Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

4 Ocak ShamrocK Konseri

6 Eylül 2006 00:00
Sonunda beklenen ShamrocK konserimiz gerçekleşti.Herşeyi muhteşem olan konser gecesi tüm gruplar onlarda bekleneni sahneye koydular.

İlk olarak sahneye egzos grubu çıktı.Egzos türkçe hit parçaları çalarak tan ortalığı yerinden oynattı.Genel olarak iyi bir performans sergilediler.Zaten grubun yarısı da Wolfram dan oluştuğu için kötü bi performans sergilemeleri imkansız oldu ( ) Sadece bateristleri Güven elinden habire baget düşürüp durdu.O da pek dikkat çekmedi zaten.

Daha sonra sahneye The Wolfram çıktı.Grup sahneye çıkar çıkmaz hemen öne OOM tayfası ve metalseverler geçti.3 Türkçe 7 Yabancı parça çalan grup seğircilerin ortalığı yıkmasına sebep oldu Hit parçaları MetallicA - Wherever i may roam The Wolfram - Dünya ve Slayer - South of heaven olan grubun performansıda cidden süperdi.Grup elemanları gene müzikal açıdan coştu..

3.Olarak Roomerang sahnedeydi.İlk olarak kendin coş parçasını çalan grup zaten kopuk olan milleti daha beter etti hit parçaları MetallicA - Senatorium ve Korn - The Wall idi. (bence) Performansları gayet iyiydi.Hiçbir kusur yoktu parçalar çalınırken.

Son olarak ise sahneye Süpriz grup çıktı.Sercan Gizem Barış Emre ve Fuattan oluşan toplama grupta fazla metal olan ortamı yumuşattı Parçaları kaliteliydi ama.Yane ne bilim benim pek tarzım olmasada beğendim genede..

En son da Yakup ve Deniz ceza dan bi parça sölemek istediler biz de kırmadık gene konuşturdular zaten ikiside insan deil


Arkadaşlar burdan gerek bize kafa sallayan ve boyunlarını koparan Ali (Quaz) Mehmetcan (Elessar) Eray (Slayer177) Yakup (Mc_destek) Andaç Ferhat (Roomerang_frht) Sertaç (Diablo) Fırat (King Simulator) Kutay (Macros) Deniz (Dennis'06) Yiğit (queensimulator) İlker (KAM) Giray , Eren , Emre , Kerem ve daha nice hatırlayamadığım (veya tanımadığım dostlarım) insanlar gerek orda durup ritme uyan Tuğçe (sweet_ykal) Çağla (Cursed_girl) Mert(Rustyryan) ,Serhan, Çağrı , Eda , Yudum , Yudum'un arkadaşları (!) , Deniz , Begüm , Hatice (çok içmişti ) , Ece , Begüm ve gene tanımadığım arkadaşlar,gerekse hiç oralı olmayan arkada oturan , içen , zıçan , sevişen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

Yorumlar

Taze haberler