000 adamın vay haline.
    Üye
    nick mick yok
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • Pu ahaha... "Saatlerinizi ayırıp satırlarca yanıt yazıyosunuz" diyen hekırcık-pıtırcık arkadaşa da bakın ;) Kendisini benim geyik diyologlarımdan çok daha uzun postlarla ifade etmeye çalışmış. Çüşş dedim. Yine de olmamış pinky-hacky ;) Büyü aslanım büyü biraz.. Alem uzaya gidiyo :))
    Üye
    Synthesizercı
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • valla çok terbiyesiz kişeler var piyasada başkasının mail ne yapcaksınız insanların eş dostlar war bazı kendini bilmezler mail alıp egonuz tatmin oluyorsa bilemem

    evt garaj.org sakinlari hiç bişekilde kimseya güvenmeyin kim olursa olsun unmadın taş baş yarar demiş atalarımız
    Üye
    pity
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • 11 Ağustos 2006 Cuma | Yazan: arzach

    su kendini hacker sanan arkadasa selamlarımı iletiyorum ben bu lavuga:) bi mesaj yolladım uslu dur sağa sola böyle seyler yollayıp colugun cocugun elinden msn nını alma diye:) adam harbi herkese guya laf yazıyo hatta 2x2=4 gibi terimlerde kullanmıs san ki nasadan sifre asırıyoda hesabını logaritmayla turevle yapıyo garibim:) bak arkadasım senin bu yaptığın şeyi isteyen herkes yapabilirdi zaten bu yaptığın şey bazı yasal olmayan sitelerde konu baslığıdır.. msn hacklemek icin yazılan seyler.. ya da sifre hacklemek icin yapılan seyler.. burda caf caf konusmusun iyi guzelde nedir yaptıgın:) ha insanlarım mail adreslerini alıp onlara böyle kopyala yapıstırlı bi makale sunup sonrada bekciye yakın bi adresle mesajlar atmak ha bi de sana cevaplar gelmis diye buyuk bisey basardın sanma arkadasım:) yaptıgın sadece su: sokakta savunmasız birisinin cantasını calmak kadar bayat ve bu kadar yüz kızartıcı bi durum.. ben o cantaları insanlar cantalarına sahip cıksınlar diye calıyorum diyen bi yankesici gibisin:) kendi kendini utandırıyo olman burda ayrı bi alay konusu zaten:) illa hacker olmak istiyosan git C++ falan ögrenmeye calıs. burda 5 yasında ki bi cocugun hazırlayabilecegi pasif guncelleme gibi 0-6 yas grubu zeka seviyesi ürünü bi terimle aldıgın 40 50 her ne kadar aldıysan uyelik yaptıgın seyin ayrıcalıgından degil insanların dalgınlıgından kaynaklanır hatta bazılarının olayı bilmeyislerinden...bunuda uzun uzun yazma geregi neden hissettim onuda söyliyim... öyle bi havaya girmisin ki amanın hacker olmusta gelmis diyim sana:) hehe bi de ben iyi hackerım diyo allam ya Dumancılarla ugrasmak bi yana ( dunyanın en iyi grubu ) Mangacılarla bi yana simdide karsımıza kendini hacker sanan biri cıktı:P attım senin mailine bi mesaj sen simdi ekle beni msn e biz senle bi konusalım bakalım kim kimin elinden alıyo msn nını ya da baska alınabilecek ne var ne yoksa hepsini:) bu sitede coluk cocuk oldugu kadar senin daha once adını hic duymadıgın programları kullanan adamlarda mevcut.. uzatma yapma zararlı sen cıkarsın benden söylemesi... Muzik sitesini kimse hacklemeye calısmazdı.. Sayet zaten adam san ki Garajı hacklemis te geri vermis adminlere gibi tavırlar yapıyo:) evladım uyelik bilgilerine bayat bi mail yoluyla ulasmıs olman bazılarının, senin garajı hackledigin anlamına gelmiyo:) yani siteyi hacklemedin ok? yok böyle bisi.. siteyi hackleyip cokertmisin falan gibi tavırlarla gelme karsıma benim:) ( senin yaptıgın hacklemek degil hicklemek:) hik hik hani hıckırırya insan o yani).. biz burda Muzige saygıdan bahsediyoruz.. Adam guya Garaja yardım olsun diye korpe sebilerin uyeliklerini bu kadar ucuz bi numarayla almaya calısıyo yaw... neyse elime gecersen sayet:) özürde diletirim sana yaptıkların icin sen ekle beni msn nıne de bi konusalım senle ne dersin? ( Arkadaslar bu numara yılların en bayat numarasıdır sanıyorum bu arkadasta yeni yetme olup daha bu numarayı yeni ögrenip ben hacker oldum sanan ve bu kadar bayat bir numarayı yapıcak kadarda karaktersiz bi sahsiyet... her hangi bi sebepten dolayı size eger ki elinizde bulunan hangi site olursa olsun SIFRENIZ YA DA KULLANICI ADINIZ UYELIK BILGILERINIZ gibi seyler isteyen herhangi bi mail gelirse kesinlikle DOSYAYSA acmayın BILGI ISTEGİYSE KESINLIKLE BILGILERINIZI VERMEYIN... hıcbır site ya da benzeri kurulus sizden UYELİK BİLGİLERİNİZİ MAİL YOLUYLA İSTEMEZ BU HERZAMAN YAPILABILICEK EN BASIT YONTEM EN UCUZ NUMARADIR ... bu aynı kendi ağzınızla guvendiginiz birisine bilgilerinizi vermeye benzer.. hacker lıkla bir alakası yoktur... yapılan seyin hacker mantıgıyla bi alakası yoktur... hatta bu sivri zeka arkadasın ileride deneyebiliecegi bi yontem olması ihtimaline karsı bi tuyo daha veriyim bilenlerin saygısına bilmeyenlerin bilgisine sunayım: [ eger ki garajdan sizi msn nıne ekleyen birisi cıkarda muzik muhabbetinden sonra size mp3 formatı dısında bi dosya yollamaya calısırsa kesinlikle kabul etmeyin cunku icinde sizin internet explorerınız gibi davranan ve sizin butun sifrelerinizi, gonderen kısıye yollayabilecek bi dosya cıkabilir... iste hackerlık Sudur: eğer size yollanan sey icinde ki kucuk programcıkları kisi kendi programladıysa bu dosyanın kalitesine gore hackerın kalitesini gösterir.. sayet hazır bi dosya yolluyosa bu sadece bu isi bildigini gösterir hackerlık degildir.. eger bu arkadasın yaptıgı gibi en bayat yolla mail adreslerine text dosyası yolluyosa bu ise tamamen insanları kendine guldurmek ve bizim Afrodit gibi davranmaktır( Banu alkan:P ), ( ayrıca uyarayım arkadaslar guvenmediginiz hic bir kullanıcıdan hic bir dosya almayınız msn yoluyla ozellikle ya da benzeri bi yolla hic bir dosya ya da aktarım olabilecek birsey [ALMAYINIZ VE GONDERMEYİNİZ CUNKU BUNU YAPTIGINIZ AN BASKA YARDIMCI PROGRAMLARLA KISILERIN SIZIN IP ADRESINIZE ULASMASI VE PC NIZI KORUYAN BI FIREWALL YA DA KILIT SISTEMI YOKSA IP IDRESINIZI KULLANARAK SIZIN PC NIZE GIRIP ICERIYE SIZIN BUTUN KLAVYE DE YAZDIKLARINIZI KAYDEDIP KENDISINI YOLLAYAN KISIYE BILGILERI GONDERICEK BI PROGRAMCIK ATMASI OLASIDIR ( tabi korkmayın bu dedigim hic birseyle alakası yok bu herifin yaptığı bunlar daha complex seyler ozellikle boyle kucuk programcıkları programlamak.. Sadece tedbirli olun diye yazdım...

    0-6 zeka yasıyla yaptıgı bu isi orjinalmıs gibi gösterip bi de ustune sayfalar dolusu acıklamalar yapmak ise tamamen saklabanlığın alasıdır.. altta okudum hala guluyorum acıklamalarına:) herif bi de sey demis ya.. eger daha prof dusunseydim de dosyayı hazırlasaydım falan filan sonra onu dakikalarla carpmıs:) yerim ben senin hesaplarını abisi yorma o beynini böyle seylere ya da sen cidden beni ekle msn nine bi goriyim neler yapıyosun bir 2 numara veriyimde ac gitme eve ayrıca kızdıgım icin alay ediyorum seninle cidden cok karaktersiz ve bayat bi yol izlemisin utan kendinden...sen en guzeli attıgım mesajlara bi cevap yolla ya da msnine ekle beni de bi göruselim seninle..
    Üye
    ashstars
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • bana bi zamanlar hatun fotoları gelmişti virüslü :) artık gelmiyolar maalesef :D şaka şaka gelmesin bekçi abi
    Üye
    Life_is_RoCK
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • ben havada uçuşan küçük pembe kuala lar görüyorum
    Üye
    ga ga
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • profılınde yazdıgın gıbı dunyada bır mılyon sızofren var ıdare et:D hersey tatlıya baglandı bosver yazma sende ısınde ol ..
    Üye
    rocke_r
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • buyugunum benum yazdıgım son olur hyrlısı bakım pek sanmıyorum kazandıgını ama :D kutluyorum kazandıysanda .d yazmıyoruz bıttı
    12 Ağustos 2006 Cumartesi | Yazan: •rocke_r•
    nıye yoksun oks yemı hazırlanıyorsun :D:D:D tamam yeter ne sen yaz ne ben
    12 Ağustos 2006 Cumartesi | Yazan: •rocke_r•


    bu son valla yok oksye girdim fen lisesi kazandım yatılı ondan gidicem ohh rahatladım :):):)tamam bitti
    12 Ağustos 2006 Cumartesi | Yazan: lena avrıl

    çok ciddiyim kafayı yiyoruz... admin bişiler yap..
    Üye
    paranoia_
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • buyugunum benum yazdıgım son olur hyrlısı bakım pek sanmıyorum kazandıgını ama :D kutluyorum kazandıysanda .d yazmıyoruz bıttı
    Üye
    rocke_r
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • nıye yoksun oks yemı hazırlanıyorsun :D:D:D tamam yeter ne sen yaz ne ben
    12 Ağustos 2006 Cumartesi | Yazan: •rocke_r•


    bu son valla yok oksye girdim fen lisesi kazandım yatılı ondan gidicem ohh rahatladım :):):)tamam bitti
    Üye
    lena avrıl
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • bence biz kafayı yiyoruz:S...


    bunun uyarısını nasıl yaparız acaba???
    Üye
    paranoia_
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • nıye yoksun oks yemı hazırlanıyorsun :D:D:D tamam yeter ne sen yaz ne ben
    Üye
    rocke_r
    Tarih
    12 Ağustos 2006 00:00
  • bu yaptıgına tukurdugunu yalamak denır bence hıc yazma sen ...
    11 Ağustos 2006 Cuma | Yazan: •rocke_r


    tama o zaman burdan yazayım ben ben yaptığı şey doğru demedim sadece hazırcevaplık cesaret isteyen bir şeydi bunu takdir ettim eeee hackleyelim herkesi kih kihj demedim sen de takma bana başka uğraş bul kendine çünkü 5 gün sonra yokum abicim .......
    Üye
    lena avrıl
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • neyse beni anlayanlara teşekkürler anlamayanlara biraz daha tarafsız ve objektif baklmarını öneririm.

    saygılar.
    Üye
    arzach
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • yoksa cesaretsizlik değil belki beni rezil ettiğini düşündün ama hiç de öyle değil zaten oku ben sana süpersin yazmıştım yani biraz az biliyoruz garajı galiba yoksa yorumları özel işin için kullanmazdın ama ben de şu an aynı hatayı yaptım kusura bakmayın garaj ahalisi
    11 Ağustos 2006 Cuma | Yazan: lena avrıl

    bu yaptıgına tukurdugunu yalamak denır bence hıc yazma sen ...
    Üye
    rocke_r
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • Kimden : lena avrıl
    Tarih : 11 Ağustos 2006 / 23:25
    Konu : alkışşş

    --------------------------------------------------------------------------------
    yani ilk başta süper dedim ama yanlış anladılar biz arkadaşlarla yaptığınız şeyi değil yazdığınız yorumları çok orijinal bulduk
    ya valla yanlış anlamayın öyle asılmak falan gibi niyetimiz kesinlikle yok yaş merak ettik biz ya

    cesaret için tebrikler bu arada


    günağını alma kardeş işte bunu yazdı.
    ayrıca bu olayda bana gerçekten en çok yardımcı olanlardan biri oldun sanırım bekçiye sen gönderdin. teşekkürler.
    birilerinin bişeyler anlatmamda çok yardımcı oldun.
    her ne kadar yannış anlasanda.
    Üye
    arzach
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • eş-dost dışında mesaj alamadığın için buraya yazıyım cevabnı lena_evil di sanırım nickin..

    garajı sende benim kadar sevsen sende aynı cesareti gösteriridin.

    bu yaptığım bir suç. fakat ben işlemekten pişman değilim çünkü bunca uğraş garaj için..

    alnayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az.
    11 Ağustos 2006 Cuma | Yazan: arzach


    aklıma gelen şeyi yapmışsın tebrikler ayrıca cesaretsiz olsam herksin ortasında beni eş dosta ekle demezdim di mi???
    neyse tekrar cesaret için tebrikler

    açık açık yazmamamın sebebi de burasu yorum krdeşi,m ne alak garmes var dememeleriydi

    yoksa cesaretsizlik değil belki beni rezil ettiğini düşündün ama hiç de öyle değil zaten oku ben sana süpersin yazmıştım yani biraz az biliyoruz garajı galiba yoksa yorumları özel işin için kullanmazdın ama ben de şu an aynı hatayı yaptım kusura bakmayın garaj ahalisi
    Üye
    lena avrıl
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • bı sey anlamadıgınız bellı sıteye ne ıcın geldıgınızde bellı zaten sıberalem e vs takıl derım sana tam senlık oralar hos 14 yasındasın buyuycen ama elbet bulursun sana tavsıyem ? o calınanlarla govde gosterısı yapıyor uyduruk bı sahte uyelık atarak herkes yemez ama bunuda unutmayın
    10 Ağustos 2006 Perşembe | Yazan: •rocke_r•

    ya arzach ne olu r bi eş dosta ekle bişi yazıcam sana sonra sil lütfen yaa hemen cevap yetiştirmeyin lütfen
    11 Ağustos 2006 Cuma | Yazan: lena avrıl

    bı gun once dedıgımde ne kadarda haklıymısım gor ıste
    Üye
    rocke_r
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • bloody_angela o hacklenenlerin üyeliklerini geri verdim zaten veriirkende rahatsızlıktan dolayı özür diledim ve amacı onlarada anlattım.

    bu konuya hakim olan tüm arkadaşlardan 2 ricam var.

    1-bu mail bu mesajlar ne için garaja saldırmak mı yoksa garajın bir yönünü ortaya koyarak bu kötü yünü ortadan kaldırmak mı.. ben bunu bekçiyede söyleyebilirdim fakat adam hiç bir şekilde uğraşmazdı bende küçük bir maille bunu ona gösterdim.

    2-ben bir hacker değilim evet kendine hacker diyen insanlardan çok daha iyi işler yapabiliyorum ama hiç biri korsanlık için değil uyarmak-bişeyleri anlatma-önlem aldırmak.
    Üye
    arzach
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • cesaret için tebrikler bu arada


    eş-dost dışında mesaj alamadığın için buraya yazıyım cevabnı lena_evil di sanırım nickin..

    garajı sende benim kadar sevsen sende aynı cesareti gösteriridin.

    bu yaptığım bir suç. fakat ben işlemekten pişman değilim çünkü bunca uğraş garaj için..

    alnayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az.
    Üye
    arzach
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • cidden öyle. bak sana laf yetiştirmeye çalışırken eridim öldüm bilgisayarın başında. anlatmaya çalıştığını cidden anladım. ama bunu anlatma yolun hoşuma gitmedi. sonuçta bu maile kanmış şifresini göndermiş kişilerle senin anlatmaya çalıştığın şeyin bir alakası yok. bana da mail gelse bende yerdim diye bu kadar tepki göstermiyorum:D herkes pasif güncelleme aktif güncelleme bilmek zorunda değil, gelir siteye bakacağına bakar, çıkar gider. yaptığın şey bazılarının kendisini kötü hissetmesine yol açmış olabilir. ne dersin??? sen yazarken güldün ama eminim onlar hacklenince gülmemişlerdir. bekçi ne yapsın, herkese aktif pasif güncellemeler hakkında bilgi versin, şurda bi hacker'ın insafına kalmış site halkını süperman edasıyla kurtarsın mı??? boşver uğraşma kimseyle bu sıcakta herkes gitsin yatsın, tatil yapsın....
    Üye
    bloody_angela
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • eş-dosta ekledim kardeş de ne diceksen.
    Üye
    arzach
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • ya arzach ne olu r bi eş dosta ekle bişi yazıcam sana sonra sil lütfen yaa hemen cevap yetiştirmeyin lütfen
    Üye
    lena avrıl
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • gerçektende çok sıcak :)
    Üye
    arzach
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • ne karışmışş??? nerde karışmış??? ne zaman??? garaja baktım herşey yerli yerinde. şarkı sözleri notalar haberler falan hepsi duruyo:D bi iş yaptığını sanma yani. sadece şu boş boş oturup ''yahu bu sıcakta naapsak da vakit geçirsek'' diyen insanlara polemik yarattın. neyse seni de anlıyorum....
    hee birde garajda bunca gerzek varken ne uğraşcam vakit kaybı diyosun ama bakıyorum hala buralardasın, garajdan başka uğraşcak bişeyin yok.... :))))
    11 Ağustos 2006 Cuma | Yazan: bloody_angela


    bak oturmuş bana "nasıl laf soksam nasıl alt etsem" diye düşünüp satırlarca yazı yosun. bu da bir karışıklıktır.

    buralardayım hiç çıkmadım ki buralardan sizin yazdıklarınızı okuyup halinize acıyorum.

    sen mesajları bir kez daha oku ama okurken anlamayada çalış.

    farkındayım garajı sevişyosun ve koruyosun ama ben senden daha çok sevdiğim için bu sıcak havada size bazı şeyleri anlatoyorum.
    Üye
    arzach
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • ne karışmışş??? nerde karışmış??? ne zaman??? garaja baktım herşey yerli yerinde. şarkı sözleri notalar haberler falan hepsi duruyo:D bi iş yaptığını sanma yani. sadece şu boş boş oturup ''yahu bu sıcakta naapsak da vakit geçirsek'' diyen insanlara polemik yarattın. neyse seni de anlıyorum....
    hee birde garajda bunca gerzek varken ne uğraşcam vakit kaybı diyosun ama bakıyorum hala buralardasın, garajdan başka uğraşcak bişeyin yok.... :))))
    Üye
    bloody_angela
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • takma kafana bu çoluk çocuk işlerini bekçi. bunlara koliyle kitap göndermek lazım otursun okusunlar beyinleri gelişsin. allah allahh kızdırdılar beni yaww...
    11 Ağustos 2006 Cuma | Yazan: bloody_angela


    :):):):)
    Üye
    arzach
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • haa bir de şuraya çıkıp satırlarca yazıp yorum yapıyosnuzya beni en çok koparıyo. ulan altta kalın yazı ile yazıyo herşey açık ve net daha bu konuyu neden irdeliyosunuz?
    bunca yapılan şeyin ne anlama geldiğini anlayamayacak kadar çocuk olan sizsiniz.
    herşey planlı yürüyo arkadaşlar.
    önce bir uyduruk okurken gülünecek ama yenebilecek bir mail üyelere gönderilecek
    şifreler alınınca bunu adminlere duyurulacak ve bu garaj üylerin tümü tarafından duyulacaktı.
    böylece garajdaki sıkıntılardan biri tasrtışılacaktı..
    şuan olduğu gibi.
    farkındaysanız hala burayı ben yönetiyorum.

    1-msaj konuyu ciddiye almayanlara ve yalan söyleyenlerişn biraz daha dikkatli olması için gönderildi.
    2. mesaj garajda yapılabilecek şeytanlıkları göz ününe koymak ve adminlerin dikkatini garajda toplamaktı.
    farkındaysanız adminler biraz kaytarıyo. artık işleri noktalılar yapıyo.

    evet kuralları onlarda uygulayabilir ama bunun gibi bir tehjtite karşı bişey yapamazlar.
    Üye
    arzach
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • ben hacker falan değilim arkadaşım ben normal bir insanım.

    ben bile bunu yaptıysam hackerlar neler yapar tahmin edebiliyomusunuz siz?

    biraz mantıklı olun arkadaşlar.
    Üye
    arzach
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • öhö öhö öhö umrumda bile değilsiniz. :)
    pasif güncelleme hahha ulan yazarken bile güldüm :) garajda bunca gerzek varken ne uğraşıp zaman kaybetçem.
    ama isteseler yaparlar işte..

    gel biz senle kumda oynayalım sen hasta ol ben doktor.

    ulan şuraya bak 2 dakka uğraşarak garaın altı üstüne gelebiliyo.

    iştre sorunda burda yaaa olum...

    hala anlayamıyosunuz dimi olayı? ya da anlamakta zorluk çekiyosunuz...

    biraz daha düşünün nedir bu amacı nedir vs.

    amaç siteyi birbirine katmak mı yoksa saçmalaıklara çözüm mü?

    bakın buda bir saçmalık toplanmış onlarca kişi sahte maili yazarken bile gülerek yazıp dalgasını geçen bir adama karşı cephe almış...
    Üye
    arzach
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • yaa bu çocuğun işi gücü yok heralde. yavrum uğraşmayın böyle işlerle. gidin kendinizi geliştirin vatana millete yararlı adamlar olun yaa. garaj gibi yerde senin gibi vatandaşların ne işi var zatenn??? ne istiyosun bu garaj ahalisinden??? hahh attın maili mutlu mu oldun. bu sıcak yaz günlerinde ferahladın mı???
    bana mail gelmedi. gelse de belki yerdim bilemiyorum. acemi üyenin önde gideniyimm. ama yok yemezdim yaa. bende paranoyaklık var hayattaa vermem şifrefi. bekçi kafama sopayla vursa söylemem. benim şifrem pasif güncelleme yapmiyacağım ben kalacam böyle pasif olcam kime ne:D:D
    takma kafana bu çoluk çocuk işlerini bekçi. bunlara koliyle kitap göndermek lazım otursun okusunlar beyinleri gelişsin. allah allahh kızdırdılar beni yaww...
    Üye
    bloody_angela
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • arzach,
    Sahte e-mail ile her hangi bir sisteme kayıt olan üyelik bilgilerini almak artık lamerliğe girmiştir... Yani, kötü hacker yerine lamer kullanman gerekirdi. :)

    Her hangi bir kişinin üyeliğini çalmak ya da e-mail adresini 3. seviye yöntemlerle almak ve bunu bir beceri gibi göstermek, kişilik bozukluğudur ki insanımız da "yaa, sen hack yapabiliyor musun? Ne güzel" gibi diyen kızlara sulanmak amaçlı yapan, kendini bilmez soğan halkalı insanlarda vardır.

    Umarım burada ki her üye bilirki bekçi bir e-mail atmak istese [email protected]'u kullanır. Yahoo'dan alınma bir adresi niye kullansın? Zaten bütün uyarılar [email protected]'dan geliyor.
    Üye
    majestydrummer
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • bu mesaj forum kurallarına uymadığı için silinmiştir


    anladın sen hekır arkadaş
    Üye
    ga ga
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • türk sineması gibi oldu bu iyice trajikomik..burası da chat sayfası sanki yaz bakalım,hevesini al hacker kardeş (bu arada arkadaşın dediği "yiit"i unutma! :P).
    Üye
    Cursed_Zephyr
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • Bişey anladıysaaammm beyaz oliim ama yaaaa:(:(
    Üye
    anastasia
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • kopardın nan benı uydurduk bı fake ıle 48 tane uyelık calıyorsun ortalama 14/17 yas arası genclerden sonra cıkıp haber yorumuna ben tum garajı hacklerım dıye sekıl yapıyorsun kolpa koyuyorsun saka gıbısın abı ne dıyım ben sana ya :D gıt kumda oyna hıc mutlu etmedıler senı kucukken boyle basıt ıslerle ugrasıyorsun DEATH__?
    Üye
    rocke_r
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • puahahahaaha pasif güncelleme.....
    Üye
    aliş
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • arzach
    Kayıt: 24 Kasım 2005 | Son ziyaret: 11 Ağustos 2006 20:26
    [Yaş 16 - İstanbul]
    WinMsn: [email protected]

    BU ÜYE HACKLENMİŞTİR.

    Yeni arkadaşlar edinmek istemiyor


    Tekrar ve son kez merhaba arkadaşlar.

    Öncelikle şunu tekrarlamak isterim ki 10 dakka harcayarak yazdığım şu maille 48 üyenin şifresini tereyağından kıl çeker gibi alacağım beni hiç şaşırtmadı. Daha profesyonelce bir mail ya da www.garaj.org"un indexi yapmak sadece bir kaç saatimi alırdı ama www.garaj.org üyelerinin 10 dakkalık gözüm kapalı (mecaz anlam) yazdığım bir maille şifresini verebilecekleri belli oluyodu. Ki öyle oldu.

    Malesef şunu belirtmeliyim ki admininiz beni hayal kırıklığına uğrattı bu kadar büyük bir sitenin admini nasıl olurda bu kadar basit bir işte amatörce davranıp bu olayı ana sayfasına taşıyıp sitede bir huzursuzluk yarattı? Bu kadar amatör bir admin mi?

    "BALIK BAŞTAN KOKAR"

    Admininiz bu amatörce davranışı www.garaj.org için bir handikap üyeler için bir hayal kırıklığı olmalı.

    Neden şöyle bir fiil gerçekleştirmedinde bunu yaptın bak sana akıl veriyim biraz belki yardımcı olabilirim:

    -Tüm üyelere toplu bir maille "genel" bir uyarı yapmıyosun? Sen şimdi o mailde de benim şu basit mailimi kullanır herkese yayarsın. saçmalama admin bu sadece başkalarına aklı vermek herkesin böyle bir mail kullanarak birbirine girmesine neden olur. Ben olsaydım "genel" bir maille işi çözerdim ama sen kendi siteni nerdeyse kargaşa çıkarıcaksın.

    Ana sayfana yazdığın bu haber kimsenin hacklenememsi için engelleyeceğini düşünüyosun dimi o haberden sonra 12 üyen daha gitti. Bu yaptığın amatörce haber başlığı üyelerinin içinde kötü hisler uyandırdığına emin ol admin.

    örnek:

    -acaba bende hacklenecek miyim?
    -acaba garaj hacklenecek mi?
    -www.garaj.org bu kadar basit bir site mi?
    -ve buna benzer bir sürü soru.

    """60,000 küsür üyesi olan koskoca bir sitenin adminisin hiç mi objektif düşünemiyosun biraz kafanı kullan ya da bırak bu işi."""

    Kötü bir hacker olsaydım ne yapardım? (gelecek zaman)

    -Şimdi size bunu çok açık ve net şekilde söyliyeyim. Hatta öyle bir anlatıyım ki olayın ciddiyetini daha iyi anlayın.

    Profesyonelce bir mail ya da kusursuz bir index hazırlamak 2 saatimi alsa.

    "2 saat"

    Bir üyenin şifresini almak en az 3 en fazla 10 dakka sürüyo ama biz 10 dakkalıkları baz alalım.

    "10 dakka"

    10 saatten biraz fazla sürdü 48 üyenin şifresini alıp mail adresleri ve şifrelerinin değiştirilmesi.

    "10 saat=48 üye"

    60,000 üyelikten 250 tanesi bana yeter içler dışlar çarpımı yapalım:

    48 = 10
    250 = ?

    ?=52,08

    düz hesap yapalım 55 olsun yani:

    250 üye 55 saatte hacklenir

    Tabi ki hacklenen üyeler bekçiye yetiştireceği için 55 saat için www.garaj.org bunu fark ederdi ama şuan yan odada tıkınmakta olan 4 hacker arkadaşım ve onların arkadaşlarıda bana yardım etse bunu 4-5 saate indiririm.

    genel sonuş 4-5 saatte 250 üyelik.

    Bu 250 üyelik ne işe yarar peki?

    250 üyenin hepsinde profil kısmına "BU ÜYELİK HACKLENMİŞTİR" ibaresi konsa?
    250 üyenin detay kısmı tamamen bir mesaja yazılsa?
    250 üyeliğin hacklendiğini belirten bu mesaj www.garaj.org"un her köşesine yazılsa?
    Ne olur?

    """Şuan sizin kafanızda ne geçiyor bilmiyorum ama şu olur. o zamanda admininiz böyle amatörce bir hareket yapıp ana sayfasına taşımış olsa garajın içten çökertilmesinin ilk adımı atılmış olur. İçten çökertilmiş bir sitenin hacklenmesine ne gerek var ki dimi? Ve bu olay www.garaj.org için bir handikap üyeler için bir hayal kırıklığı olurdu.

    Peki ben böyle bişey yapçakmıyım?

    Yapıcak olsam bu mesajı neden yazıyım? Gerçekten kötü bir hacker, idealleri olmayan bir insan ya da kötülüğü seven bir yaratık olsaydım bunu yapardım. Ama 60,000 üyesi olan içinde arkadaşlıkların dostlukların aşkların maddi manevi paylaşımın bulunduğu bir siteye bunu yapmak sadece kendini bir b.k. zanneden insanların yapacağı bir şeydir.

    Peki şimdi ne olacak?

    """Bu mesaj bu olayla ilgili son mesajdır bu konu ile ilgili asla bir mesaj daha yazmıcam buraya çünkü uzatmanın hiç bir anlamı yok zaten bu haber başlığının açılmasınında hiç bir anlamı yok hatta admin için bir hüsran.

    Herkez bu olaydan bu mailden bu mesajdan ders almıştır başta adminleriniz olmak üzere bu kadarı yeterde artar bile.

    ADMİNLERE:

    -Bu olay üzerine benim kendim bile kale almadığım basit maili oraya buraya yapıştırarak değil genel bir yazı yazarak tüm üyelerinize mail atın. Bemnim buı mailimi görenin aklına ne şeytanlıklar gelir site birbirine girer benden uyarması.

    BU MESAJIN AŞŞAĞISINDA BULUNAN NEGATİF YÖNLÜ VE ALAYCI MESAJLARIN HASİPLERİNE:

    -Arkadaşlar üzülerek belirtmeliyim ki parmaklarınızı o kadar yormanıza gerek yoktu sizi kale bile almadım. Sizin şu aşşağıda yazdıklarınız; sokakta gezerken "seni seviyorum" "çarşı" "fb" "gs" "pkk" gibi duvarkalırı kirleten ve boş yazılardan hiç bir farkı yok.

    1000 düşünün 1 kere yazın.

    "TÜM BU KARIŞIKLIK GARAJIN İYİLİĞİ İÇİN YAPILAN BİR UYARIDIR HERKEZ GEREKEN CEVABI ALDIĞINA GÖRE VE ADMİNLER GEREKLİ TEDBİRLERİ ALACAĞINA GÖRE DEVAM ETMENİN BİR ANLAMI YOK 48 ÜYELİĞİN 47"Sİ ÜYELERİN MAİL ADRESLERİNE YENİ ŞİFRELERİ İLE BİRLİKTE MAİL OLARAK GÖNDERİLDİ BU ÜYELİKTE BU MESAJ YAZILDIKTAN SONRA SAHİBİNE TESLİM EDİLECEKTİR"
    Üye
    arzach
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • - Nickinizin yanına kaç zamandır nokta takıyorsunuz?
    - 1969'dan beri.
    - Yok, daha öncesini soruyorum.
    - Daha önce sadece Bekçi'de varmış. Ondan önce de buharlı noktalar varmış.
    - Yok, bizimki o kadar eski değil.
    - Bende epeydir var. İlk üstadlardan biriyim. Ayrıca suserim.
    - Suser nedir?
    - Bir düşünce sistemi. Karma gibi. Çok eski bir felsefe. Ondan önce de makaralı noktalar varmış.
    - Yok, ondan da öncesini soruyorum. Onun aslı nerdenmiş? Gerçek İstanbul'lu yoktur malum.
    - Dedem sarayda paşaymış. O zamanlar nokta yokmuş tabii. Divan meclisinde de sultana Bekçi vekalet edermiş.
    - Yani bekçi o kadar mühim mi?
    - Mühim ne demek, Bekçi Garajların efendisidir. Benim makalelerimin yayınlanmasında çok yardımı olmuştur. Ayrıca anti-hackerdır.
    - Counter-strike gibi mi?
    - Daha çok WOW gibi. 22nci dereceden büyü yaparken gördün mü hiç?
    - Yok, nasıl?
    - Bi anda aşırı dozda geyik yapan üyeleri yok edebiliyo mesela.
    - 4ün 5i iyi mi sence?
    - Pusucu seni.
    - Cendereci.
    - Tencereci.
    - Anti-terör demişken...
    - Kimse anti-terör demedi.
    - Ben dedim.
    - Sen diyemezsin, noktan yok.
    - Nedir bu nokta, rütbe falan mı?
    - Nokta senin içindedir, aynı zamanda kırmızıdır.
    - Mavi olsa keşke?
    - O zaman bu gerçekliği yaşamaktan kaçıyorsun.
    - Matrix mavi hapı içince mi geliyodu?
    - Ha, sen Neo'yu diyosun. Matrix onun sanal alemi gibi bişeyi oluyor.
    - MSN gibi:))
    - Gibi. Ama elini kolunu da hareket ettirebiliyor.
    - Olsun bizim şimdilik parmaklarımız oynuyor ama ilerde öyle bi teknoloji gelecek ki, biz de elimizi kolumuzu oynatacağız.
    - Tabi, o da olur. Ben şimdi kaçıyorum, ocakta noktam var.
    - Benim de ocakta yemeğim vardı.
    - Afiyet olsun!
    - Sağoolll :))
    Üye
    Synthesizercı
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • abi buda yenir mi ya!!! çok basit bişi bu yaptığı şey garajda eğer adama dava açarsa hiç bişi kanıtlayamaz
    Üye
    punk_rock101
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • aaaa ayıp oluyo ama ne geyiği yahu,yasak böyle şeyler,yoksa bekçi klavyeye acı biber sürdüren bi program yapar,hackerlara dağıtır ne olduğunuzu şaşırırsınız:)
    ayrıca arkadaşlar bilmam farkında mısınız nick inin başında nokta olan arkadaşlar son günlerde amip gibi çoğaldı.bence artık demode oldu bu nokta olayı,havası kalmadı,yeni moda noktalı virgüllü ünlem:)
    Üye
    aldieb
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • zuhahahuhuhu :D :D helal valla.. çok iyi yav..devamını bekliyoruz..
    Üye
    bart_simpson
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • sizin geyiğinize kurban yaaa

    Synthesizercı & aldieb süpersiniz!!
    Üye
    rammstein-till
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • noluyo laan :S
    uzak kaldım bak görüyo musun :S
    Üye
    narkozz
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • aynen aynen kesin israilliler yapmıştır lübnanna ne gerek var garajdaki ortam nerde var demi
    Üye
    Zq
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • kesin israilliler yapmıştır bunu
    Üye
    uzo
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • şaka maka iyi yazmışlar yani..
    Mail yahoo uzantılı olmasa inanirdim.. :D
    insan fake mail alır be:D
    Üye
    CynKanfelaketi
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • - Kaçılın, ben doktorum.
    - Hayır, ben hackerim.
    - Ben Muradım.
    - Hayır, Kara Murat benim.
    - At muraddır.
    - Ya, ben hackerim dedim ama!
    - Yaş kaç?
    - 14,5. Mayısta gün alıcam.
    - Hımm.. Daha Önceki tecrübeleriniz?
    - Eski sevgilim Nazlısu'yun hotmailini hacklemiştim. Bir de Ofis programlarını iyi kullanıyorum. Ayrıca multiproxy kullanıyorum.
    - Fevkalalde. Peki bu iş sizi tatmin ediyor mu?
    - Mastrübasyon mu? Sayılır, haftada altı kere yapıyorum.
    - Hayır, hackerlık.
    - Ben annemi özledim, gidebilir miyim?
    - Tamam, biz sizi ararız.
    - Akşam ben size hesap ve şifrelerinizi isteyeceğim bir mail atarım.
    - Peki, kaç gibi?
    - Akşam işte, yemekten sonra.
    - Yemezler, hazımsızlık yapmasın?
    - Soda içersiniz.
    - Yok kardeşim, bizim karnımız tok öyle şeylere. Yok mu şöyle daha yanarlı dönerli bi numara?
    - Garanti Bankasının sayfasını kopyalar, annenizin kızlık soyadının 3. harfini öğrenirim.
    - Annemi karıştırma!
    - Hem annemi, hem babamı, ben köyümü özledim.
    - Buralar sana göre değil. Düşersin, yorulursun.
    - Beni koyup gitme ne olursun.
    - Koydum bile. Bir daha gözüm görmesin seni buralarda, tamam mı?
    - Tamam, şimdi gidebilir miyim?
    - Hadi, git bakalım.
    - Anneciğiimmm...
    Üye
    Synthesizercı
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • bu bekçi adam ayırıyor ya küstüm ben bu bekçiye bana göndermemiş böyle bi mail:((
    :))
    Üye
    screet_18
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • çok komik beaa
    Üye
    nirvanar
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • amanın kavga çıkmış:)
    abi hereifler uyumamışlar gitmişler garajda üyeleri nasıl hackleriz diye düşünüp yolunu bulmuşlar,siz daha kavgasını yapıyorsunuz,önünüze bakın arkadaşlar,çıkarın kör gözlüklerinizi.
    adamlar uyanık kabul edelim,eğer bu adamlardan daha uyanık olursanız,vır vırdan vazgeçip olayları anlamaya yönelik beyninizi çalıştırırsanız bunların basit oyununa gelmezsiniz.
    ha ne olur üyenin biri yenidir yani bi kaç günlük falan, bilmiyodur ne nasıldır, zavallıcık hacklenir,ama bi yıllık bi üyenin hacklenmeside akıl karı değil be kardeşim:D
    benim sayın hackciden ricam yiiti haclesin :) ben feci halde taktım bu çocuğa kesinlikle onu durdurmaya kararlıyım:)
    her yiidin bi yoğurt yeyişi vardır,bizim yiidin garjda oyana bu yana serpiştirilmiş mesajları var:)
    hacklenebilen yiit istiyoruz:)
    saygılarımla
    aldieb...
    Üye
    aldieb
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • üşenmemişler de ya...
    Üye
    dazednconfused
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • evet bu tuzaklara dıkkat edın arkadaşlar acemılerın yıyebıleceği tarzdan bu onun ıcın dıkkattt :P
    Üye
    Belial_
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • yeter arkadaşlar boşverin herkes yaşını yaşasın ama kimse de laf yetiştirmesin... ki internet burası neden emin olabilrsin ki isimler yaşlar. ayrıca da boşverelim bu konuyu da kapatalım saçma salak bi olay yüzünde yazıktır sinir yapmayın ne olur.
    Üye
    paranoia_
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • sızde ıkısıde yok emınım yasta degıl basta oldugunu varsayalım supersın demezdın en mantıklısı sus yasına verelım.)))
    Üye
    rocke_r
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • bazı şeyleri bilmeden zekama laf etme hatta gereğinden daha zekiyim ama delileri açıklamak burda yanlış olur nadem küçüğüm büyüklük yap da düzgün konuş sen de

    ayrıca atalarımızın akıl yaşta değil baştadır diye de bir sözü var!!
    Üye
    lena avrıl
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • lena avrilim kankam benim düsündüklerimi yazmissin katiliyorum sana
    Üye
    rockci_kiz
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • yater ama evet arkadaşız kankayız hatta bu seni hiç ilgilendirmez tamam mı bir de kendini iyi niyetli göstermeye çalışmıştın ayrıca kavga falan yok tamam ama süper deyip 20 yaşında olsam hiç bir şey diyemezdin sen ayrıca da ne yapabilirsin döver misin küfür mü edersin

    hiç bişi yapamazsın

    bir daha da açmayın yaş konusunu artık sanki aıds olmuşum ya ne var küçüğüm olabilir hepiniz öyleydiniz!!!!!
    11 Ağustos 2006 Cuma | Yazan: lena avrıl

    körlerle sağırlar bırbırını agırlar dıye cok uygun bı atasozumuz var bılırsın belkı anlamadıysan annene babana buyuklerıne sor olmazssa ben acıklayayım sana sen de dıyorsunkı dovermısın kufur mu edersın ıste zekan bellı ortadasın ne tartısayım kı senle tamam kapattık sız devam edın supersın dıye mesaj cekmelere:)
    Üye
    rocke_r
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • yater ama evet arkadaşız kankayız hatta bu seni hiç ilgilendirmez tamam mı bir de kendini iyi niyetli göstermeye çalışmıştın ayrıca kavga falan yok tamam ama süper deyip 20 yaşında olsam hiç bir şey diyemezdin sen ayrıca da ne yapabilirsin döver misin küfür mü edersin

    hiç bişi yapamazsın


    bir daha da açmayın yaş konusunu artık sanki aıds olmuşum ya ne var küçüğüm olabilir hepiniz öyleydiniz!!!!!
    Üye
    lena avrıl
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • Arkadaşlar Uzatmayın İsterseniz Burada Kavga Edicek Haliniz Yok Dimi Yorum Yazın Sadece :))
    Bırakın Başkalarıda Faydalansın
    Üye
    schizophren
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • kanalda herkes elestırırken 2 tane genc(14 yasında sen ve o) kutluyorsunuz supersınız dıyorsunuz daha ıyısını bekleme yasına verdıgıme dua et bence...
    Üye
    rocke_r
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • konuyu kaydırıyorum nerde hoşunuza gitmeyen mesaj var karalamak için önce
    yaş
    sonra
    nick
    o da olmadı
    sevilen sanatçılarla girişiyorsunuz insanlar


    yok ergenmiş sibermiş zartmış zurtmuş siz annenizin karnından cuk 18-20 doğmadınız asıl siz bayağı acılı bir ergenlik yaşamışsınız demek ki öç almaya çalışıyosunuz size bu az bile az
    Üye
    lena avrıl
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • ya açıkçası ilkten güzel ve heyecanlı geldi ama düşününce yanlış ya aslında ama herşeye yaşı katmak da ne oluyor ya haklısınız yanlış yaptım süper falan diyerek ama ilkten değişik geldi
    Üye
    lena avrıl
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • yav mılattan oncekı taktıklerle nıck calmaya calısıyor ısın kotusu attıgı adrestende sunu yapın bunu yapın dıye yonlendırıyor dırek gır sıfresını ıste barı utanmassan:p cok ılgınc ınsanlar var ya artı sarılalım sıkı sıkı demısın cok guldum guzel yazmıssın elıne saglık:=)
    Üye
    rocke_r
    Tarih
    11 Ağustos 2006 00:00
  • bana da geldi çok komik ya... ben bekçiye bildirmedim bildirmek de aklımdan geçmedi özür dilerim herkesten... hatta elemana virüslü şarkı attım bekçi bak dinle diye inşallah açmıştır:D. ama gerçekten özür dilerim çok ucuz bi numara bildirmek gerçekten aklıma gelmedi.
    10 Ağustos 2006 Perşembe | Yazan: paranoia_


    hadi ya ben neden görmedim o maili yoksa bana atmak yerine gerçek bekçiye mi attın? yalan söylemek çok kötü bişeydir cızzzzz yapma yavrum yapma evladım.


    hackerım bi tanem sen malsan ben ne yapayım mailin doğru çalışmıyor demekki... ki kimsenin buradaki hesabını hackleyebileceğini sanmıyorum. ben hiç yalan söylemem...
    uyarıymış... yaptığın şeyi çok da zor yapılması imkansız falan mı sanıyorsun sen. bence bunları bırak müziği falan seviyorsan aynen takıl gel aramıza ne bileyim sarılalım sıkı sıkı falan. ama yazık yani bir de o profile sakın bu çocuğu siteden atmayın hackledim falan yazmışsın... ama olmaz ki. tüm garaj ahalisi salak yerine de konmaz ki.. değil mi ama?
    Üye
    paranoia_
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • senın aynada gordugunu ben duvarada gorurum yasına bakta konus edep YA hu bu sozu yaz sana ılerde de lazım olabılır ben sozumun arkasındayım emın ol onun ıcın gelıyorsun profılıne bakınca zaten ne kadar b0ş oldugun bellı ugrasmaya degmessın tartısamassın bılgın yetmez ışınde ol ekmegını kovala gıt mılletın nıckını calanlara ozel mesaj at tanıs ya da yorum yap supersın dıye anca bunlara kafan calısır ....
    Üye
    rocke_r
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • ne diyosun senn yaaa ben buraya siber alemde filan takilayim diye girmedim tamami insan kendisi baskalari hakinda ne düsünüyorsa kendisi öyledir ben cocuga tanisalimmi filan dedimmi hayir sanane sanmi sorcam neti neye kulanicagimi herkes basimiza bisey kesildi yahhh
    Üye
    rockci_kiz
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • helal olsun
    Üye
    Badlik Amiri
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • bı sey anlamadıgınız bellı sıteye ne ıcın geldıgınızde bellı zaten sıberalem e vs takıl derım sana tam senlık oralar hos 14 yasındasın buyuycen ama elbet bulursun sana tavsıyem ? o calınanlarla govde gosterısı yapıyor uyduruk bı sahte uyelık atarak herkes yemez ama bunuda unutmayın
    Üye
    rocke_r
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • Arkadaşlar Basit Oyunlarla Üyeliğinizi Kaptırmayın,arkadaş bu sitenin aynısından yapabilceğini söylüyoki bu FAKE tir Bakınız Benim Kendi Fake im http://benimblog.com/geyik/bu tip kolay numaralaraları yicek arkadaşlarada bişey demiyorum,hacklenerek öğrenicekler mâlûm :) Sitenin Kendi Güvenliği Mevcut Sanıyorum Merak Edilcek Bi Durum Yok Her Zaman Olur Bu Tarz Şeyler
    Üye
    schizophren
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • 14 yasındakı yenı ergen gencten hayatı utopık hayallerle goren bı cumlenın ıspatı ...
    10 Ağustos 2006 Perşembe | Yazan: •rocke_r•

    alakasiz tamammi adam neler yapmis garjin altini üstüne getirdi birde burda bu mesajlar tamamen katiliyorum lenaya hayran kaldim bende arkadasa artik benimde yollum gözüktü sanirim bende atilirim ama yinede bravo diyorum deccal6 ve ayakta alkisliyorum bekci korkma ben böyle bisi yapmam beni atma ben bilgisayardan bisey anlamam
    Üye
    rockci_kiz
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • deccal6
    bunu yazıyorum hepten kovulabilirim
    ama sana hayran kaldım resmen
    tek kelime süpersin tamam kötü birşey belki ama müthişsin
    10 Ağustos 2006 Perşembe | Yazan: lena avrıl

    14 yasındakı yenı ergen gencten hayatı utopık hayallerle goren bı cumlenın ıspatı ...
    Üye
    rocke_r
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • deccal6
    bunu yazıyorum hepten kovulabilirim
    ama sana hayran kaldım resmen
    tek kelime süpersin tamam kötü birşey belki ama müthişsin
    Üye
    lena avrıl
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • vay vayy bu insancık ne etmiş böyle?!!
    Üye
    Cursed_Zephyr
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • +bu garaja bir saldırı değildir sadece bir uyarıdır. çok iyi bir hack timinin listesinde olduğunuzu unutmayın dikkatli davranın. açıklarınız yok sitede ama bu hacklenemez anlamına gelmiyo biliyosunuz. şimdilik hoşçakalın.
    Üye
    deccal6
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • bu arada bekçiciğim bunu okuduğunda heman ip adresimemi bakçan. sen herkesi kendin gibimi sanıyosun sen giderken ben dönüyodum multiproxy kulladığımı anlamışsındır umarım.
    Üye
    deccal6
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • deccal6
    GaRaJ BeKÇiSİ
    Yaş: 56
    Şehir: Yurtdışı
    E-posta: [email protected]
    Kayıt: 18 Aralık 2004
    Son ziyaret: 10 Ağustos 2006 / 22:17
    Bu üyelik hacklenmiştir. çocuğun üyeliğini falan siliyim deme bekçi efendi bu mesajdan sonra geri vericem garibe. oda kanmam diyomuydu acaba.


    bunun gibi mi?

    Dikkat Ediniz!
    10 Ağustos 2006 Perşembe | Yazan: •GaRaJ Bekçisi•

    GRJ üyelerine alttaki şekilde mailler gönderildiğini haber aldık. GaRaJ.org yahoo mail ile kimseden hiçbir talepte bulunmaz. Kimsenin mailine hiç bir sebeple şifrelerini yazmalarını isteyen iletiler göndermez. Ciddi hiç bir site böyle çalışmalar yapmaz.



    Lütfen bu gibi girişimlere kanmayınız


    ciddiyetini yiyim senin. sen devam et.


    ılk bleak ve bana geldı dıkkat edın fake maıl sanırım :(


    yalan.



    pasif güncelleme ha,çok güldüm :) tamam aktifi duyduk da..biri geyiğini yapmış gene,aman dikkat!


    geyik-aly-dalga yaptığımı anlaman ne hoş tebrikler.

    yedim abi en azından söledim paylaştım kurtuldum

    valla acayip bosluguma geldi zaten gece 2 miydi neydi geldi
    bende oturuyodum.uykuluydum birde.
    napayım baskaları yemesin :)))))
    10 Ağustos 2006 Perşembe | Yazan: amistad


    yalan, saat 23:00 civarlarıydı. gerzekliğini ört pas etmeye çalışma.

    abi yuh ya kim yer bunu ya :) kendi database'inde zaten senin şifren var (md5 li olarak muhtemelemen) bir site senden özellikle birde [email protected] ile nasıl niye şifre istesin? arkadaşlar dikkatli olalım çok basit numaralar bunlar..
    10 Ağustos 2006 Perşembe | Yazan: uuR_87


    evet yaptığım en basit sahte mail ama bunu garaj"ın çoğu üyesinin anlamayacağını bildiğim için yaptım. sadece 5 dakkamı aldı. 1 saat uğraşsam neler yaparım biliyomusunuz? örnek: garajın ana sayfasının sahtesini yapar şifrelerinizi alırım. ama emin olun uğraşmak benim için sadece zaman kaybı bu amatörce maii yiyen kişiler varken.

    bana da geldi çok komik ya... ben bekçiye bildirmedim bildirmek de aklımdan geçmedi özür dilerim herkesten... hatta elemana virüslü şarkı attım bekçi bak dinle diye inşallah açmıştır:D. ama gerçekten özür dilerim çok ucuz bi numara bildirmek gerçekten aklıma gelmedi.
    10 Ağustos 2006 Perşembe | Yazan: paranoia_


    hadi ya ben neden görmedim o maili yoksa bana atmak yerine gerçek bekçiye mi attın? yalan söylemek çok kötü bişeydir cızzzzz yapma yavrum yapma evladım.

    büyük bi ihtimalle ya kolonilerden ya da forumlardan gıcık kaptıklarını listeye alıp bir bir hackliyolar,ben geçenlerde forumların birinde elemanın bizzat bunu yazdığını görmüştüm,şöyle bişey diyordu:burda adam bırakmayacam üye müye kalmayacak gibilerinden konuşmuş herif,tekrar görürsem zaten bekçiye ispiyonlarım, kesin odur ha valla:)
    ama herif baya yetenekli bu konuda abi,yiğidi öldür hakkını yeme,mükemmel bi metin hazırlamış,senarist midir nedir:)
    (bu arada oraya buraya mesajlar yazan yiit olmasın bu,hazır işlenmiş suç varken elimizde,onun üstüne mi yıksak ta kurtulsak heriften!!!puhahahah)
    10 Ağustos 2006 Perşembe | Yazan: aldieb


    kimmiş o?

    çok güldüm yaa... aslında fena fikir değil :P
    profilinde mail adresi olmayanlara gönderemeyecekleri için bana gelmedi..
    10 Ağustos 2006 Perşembe | Yazan: •beklicem321•


    insan zeki olunca tabi.
    Üye
    deccal6
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • büyük bi ihtimalle ya kolonilerden ya da forumlardan gıcık kaptıklarını listeye alıp bir bir hackliyolar,ben geçenlerde forumların birinde elemanın bizzat bunu yazdığını görmüştüm,şöyle bişey diyordu:burda adam bırakmayacam üye müye kalmayacak gibilerinden konuşmuş herif,tekrar görürsem zaten bekçiye ispiyonlarım, kesin odur ha valla:)
    ama herif baya yetenekli bu konuda abi,yiğidi öldür hakkını yeme,mükemmel bi metin hazırlamış,senarist midir nedir:)
    (bu arada oraya buraya mesajlar yazan yiit olmasın bu,hazır işlenmiş suç varken elimizde,onun üstüne mi yıksak ta kurtulsak heriften!!!puhahahah)
    10 Ağustos 2006 Perşembe | Yazan: aldieb

    çok güldüm yaa... aslında fena fikir değil :P
    profilinde mail adresi olmayanlara gönderemeyecekleri için bana gelmedi..
    Üye
    beklicem321
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • büyük bi ihtimalle ya kolonilerden ya da forumlardan gıcık kaptıklarını listeye alıp bir bir hackliyolar,ben geçenlerde forumların birinde elemanın bizzat bunu yazdığını görmüştüm,şöyle bişey diyordu:burda adam bırakmayacam üye müye kalmayacak gibilerinden konuşmuş herif,tekrar görürsem zaten bekçiye ispiyonlarım, kesin odur ha valla:)
    ama herif baya yetenekli bu konuda abi,yiğidi öldür hakkını yeme,mükemmel bi metin hazırlamış,senarist midir nedir:)
    (bu arada oraya buraya mesajlar yazan yiit olmasın bu,hazır işlenmiş suç varken elimizde,onun üstüne mi yıksak ta kurtulsak heriften!!!puhahahah)
    Üye
    aldieb
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • burası ne cakkallıklar gördü bu kadar apsürtünü görmedi ya :D




    kopmayantekteL
    Üye
    gitarTELi
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • ya yerdim herhalde çok ciddi yazmış ya valla ben de dabbe olarak korkutuyorum arkadaşları ama......
    Üye
    lena avrıl
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • bana gelmedi lan :(
    Üye
    Avatar
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • bana da geldi çok komik ya... ben bekçiye bildirmedim bildirmek de aklımdan geçmedi özür dilerim herkesten... hatta elemana virüslü şarkı attım bekçi bak dinle diye inşallah açmıştır:D. ama gerçekten özür dilerim çok ucuz bi numara bildirmek gerçekten aklıma gelmedi.
    Üye
    paranoia_
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • hele o feyk meyil bana bi geleydi o sahte bekçinin mail adresi yerinde kalıyomuydu ?? rakı gibi lan gerçeği çarpyor , sahtesi öldürüyor
    Üye
    P_E_N_A
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • abi yuh ya kim yer bunu ya :) kendi database'inde zaten senin şifren var (md5 li olarak muhtemelemen) bir site senden özellikle birde [email protected] ile nasıl niye şifre istesin? arkadaşlar dikkatli olalım çok basit numaralar bunlar..
    Üye
    uuR_87
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • yedim abi en azından söledim paylaştım kurtuldum

    valla acayip bosluguma geldi zaten gece 2 miydi neydi geldi
    bende oturuyodum.uykuluydum birde.
    napayım baskaları yemesin :)))))
    Üye
    amistad
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • arkadaşlar bu mailin aynısı bana geldi
    benimde salaklıgıma geldi bilgilerimi gönderdim halbuki cok sacma sonra şifremi değistirmiş şerefsizler.
    ama son anda kurtuldum şifremi unuttum servisi sayesinde
    boyle bi durumda kaldıysanız şifremi unuttuma basıp mailinizi girin
    değişmiş olan şifreniz gelsin
    hemen ardından şifrenizi tekrar değiştirin.
    harbiden bosluguma geldi gönderdikten sonra böyle bir seyin olabileceğini düşünerek yaptım bu işi
    tüm garaj ahalisine duyurulur!!!!
    10 Ağustos 2006 Perşembe | Yazan: amistad


    yiyenler varmış.
    Üye
    nick mick yok
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • ahaha çok güldüm ya:)
    helal herife hakkaten,takmış garajı kafaya,üyeleri ve üyelikleri yeyip duruyo:)yanlız bi de şey var onayı yaptıktan sonra garaja girin şifrenizi değiştirin demiş yani şunu demeye getiriyo biz senin şifreni değiştirdim,garaja girince sayfan açılmasın bi dumur olda gör zuhahahaha :)))
    bi de altına imza atmış bekçi diye koptum puhahahah.
    ya bekçinin işi gücü yok millete mail atacak,hiç aklınız kesiyor mu bunu?
    Üye
    aldieb
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • buna kananlar var mı acaba?
    Üye
    beklicem321
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • bence azla hafife alıyosunuz. mailin içeriğine bakılınca hiç bişeyden anlamayan üyelerin bunu hemen yiyeceğini anlamış olmalı. hem böyle bir şeye çok basit bir maille kalkışan kişi site için neler yapıyodur acaba. mail bana gelmedi. sadece seçtiği kişilere mi gönderiyo bu bekçim?
    Üye
    nick mick yok
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • "Diççat

    Bu pir laz firusudur. Hemen bilcisayariniza format atinuz. "


    Bana da bu mail geldi. Ne yapsam format mı atsam virüs girmiş :P
    Üye
    funksoulblues
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • Puahuahua:D:D koptum... Maddeler halinde açıklamış eleman birde :)
    Üye
    Hayda Bire
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • vay be cıddende fake maılmıs allahtan hemen bekcıye sıkayet ettık anasayfaya yazdı sagolsun ama maıl adresınıde degısebılırler yanı tam bı garantısı yok en ıyısı bunu yememek
    Üye
    rocke_r
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • arkadaşlar bu mailin aynısı bana geldi
    benimde salaklıgıma geldi bilgilerimi gönderdim halbuki cok sacma sonra şifremi değistirmiş şerefsizler.
    ama son anda kurtuldum şifremi unuttum servisi sayesinde
    boyle bi durumda kaldıysanız şifremi unuttuma basıp mailinizi girin
    değişmiş olan şifreniz gelsin
    hemen ardından şifrenizi tekrar değiştirin.
    harbiden bosluguma geldi gönderdikten sonra böyle bir seyin olabileceğini düşünerek yaptım bu işi
    tüm garaj ahalisine duyurulur!!!!
    Üye
    amistad
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • Bana gelmedi , depresyona girdim nasıl gelmez ya.
    Üye
    Noryth Aquanum
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • bana da geldi bekçiden sexy başlıklı bir mail ama açmadım allahtan = )
    Üye
    aykutkerem
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • pasif güncelleme ha,çok güldüm :) tamam aktifi duyduk da..biri geyiğini yapmış gene,aman dikkat!
    Üye
    Cursed_Zephyr
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • Vay Be Ne Çakallar Var :) Bunu Yiyende Acemidir Ama ..:)
    Üye
    schizophren
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • ılk ben dedım ama kabul et:) bekcı yahoo dan maılmı kullanır hem ne sacma :P
    Üye
    rocke_r
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • evet dikkat edin valla az kalsın tersoya geliyodum :S
    Üye
    bleak
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
  • ılk bleak ve bana geldı dıkkat edın fake maıl sanırım :(
    Üye
    rocke_r
    Tarih
    10 Ağustos 2006 00:00
Toplam 113 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler