Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Bas Gitar dersi almak isteyenlere...

3 Haziran 2002 00:00

Guitar Club, bas gitar ogrencilerinin sayisini arttirarak, çok sayidaki elektrik gitar ogrencileri ile dengelemek amaci ile bir kampanya başlatıyor. Buna gore; Temmuz ayına kadar kayıt olan bas gitar öğrencilerine ilk 2 ay ders ücreti aylik 85.000.000 TL yerine 50.000.000 TL olarak uygulanacak. Bu fiyat haftada 1 saatten, 4 haftalık 4 ders ücretidir.

Yaz döneminde bas gitar dersleri Guitar Club ailesine yeni katılan Savaş Yatmaz tarafından verilecek. Savaş aktif olarak piyasada çalan çok deneyimli ve bilgili bir müzisyendir. Rock, blues, jazz, funk, pop vb. bütün modern stillerde bas gitar öğrenmek isteyenler derslere baş vurabilirler. Her türlü teknik ve pratik calışmaların yanı sıra çok kapsamlı armoni-teori bilgileri de bu ders mufredatında yer almaktadır.

Dersler Salı ve Pazar dışındaki günlerde yapılır. Ders günü ve saati öğrencilerin isteğine göre belirlenmektedir. Derslere, yeni başlayanlar ya da ileri seviyedekiler yani her düzeyde müzik bilgisine sahip öğrenciler katılabilir.

Detaylar için:

Guitar Club web sitesi ("Hocalar" bölümü)

Bora Uslusoy Band

Tel: 0212 292 62 10

Yorumlar

  • bu iletiyi 3 yıl aradan sonra okurmusunuz bilmem ama ben bas gıtar kursu almak ıstıyorum.ıstanbuldayım.ılnıma cevb verırsenız sevınırım.bunu hala burs verıp vermedınızden emın olmak ıcın yapıyorum SERHAN(türk) [email protected]@mynet.com
    Üye
    türk
    Tarih
    19 Nisan 2005 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler