Soilwork Zaman, mekan: 30 Eylül 2006 Cumartesi , Saklıkent - Bakanlıklar - Ankara 1 Ekim 2006 Pazar , Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: 30 YTL - 40 YTL -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Soilwork @ İstanbul & Ankara

24 Ağustos 2006 00:00
Sahnede: Soilwork
Zaman, mekan:
30 Eylül 2006 Cumartesi , Saklıkent - Bakanlıklar - Ankara
1 Ekim 2006 Pazar , Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: 30 YTL - 40 YTL - Balkon
Bilet: biletix.com
18 YAŞ SINIRI VARDIR.

Kısa bir süre Inferior Breed adı altında çalışan grup ismini Soilwork olarak değiştirip ilk albümleri "Steelbath Suicide"ı yayınladıklarında yıl 1998 idi. Daha ilk iki albümleriyle müzik basınının övgüleriyle tanışan grubun piyasanın en önemli firmalarından Nuclear Blast ile anlaşmaları uzun sürmedi. 2000'lerin başlarında her yıl bir albüm yayınlamaları, grubun müzik kalitesi ve tarz yelpazesini her bir albümde ileri safhaya taşıması Soilwork'u gerek İsveç'in gerekse Avrupa'nın en hızlı yükselen grubu haline getirdi.

Grup elemanları böylesi büyük bir yükselişi hiç beklemediklerini her fırsatta dile getirirken Devin Townsend, Mike Amott gibi önemli müzisyenler grubun geleceğini çok daha öncelerinde görmüş ve gruba destek olmuşlardı.

Müzik basını grubun "Speed" lakaplı vokalisti Björn Strid'i son yılların en iyi metal vokallerinden biri olarak görüyor ve Soilwork'u İsveç Death Metal'inin tahtına dostları In Flames ile birlikte oturtuyor. Tarz kaygısı güdülmemiş ve sıradanlıktan çok uzak müzikleri ve extreme metal tanımının tam karşılığı olan albümleriyle Soilwork Amerika'dan Uzak Doğu ülkelerine kadar geniş bir hayran kitlesine sahip. 2005 yılında yayınlanan "Stabbing the Drama" ile ününe ün katan grup enerji ve ruh dolu sahne performansları ile de rock/metal dinleyicilerinin gözdelerinden.

Hızlı, kaliteli ve özgün müzikleriyle Türkiye'li müzikseverlerin de beklediği gruplardan olan Soilwork 2006 sonbaharında, tam da kariyerlerinin doruğunda İstanbul ve Ankara'da fanlarıyla buluşacak. 30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde sıkı bir müzik ziyafetine hazırlanın; çünkü Soilwork ile kalbiniz daha hızlı çarpacak.

Yorumlar

  • Grubun resmi sitesinde birtakım abuk subuk terör olaylarından (!) dem vurulmuş.Bu kadar beğenerek takip ettiğim bir gruptan böyle bir şey beklemiyordum doğrusu,

    Valla gelen geliyo kardeşim, böyle saçmasapan sudan sebeplerle bizim hevesimizi kursağımızda bırakacaksan hiç gelme daha iyi!
    Üye
    uncanned
    Tarih
    9 Ekim 2006 00:00
  • geçmiş olsun konser iptal..
    Üye
    Linwe_Tiwele
    Tarih
    1 Ekim 2006 00:00
  • harika!!.
    Üye
    uncanned
    Tarih
    2 Eylül 2006 00:00
  • Stabbing the Drama, Figure Number Five...
    Offf muhteşem bir konser olacak!
    Üye
    fuCkOnThEbEaCh
    Tarih
    28 Ağustos 2006 00:00
  • orası tam bir gerçek metal mekanı olacak açık hava olsa daha iyi olurdu ama soilwork gibi bir grubu türkiyede pek fanı olmayan , benim hayran olduğum bir grup gelmiş organizatörlerden daha ne istiyim helal olsun o 35 ytl size hem organizatörler hem soilwork e gerçi 25 olsa daha iyi olurdu ama alt grup olarak false in truth filan uymaz soul sacrifice ya da bleed myself tonight , in spite evet evet in spite iyi gider.

    ağırlıklı olarak stabbin the drama çaçlarlar umarım diğer albumlerini daha dnleyemedim.
    Üye
    deumleu
    Tarih
    28 Ağustos 2006 00:00
  • yas sinirindan nefret ediyorum
    Üye
    BilGe saYın
    Tarih
    28 Ağustos 2006 00:00
Toplam 6 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler