Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Lars Ulrich'in Hayatı Kitap Oldu....

1 Haziran 2004 00:00

Metallica grubunun ünlü davulcusu Lars Ulrich kendine ait bir biyografi kitabı yazdı.

Kitabın satışına ABD ve Lars'ın doğduğu ülke olan Danimarka'da, İngilizce, Almanca ve Danca olarak satılmaya başlandı.

Ünlü davulcu 320 sayfalık kitabında; doğduğu ülkeye, ABD'ye taşınma öyküsüne, James'le tanışmasına ve idollerine büyük yer vermiş. Kitabın düzenlenmesini ve yorumlamasını ise yine başka bir Danimarka'lı olan yazar Jens Jam Rasmussen yapmış...

Yorumlar

  • ilginnççç=)
    Üye
    kibele tanrıça
    Tarih
    7 Ocak 2008 00:00
  • Para para para . İlle de para da para . Varlığı yetmez yokluğu yara .
    Üye
    DrumBanger
    Tarih
    5 Temmuz 2007 00:00
  • Metallica tartışılmazzz....
    Yazıktır..Ayıptır..Günahtır!!
    Üye
    _Obituary_
    Tarih
    5 Temmuz 2007 00:00
  • joh bonham dan moby dick ian paice den de firaball ın sonundaki soloyu ( 60 küsür yaşında hala çatır çatır çalıyor) dinleyin sonra da lars a bakın aradaki fark ı göreceksiniz
    Üye
    şermutah
    Tarih
    30 Nisan 2007 00:00
  • tatlısu metalcileri sizi.. ehehehe..

    yorumları tamamen okuyup yorum yapın. hasssta etmeyin adamı =))
    Üye
    gooch_v2
    Tarih
    28 Kasım 2006 00:00
  • ya valla açıkçası pek şaşırmadım :D kitabı okumadım ama okumayı dusunuyorum ... MeTaLLiCa_FoReVeR :D:D:D
    Üye
    SoNduRocK
    Tarih
    2 Eylül 2006 00:00
  • o ne biçim bi laftı yaaa...kardeş metallica yı lars kurdu yani o metallica ismi lars ın....odun dediğin insan giderse metallica ismide gider
    Üye
    prowler
    Tarih
    9 Ekim 2005 00:00
  • iyi etmiş,ben de böyle bir odunun nasıl metallica'da kalabildiğini,metallica'yı bob rock ile birlikte nasıl maymuna dönüştürdüklerini,parayı efsane olmaya tercih eden bir adamın nasıl bir kişiliğinin olduğunu merak ediyordum.ilk fırsatta okuyacağım.
    Üye
    ecstasy798
    Tarih
    23 Ağustos 2005 00:00
  • abi servetinden bana ne ya bu sitedeki insanlarn çoğu dünyanın en iyi bateristi olarak kabul etmiş bu herifi ona sinirleniyorum.

    dave weckl'la kıyaslayamam bu herifi dostum ama seni severim iyi adamsın gooch_v2 güzel açıklamalarda bulunuyosun hep
    Üye
    tepkisizbassçı
    Tarih
    11 Ağustos 2005 00:00
  • neye göre iğrenç?? dave weckl a göre mi yoksa blink 182 nin bateristine göre mi? sende herşeye muhalefet bir hava seziyorum =)) bakma sen, iyi bateristtir lars. Valla bak =))

    Lars Ulrich, bir virtüoz olmasa da 500 milyon dolar servet yapacak kadar iyi bir baterist , Metallica gibi bir grupta Master Of Puppets ve And Justice For All albümlerinde , çalınması kasıcı kompozisyonlara yer vermiştir. Stüdyo performasını, sahne performansıyla birleştiren ender davulculardandır. Bunlarda onu yeterince iyi kılıyor sanırım. =)))

    Mesela Jason Newsted bir virtüöz değil belki; ama kesinlikle dünyanın en iyi basçılarından. Hatta sahne performansı en iyi basçıdır ya da öyleydi =))

    Diğer bir örnek James Hatfield. Belki dünyanın en güzel sesine sahip değil, dave mustaine kadar yaratıcıda değil; ama bunlar onu dalında en büyük yapmaya engel değil. Aynı şekilde Lars ı dalında üst sıralara koymaya engel olmadığı gibi =)
    Üye
    gooch_v2
    Tarih
    31 Temmuz 2005 00:00
  • o herif iğrenç bi baterist.....
    Üye
    tepkisizbassçı
    Tarih
    29 Temmuz 2005 00:00
  • uzun yıllar kitaplıgımda tolkien eserleriyle birlikte saklayıp cocuguma okutturacagım kitap olacaktırr=))) helal olsun lars abimize ona hersey yakışırr
    Üye
    begüm
    Tarih
    3 Haziran 2005 00:00
  • nerden bulcaz şimdi bu kitabıbenimkine bi jest yapyım o bayılır larsa
    Üye
    wakwak
    Tarih
    31 Ocak 2005 00:00
  • Abi, Lars kendini anlattıgı kitabı bırak en kıl odugum ders olan matematik kitabı yazsa yine okurum o derece yani:)
    Üye
    Unforgiven_18
    Tarih
    19 Aralık 2004 00:00
  • Feelgood banabaksen biraz geç kalmış bi kızm ama yeni okudum yorumu!Sen kimsin be belliki hayatında bateri sesi duymamış birisin.Lars gibi yaşarken efsane olmuş birine efsane diil dedin.Tanrım yaşın kaç senin?Kesin 14 falandır.Ayrıca Metallica'yı sevip Lars'ı sevmemek büyük bi saçmalık çünki o Metallica'nın kurucusu.Bilgisiz efendi!Bi daha boyundan büyük laflar etme.O bateristlerin bateriye başlama sebepleri be.Neyse adam ol bundan sonra.Okadar!!!!!!
    Üye
    FranticDrummer
    Tarih
    4 Ağustos 2004 00:00
  • Bu adam para kazanmanın yollarını çpk iyi biliyor.Ama bence güzel olmuş türkiye de satışa çıktığı an alırım herhal
    Üye
    timber_mavs
    Tarih
    16 Temmuz 2004 00:00
  • "Gelseler gider miyim bilmem, neticede 2 kez izledim."
    arıza abla bu ne egodur yüce rabbim..bence MetallicA 3. kez gelse ilk bileti alan sen olursun :) çünkü metallica konserlerinde 1994 öncesi çalıyor hep..hatta dyers eve bile çalıyorlar artık..
    ayrıca iki konserine de gidememiş olan ama metallica nın dünyada ki en büyük (soyut ve somut olarak) hayranı olan ben senin bi sözlerini kıskançlıkla okuyor ve ölmeden önce bir kere görebilmek için yüce rabbime dua ediyorum
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    9 Haziran 2004 00:00
  • the cult cok iyidir hakkaten..cok fazla bilindik bir grup olmasa da ortada grup diye gezinen(linking park ve türevleri) bir cok topluluktan kat kat daha iyidir.
    Üye
    frank dux
    Tarih
    9 Haziran 2004 00:00
  • JackSparrow kardes, ilk konserde THE CULT vardi, THE CULT'i da cok cok seven biri olarak ikisini de izleme sansi yakalamistik, süperdi. Hem Metallica o zaman daha sertti, kara kapakli cikan en albümleriydi. Creeping death'le girdiler, bizi alip götürdüler. Gelseler gider miyim bilmem, neticede 2 kez izledim. Eski albümlerinden calarlarsa giderim elbet;)
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    9 Haziran 2004 00:00
  • Yaa bişeyi merak ettiğim için soruyorum Bayan Arıza abla
    İlk konserde The Cult'mü çıkmıştı alt grup olarak sanki Sucidal Tendences çıktı diye hatırlıyorum ben ama konseri o yıllarda çocuk olduğum için izleyemeiştim tabi sadece o konsere giden abilerimin anlattıklarından aklımda kalanlar bunlar.
    Ama 99'da Kurban'ı yuhlayanlar arasında bende vardım Ali Sami Yen'de ne olaydı bee... Extasy Of Gold çalmaya başladı zaten küçük bi heyecan oldu orda sonrasında o enfes So What...

    Who cares who cares about youuuu.....

    Allah beee allah bidaha gelin be...
    Üye
    JackSparrow
    Tarih
    8 Haziran 2004 00:00
  • Delinin dördü kuyuya albüm atmış tüm dünya çıkaramamış
    kill em all dan st anger a kadar yapılan tüm albümler birbirinden farklı tarzlardadır ve hepsi öncü niteliğindedir..hardcore mu istiyosun ? al sana st anger..yeni nesile hardcore un ne olduğu gösterdi o albüm ! thrash mi istiyosun dinle o zaman kill em all u ! gerçek metal mi istiyosun ? alsana ride the lightning,master of puppets,justice ve black albüm !cover albüm mü istiyosun al sana garage ince. cover denen olayın şarkıları birebir çalmak olmadığı gösteren ve gerçekten kabileyet isteyen bir çalışma !(bkz:turn the page) load ve re-load ın tarzı hakkında bir yorumda bulunamıycam çünkü hem sert hem melodik hemde slow ordaki şarkılar..daha çok hard rock gibi (ama değil)..
    sonuçta bu adamlar elini hangi tarza atsa en iyisini yapıyor..ama gönül ister ki tekrar thrash e dönsünler..gerçi yaş oldu 40 küsür kasar biraz artık "adrenalin starts to flow you are thrashing all around" diye şarkı yapmak..bak iron maiden bile yavaşladı..thrash yapacam diye maymun olmaktansa içinden geleni yapmak en iyisidir..sonuçta adamlar dünyanın en çok satan 10 "grubunndan" biri..90 milyon küsür satmışlar..tarz olarak metal yapan ve 90 milyon satan kaç tane grup var ?

    90,000,000 x 32,500,000 = bu kadar para kazanmışlar albümlerden :)
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    8 Haziran 2004 00:00
  • tek kelimeyle !METALLICA!
    Üye
    Raikkonen
    Tarih
    8 Haziran 2004 00:00
  • icimde kalmasin;)

    İlk konserde The Cult'i ön grup secmeleri muhtesemdi.

    Metallica'yla büyümüs, onlari hala uzaktan seven bi insan olsam da, su napster ilk ciktiginda yaptiklari beyanatlar, tuhaf aciklamalari, Slipknot gibi bir seyle(!) turneye cikmalari, Load'dan sonra yaptiklari vasat isler, hele hele cektikleri videolar "keske eski ruhlarini korusalardi" dedirtiyor.

    Evet onlar Metallica'da olsalar, eskiden daha iyilerdi.
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    8 Haziran 2004 00:00
  • frank dux, ne güzel söylemissin, agzina saglik;)

    Metallica ile büyümüs bi nesiliz, adamlar 50 yasina gelse de her daim sevicez abileri, 30'lara yaklasiyoruz bizler de. Kill em all'lar, Ride the lightning'ler, ..and justice for all'lar, Master of puppets'ler...

    özellikle bizim nesil icin pek mühimdir onlar. Neticede, onlarla yatip kalktik. Hatirliyorumda, ilk konser icin günlerce öncesinden heyecanlanmistik. "Seek and destroy" u dakikalarca söylemistik Inönü'de. Türkiye'nin her yerinden insan vardi o konserde. E Bryan Adams'tan sonra 2. stat konseriydi. Ahmet San sagolsun o dönemler bizim gibi eski topraklar icin faideli isler yapmisti. Guns'n'Roses'i bile izlemistik sayesinde;) Simdi Clinic'i bile izleyebiliyoruz yurdumuzda o ayri. Ama bundan 10 küsür sene önce her sey cok daha zordu. İnternet yok, CD bulunmaz, bir kac kasetle yetinmek zorundaydik, bulabildigimiz gruplar da bi elin parmaklarini gecmezdi:( Konser izlemek ise hayaldi.

    Ali Sami Yen'deki ikinci Metallica konseri birincisi kadar iyi olmasa da, Load'a kadar olan albümler benim bas tacim hala.

    Ne de olsa onlar Metallica.
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    8 Haziran 2004 00:00
  • ya hakkaten herkes birşeyler yazmış meyveli ağaç taşlanır az mı dinledik vakt-i zamanında call of ktulu,one,enter sandman?
    ya? "ekmeğini yediği yere ihanet eden gene ekmeği yediği yerden kurşunu yer!" demiş bozo..ne alakaysa
    Üye
    frank dux
    Tarih
    8 Haziran 2004 00:00
  • Ya Tamam Kesiyorum Metallica nın M sinden anlamayan burda yorum yazıyor
    Üye
    Larz
    Tarih
    7 Haziran 2004 00:00
  • :)
    Üye
    Larz
    Tarih
    7 Haziran 2004 00:00
  • cevaben:
    "ben adamlarin paraya ihtiyaci var" mi dedim be cocuk?
    "para da kaldiracak bu isten" dedim. lafi nerenle dinliyorsun?
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    7 Haziran 2004 00:00
  • st anger albümünü metallica nın yaptığını düşünmeden dinlerseniz bu zamane müziğini yani "yeni nesil hardcore umsu) grupları"ndan daha iyi olduğunu anlarsınız..eğer albümün kabında metallica yerine başka bişiy yazıyo olsaydı baş tacı yapardık albümü..
    ama ben beğendim mi ? kararsızım ama beleş dvd şahane :)
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    6 Haziran 2004 00:00
  • Beyler boşverin bence burda metallica'ya muhalefet ya da arka çıkmakla bişi geçmez elinize Metallica hakkındaki forumlarda tartışın bu konuyo olay kitaptan çıkmış adeta bi foruma dönüşmüş burda yapmayın allah aşkına haber hakkında yorumdan st.anger albümüne kadar gelmiş olay.
    Hay yazmaz olaydım bu haberi ya...
    Üye
    JackSparrow
    Tarih
    6 Haziran 2004 00:00
  • :)))st.anger o kadar kötü bi albüm ki satması için dvd koymuşlar işte,kar kardır hesabı....
    Üye
    crade_of_filth
    Tarih
    6 Haziran 2004 00:00
  • Adamlar Para için Müziklerini satsalar St. Anger cd sinin içinde Beleşe Dvd verirlermi ?
    Üye
    Larz
    Tarih
    6 Haziran 2004 00:00
  • adamlar zaten para için sattı müziklerini hala para peşindeler mi!kimse masal uydurmasın ticari kaynaktan başka hiç bi işe yaramaz o kitap
    Üye
    Metal milita
    Tarih
    6 Haziran 2004 00:00
  • metallica dünyanın en zengin 4.grubudur.Larsın paraya ihtiyacı yok çünkü Metallica A.Ş diye bir zımbırtı var ve MTV vb kanallara klip yayınını 1 dolara satıyor yani heryerden para akıyor.Zaten 7 sülalesine yetecek para var.Bu biyografi işi ise tamamen içten geldiği gibi hazırlanmış bişey.Gerçi ben kullandığı boxer markasına kadar biliyorum ama çıksın "ORJİNAL" alacam.Korsana Hayır!!
    Üye
    ScarFace
    Tarih
    6 Haziran 2004 00:00
  • :) çok enteresan
    Üye
    silenceb
    Tarih
    6 Haziran 2004 00:00
  • cliff'in döneminde metallica zaten bi ekoldü cliff'ten sorada onun faizini yediler gerçi bence black albümü heavy metal tarihinin en ii albümlerinden biridir ama ondan sora çıkan load,re-load, tam bir hayal kırıklığı garaje'da ise kendilerini kaybetmişler adeta...hele ki st.anger tam bir felaket arklar yapmayın...burda muhalefet olmak istemiorum ama kill 'em all,ride the lighting zamanlarıyla şimdi arasında nası uçurum var farkında diil misiniz?onlarda paranın kölesi oldu sanırım,90milyon dii 90milyar da satsa yinede kazanmak ister insanoğlu bu....
    Üye
    crade_of_filth
    Tarih
    6 Haziran 2004 00:00
  • ben kitabın dışında bi konuya değinmek istiyorum metallica ilk albümüyle başlayan fakat black albümüyle son bulan metal akımından sonra bence metallica hard rock ile soft metal arasında kaldı ve son albümlerinde inatla bu eski akıma dönmeye çalışmışlar fakat soloların eksikliği bu gurubun gerileme devrine girdiğini gösteriyor tamam adamlar yaşlandılar ama sert olması için çok kasıp abartı bir müzik ortaya çıkarmışlar dinlenip dinlenmiyiceği tartışılır ama ben kendi açımda metallicanın dvd sinide izledim ama o albümü bir defadan fazla dinlemek mümkün olmadı artık kayıttanmıdır nedir başım sancılar saplandı.
    Üye
    presence
    Tarih
    5 Haziran 2004 00:00
  • cliff bence gurur duyuyordur metallica yla..çünkü onların amacı metal müziği dünyaya tanıtmak tüm insanlara dinletmekti (bkz hit the lights,whiplash,metal militia)
    metallica ne kadar son 10 yıldır haketmediği "ağır" eleştirilere mağruz kalsada onlar amaçlarına ulaştılar ve 90 milyondan fazla albüm satarak dünyanın en çok satan metal grubu oldular..hatta en çok satan 7. mi 6. mı ne rock grubu..
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    5 Haziran 2004 00:00
  • helal olsun bayan arizaya mükemmel bi tespit yapmış...kesin 1milyon satar:))))))
    Üye
    crade_of_filth
    Tarih
    5 Haziran 2004 00:00
  • ya arklar ne ya bu?yakında filmleri de çıkıyo ondan sora kim bilir ne yapacaklar?bende metale metallica ile başladım ama şuan eminim ki Cliff Lee'nin kemikleri sızlıordur...lars mükemmel bi davulcu gerçekten ama metallica artık mükemmel bi grup diil bence...saygılar
    Üye
    crade_of_filth
    Tarih
    5 Haziran 2004 00:00
  • yaa çenemi tutamıorum bakın şimda yorumlara laf atmak istemiyorumama orda bayan arıza bir laf yazmış saygı duymak lazım ama adamlar artık bir idol paraya ne ihtiyacı var onların herifler boyum kadar albümleri var satıyoda daha ne paraya ihtiyacı istiyosan bi metallica com a girde metallica nın paraya ihtiyacı olmadığına bak:)
    Üye
    blitzer
    Tarih
    5 Haziran 2004 00:00
  • yorumların bazıları doğru bazıları yalan yanlış ama bir gerçek var baterist olmak hız işi deyildir eğer bestelere bakıp aaa çok iyi bateri versiyonu müthiş ritm temposu diyorsan işte o zaman o baterist iyidir metallica mütiş albümler yaptı bateri iyi bass iyi vokal ii solo ii daha ne konuşuyorsunuz işte dünyanın bir numaralı bateristi kitap çıkarmiş bizede okumak düşer tabbiii korsan almamak lazım hadi bir metallica albümü tak ve bu kitabı okumaya başla
    Üye
    blitzer
    Tarih
    5 Haziran 2004 00:00
  • haberi ben ekledim ilk yorumuda ben yazayım dicektim ama geç kalmışım.
    Neyse iyi yaa benimde idolüm lars'tır ama lars tan çok daha iyi davulcular olduğunu biliyorum bende alıp okurdum.
    Bakalım neler yaşamış en ince ayrıntısına kadar yazmıştır bu adam baran'ın dediği gibi crosslardan hızlı çenesi var bi olayı en az 100 sayfada özetler bu adam...

    Para konusuna gelince kazansın anasının sütü gibi helal olsun metallica ya onlar sayesinde metali tanıdık sevdik ben onlar sayesinde davul çalmayı öğrendim onlar sayesindede para kazanıyorum bu işten helal olsun...
    Üye
    JackSparrow
    Tarih
    4 Haziran 2004 00:00
  • bence bu kitap uzun yıllar sonra klasic bir eser duygusu
    uyandıracak
    Üye
    SISMOGRAM
    Tarih
    4 Haziran 2004 00:00
  • kimse o kadar parayı başkaları dinlesinde eğlensin diye harcamaz..adamların işi bu tabiki para kazanacaklar ve bu yüzden onları suçlayamayız..
    lars, crosslarından daha hızlı bir çeneye sahip olduğu için ben bu kitabı alma konusunda tırsıyorum..eğer bi soru cevap yaptılarsa geçmiş olsun..3 sayfa larsın geçmişi 250 sayfa sorunun cevabı..ama olsun severim ipneyi
    Üye
    baranthalas
    Tarih
    4 Haziran 2004 00:00
  • korsana hayır diyor ve ekliyorum neden bunların hep maddi olaylarıyla uğraşıyonus ki kazandıkları paralar size batıyomu arkadaşlar adam bişeye emek harcıyosa para kazanmıcek mi para kazanmasından rahatsız olan özenti milletler almasın metallica ya bok atmak artık bi özentiliktir onları çekemeyenler bu şekilde konuşurlar... metallica ya bok atmakla yücelmes dinlediğinis müziğe saygısızlık edersinis
    Üye
    shrine
    Tarih
    4 Haziran 2004 00:00
  • Bence oldukça yararlı olacaktır.ve oldukça da ilginç.. yararlı , çünkü bu grubu ve larsı kendine idol belirleyen çok genç var.. birebir ve araya efsanemsi hikayeler girmeden, onları ve başardıklarını9 öğrenecekler.. ilginç , çünkü , ilginç gerçektende.. bende alıp okumayı isterim en yakın zamanda.. ah bi de korsana düşse....
    Üye
    s_l_a_s_h
    Tarih
    4 Haziran 2004 00:00
  • feelgood kardeş güzel söylüyor.en iyi bateristin lars ulrich olduğunu iddia eden "metallica müziği" seven kesim yanlış düşünüyor.
    larz rumuzlu arkadaşsa paraya ihtiyacı olmadığını iddia ediyor lars ulrichin...nickini düşünerek saygı duyuyorum kendisine fakat unutmayalım ki para ihtiyacının sonu diye birşey olmaz.
    bu kitap modası da komik aslında madonna,pınar altuğ falan ipini koparan yazıyo..gerçi ümit davala bile kaset(pardon cd) yaptıktan sonra pınar ile madonna ya yüklenmekten doğru değil.(diyor kayahan abi...)
    Üye
    frank dux
    Tarih
    4 Haziran 2004 00:00
  • larsın efsane bi baterist olmamasına rağmen bu kitap alınır.çünkü larsı seviyorum.metallicayı seviyorum ama larstan çok daa ii dolu baterist var...
    Üye
    feelgood
    Tarih
    4 Haziran 2004 00:00
  • Koççum benim be. güzeller güzeli baterist beah. ayrıca para kazansa noolur ki batıyo mu?
    Üye
    thehalfelven
    Tarih
    4 Haziran 2004 00:00
  • Para mı ? Sence bayan Arıza adamların artık paraya ihtiyacı varmı ?
    Üye
    Larz
    Tarih
    4 Haziran 2004 00:00
  • Arkadaşlar korsana hayır.....
    Üye
    pesimist
    Tarih
    4 Haziran 2004 00:00
  • helal olsun lars abime. nansını satayım çıksın 3 gün 3 gece bekler yine alırım.kim bilir bu günlere nrluklarla geldi.alıcan okuyacan düştüğü engelleri yaşamamak için çalışcan.
    Üye
    JamesHetfield
    Tarih
    3 Haziran 2004 00:00
  • süper işte bütün metal heavy metal tarihinin kabul ettiği bir baterist işte bu helal olsun bu kitap türkiyede çıksın ilk ben alacağım
    Üye
    blitzer
    Tarih
    3 Haziran 2004 00:00
  • korsana düşer düşmez alınır,napster inadina...
    Üye
    frank dux
    Tarih
    3 Haziran 2004 00:00
  • Enteresan. Ayrica, bu kitaptan iyi para kaldiracagi da kesin.
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    3 Haziran 2004 00:00
Toplam 56 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler