Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

GaRaJ.org Stüdyoları ve Performans Merkezi Kadıköy'de Açıldı!

25 Eylül 2006 00:00
GaRaJ.org Stüdyoları ve Performans Merkezi Kadıköy'de, Kendiköşk binasında 25 Eylül 2006 Pazartesi günü hizmete başladı.
Kanal kayıt Stüdyosu: Kırmızı Oda
Prova ve hücum kayıt stüdyosu: Yeşil Oda
Prova Stüdyosu: Sarı Oda
Performans Merkezi: GRJ Performans Merkezi

Mekan, bir kontrol odasına bağlı, her tarz grup ve müzisyenin kayıt / prova ihtiyacını karşılayabilecek üç stüdyo ve çeşitli performansların gerçekleştirileceği bir bölümden oluşuyor.

Stüdyoların mimarisi, yalıtımları ve akustik düzenlemeleri en yüksek kalitede duyuşu sağlayabilmek için tasarlandı. Büyük hacimli odalar hem provalar sırasındaki konforu arttırıyor, hem akustik kaliteyi üst seviyeye taşıyor. Stüdyolardaki havalandırma ve iklimlendirme sistemleri uzun çalışma saatlerini, keyifli performans anlarına dönüştürüyor.

Tüm odalarda kullanılan araç - gereç, farklı müzik tarzlarına hitap edebilecek şekilde geniş bir yelpazeden seçilip kullanıma sunuldu. GaRaJ.org stüdyolarında prova veya kayıtlarınızda kullanabileceğiniz enstrümanlardan bazılarını saymak gerekirse:

Yamaha Recording Custom - 6 parça davul
Müzik tarihinde muhtemelen en çok kaydedilen davul. Steve Gadd'in 20 yıldır hem kayıtlarında hem sahne performanslarında kullandığı davul olarak da literatürdeki yerini almıştır. İsteğe bağlı twin Pedal ve İstanbul Radiant serisi 7 parça zil setiyle tam bir kayıt enstrümanı.

Fender Twin Reverb - Lambalı gitar anfisi
Tarihinde farklı tarzlardan pek çok müzisyenin (Eric Clapton - BB King) seçimi olan bu anfi, sıcak ve güçlü tonları ile gitaristleri bekliyor.

Laney Chromozone - Lambalı gitar anfisi
Laney'nin sınırlı sayıda ürettiği bu seri, aynı zamanda üreticinin kendi "En İyi İşler Müzesinde" sergilenmeye de layık görülmüş.

Yamaha BBT 500 - 500 Watt Bass anfisi
Yüksek çıkış gücü ve büyük kabinleri sayesinde bass gitar'ın tüm frekans aralığında beklentilerin ötesinde sonuçlar veren bir alet.

Stüdyolarla aynı alanda yer alan performans merkezi, GaRaJ buluşmaları, konserler, atölye çalışmaları, açık sahne günleri, ve müzikle ilgili seminer ve konferanslar için hazırlandı.

Daha detaylı ve güncel veriler, iletişim bilgileri, zaman planı ve performas merkezi programı için alttaki linkleri kulanabilirsiniz.

Kırmızı Oda
Yeşil Oda
Sarı Oda
GRJ Performans Merkezi

Adres: Kendiköşk Bodrum Katı, Recep Peker Cad. Şefikbey Sk. No.13 Kadıköy / İstanbul

Tarif: Fenerbahçe Stadyumu ile Kurbağalıdere arasındaki yola girilir sağda Burger King geçilir, solda pembe renginden Kendi Köşk tespit edilir. Bahçedeki demir girişten tünele girilip, uzun koridordan stüdyolara girilir.

Telefon: 0 216 338 13 78

Yorumlar

  • stüdyoya bu ara gidip bakıcam çok merak ediyorum
    EN BÜYÜK AJDAR
    Üye
    Rex_Sineması
    Tarih
    31 Ekim 2006 00:00
  • odanın ışıklarını kapatıp çalışmayı deneyin.. harika ötesi oluyor..
    ha bir de cafe bölümündeki salıncak ne kadar güzel öyle.. alıp götürüyor beni sallanırken..
    Üye
    phervane
    Tarih
    26 Ekim 2006 00:00
  • 10-15 ytl lik ev çalışmasından kırma studyolardan daha iyi olduğu kesin gibi ama yerinizde olsam daha ucuza verirdim....bu arada studyolar gerçekten çok iyi duruyor...amfileri tartışmıyorum zaten:D aslında zekice yapmışsınız fiyatları bi bakıma elektro amfisiyle bas amfisini ayırt edemeyenlerin studyolara girebildiği bi yerde daha kucuk bi kitleye hitap etmek amfiler için daha iyi olacaktır:D
    Üye
    anothboi90
    Tarih
    22 Ekim 2006 00:00
  • Su zamana kadar yurt icinde ve yurt disinda cok dolastim ve bir cok studyoda bulundum.En guzelinden en sadesine.Muhakkak cok guzel yerler var. Eger siz daha bu studyoyu ziyaret etmedinizse ve muzik yapmayi veya dinlemeyi seviyorsaniz. Ve en iyisini gormek istiyorsaniz. Hic DURMAYIN. Direk ziyaret edin. Hayatinizda hic unutamayacaginiz bir studyo bekliyor. Bence avrupa ve asya yakasindaki en muthis studyo. Tavsiye ederim .Temiz,duzenli,kaliteli,huzurlu cok. Benim muzik yaptigim yillardan kalma cok anim var ve sizinde anilarinizda guzel birseyleri hatirlamak isterseniz gidin.
    Üye
    mertberent
    Tarih
    20 Ekim 2006 00:00
  • hayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
    Üye
    teskilat-i esa
    Tarih
    19 Ekim 2006 00:00
  • Umarım gelenler gitar anfisine bass girip, ortalığı talan etmezler. Bi burası kaldı. Başka gidilecek stüdyo mu var sanki?
    Kendinizi insan gibi hissedeceğiniz bir yer.
    Gidin de görün.
    Üye
    Gridlock
    Tarih
    17 Ekim 2006 00:00
  • HayırLı olsun Güzel Stüdyolara grupLarın ihtiyacı var..
    Üye
    deardeath
    Tarih
    17 Ekim 2006 00:00
  • ehlen babalar allah ahyırlı etsn
    Üye
    koru_kendini
    Tarih
    12 Ekim 2006 00:00
  • Dün akşam grubumla oradaydım. Sesler çok net duyuluyor. Belki de birçoğunuzun ilk defa "ahanda stüdyo budur" diyeceği harbi 'sağlam stüdyo'. Yanlız yetkililerden ricam: Lütfen bu güzel stüdyoyu bu şekilde kaliteli ve sağlam devam ettirin-Egosantrik davranan, ekipmanlara hor davranan arkadaşları barındırmayın. Teşekkürler !
    Üye
    InsaneRocker
    Tarih
    11 Ekim 2006 00:00
  • dün yine ordaydık kendi muteşem bir yer live slide bundan sonra orda bu arada yiğit seni hep orda görmek istiyoruz yardımların için çok teşekkürler
    Üye
    gecekurtu
    Tarih
    11 Ekim 2006 00:00
  • en kısa zamanda ortadaki alanın da açılması ve kahve-çay-bira üçlemesinin de çalışma öncesi ve sonrası bulunabilmesi dileğiyle tekrar tebrikler.. gittik gördük beğendik..
    Üye
    makalin
    Tarih
    11 Ekim 2006 00:00
  • istanbulda olsaydım uğrar 2 sweep atardım
    Üye
    malmsteen20
    Tarih
    9 Ekim 2006 00:00
  • öncelikle tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür etmeliyiz ki böyle bir mekanı müzik yapmak isteği içersinde herkese kazandırdıkları için...

    cumartesi günü oradaydım, sadece gezdim ve detayları aldım.her iki yetkili arkadaşa da teşekkür ederim beni ve arkadaşlarımı bilgilendirdikleri, samimi ve bizden biri oldukları, sadece ticari kaygı bakışları içersinde olmadıkları için...

    çarşamba akşamı prova yapacağız ve bir de teknik olarak değerlendirme yapma imkanı bulacağım...

    son olarak stüdyo için yapılan bazı eletiriler enteresan; işe orada müzik yapmak olarak bakarsanız odaların renklerine, sermayeye takılmazsınız...bırakın renkleri sermayeyi de destek olun, böyle stüdyoların sayısı arttıkça ülkedeki müzik yapma zevki ve müzik de ilerler...

    bırakalım renkleri sermayeyi de MÜZİK YAPALIM, ÜRETELİM !!!

    tekrar teşekkürler ve hayırlı olsun...
    herkese saygılar...
    Üye
    yaşlıdev
    Tarih
    9 Ekim 2006 00:00
  • dün ordaydık bundan sonra hep ordayız
    Üye
    gecekurtu
    Tarih
    9 Ekim 2006 00:00
  • Ekipmanlar süper. Kayıt için ayrı bir oda olması da güzel bir düşünce. Bir ara gelip görmek, çalmak lazım. Görmeden yorum yapmak pek doğru olmaz ama, sonunda Kadıköy'e lazım olan bir stüdyo açıldı sanırım. Umarım gittiğimizde hayalimizdeki stüdyoyu karşımızda buluruz, ve bu hep böyle devam eder.

    Trampetlerinizin patlamaması, zillerinizin çatlamaması dileğiyle;

    2good4U
    Üye
    2good4U_89
    Tarih
    7 Ekim 2006 00:00
  • içine edilir bir gün kafakabin efsanesi gibi olmaz sonu umarım
    Üye
    rotten_kolpa
    Tarih
    6 Ekim 2006 00:00
  • Herkese selamlar,

    Öncelikle ilgi gösterip bir şeyler yazan herkese teşekkürler. Bir cevap/yorum yazmadan önce bekledim ki genel fikir belli olsun. Geçtiğimiz bahardan beri oldukça hummalı bir çalışmaya giriştik KendiKöşk ekibiyle birlikte. Öncelikle merak eden arkadaşlar için, ne kadar lüzumsuz da olsa açıklamak istiyorum ki, GaRaJ.org böyle büyük bir yatırımı finanse edecek kadar geliri olan bir internet sitesi değil. Ama GaRaJ.org böyle bir sermayenin geri dönüşünü sağlayabilecek bir yapı olarak görüldü bazı yatırımcılar tarafından, ve sayelerinde bu amaçla kullanılan prova ve kayıt alanlarında pek rastlanmayan standartlarda bir mimariye kavuştu. Bu konuyla ilgili teknik detayları, GRJ dışındaki bazı yayın organlarında önümüzdeki günlerde de göreceksiniz.

    GaRaJ'ın alışılmışlığı olarak konuyla hiç ilgisi olmayan bazı tartışmalara neden olan renkler meselesine gelelim :) Odalar tamamen iç mekan boya renkleri nedeniyle bu şekilde adlandırıldı. Renkler sadece çalışma mekanlarının verimliliği açısından bu şekilde seçildi. Aramızdan bazılarımızın düşündüğü gibi herhangi bir siyasi çağrışım amacı yoktur. GaRaJ.org yayına açıldığı 14 Şubat 2002'den beri sadece müzikle ilgilendi ve öyle yapmaya da devam edecek. Konuyu saptırmanın hiç alemi yoktur. Bu haberin altını da işte tam bu yüzden diğer içeriklerde olduğu gibi siyasetle ilgili içerikten temizliyorum.

    Performans Merkezi gündüzleri takılma mekanı olarak hizmet veriyor, inşaat olarak hazır pek yakında çayı kahvesi atıştırmalıkları da hazır olacak. Önümüzdeki günlerde, atölye çalışmaları, paneller, toplu dersler, konserler, dinletiler, partiler için hizmet veriyor da olacak.

    Yavuz Hocam, KendiKöşk başlı başına bir kişisel gelişim merkezi zaten (http://www.kendikosk.com). Mekandaki müzik ve enstrüman dersleriyle ilgili aktiviteler zaten GaRaJ'ın katılımıyla gerçekleşecek.

    Biz yine renkleri yanlış seçmiş olalım, ticareti bilmeyen müzisyenler olalım (haşa huzurdan, müzisyen diye Zartanyan demiş o yüzden yazdım, yoksa en iyi haddimi bilirim bu dünyada!), domates satar gibi tanıtım yapıyor olalım, ama siz bir ara gitarınızı bagetinizi kapın bir gelin, çalın, çaldığınızı duyun, bir kaydedin sonra deneyimlerinizi yazın, buraya...

    Not: Bekçi'nin nerede olacağı belli olmaz, kah kırmızı odada düdük kaydı yapar, kah evinde üyelik eritir, çikolatalı sufle yapar. Siz çalmaya, kaydetmeye, öğrenmeye, takılmaya gelin...
    Üye
    GaRaJ Bekçisi
    Tarih
    6 Ekim 2006 00:00
  • girdim,gördüm,çaldım 25 tl kesinlike değer.umarım bu studyonunda zamanla içine edilmez..
    Üye
    whyhione
    Tarih
    6 Ekim 2006 00:00
  • Ya gitarları biz mi getircez ya?
    Üye
    _CHARLOTTE_
    Tarih
    4 Ekim 2006 00:00
  • çok sçma tanıtım yapmışınız sanki pazardan domates falan alaçağız gibi olmuşşş
    Üye
    sadelimon
    Tarih
    4 Ekim 2006 00:00
  • Pardon bekli atlamış olabilirim . Ama ens felan varmı yoksa herkes kendi ens kendimi getiriyor ..
    Üye
    bluesrockjazz
    Tarih
    3 Ekim 2006 00:00
  • Eyvallah Üstadlar Cok Guzel Gorunuyor Ugrayıp Bir Hayırlı Olsun Demek Gerek ..
    Üye
    cehennemindibi
    Tarih
    3 Ekim 2006 00:00
  • Performans ve Kayıt gibi çalışmalar şu anda bu işi bir seviyeye getirmiş olanlar için. Pek tabii ki ilgili arkadaşlara güzel fırsat.
    Ancak hiç bilmeyenlere yönelik bir ders veren bölüm fikri nasıl?..
    Umarım böyle bir bölüm yaparsınız.
    Eğer yaparsanız, gelen öğrenciler, çalışmaya gelen grupların içinde canlı örnekler görerek kendilerini daha iyi geliştirecekleri bir ortamda yetişmiş olurlar.
    Çeşitli kategorilerde hoca bulma imkanı da oluşur.
    Seminer,workshop gibi sağlanacak fırsatlar da cabası.
    Bu girişiminizin destekçisi olarak hayırlı uğurlu olmasını ve yurdumuzun her köşesine yayılmasını diliyorum.
    Sevgiler,
    Üye
    yavuzküçükyıld
    Tarih
    3 Ekim 2006 00:00
  • anlamadığım taraf açıcak parayı nerden buluyosun diye soruyosun çok garipsiniz bu insanlar birikim yapmıylarmı sizce bu siteyi hayra falanmı açtılar sanıyosunuz,açmı yaşıyolar sizce.ayrıca niye bunu dert ettiniz çok ayrı bi konu hayırlı olsun dersiz veya gidip çalarsın orda olur biter bukadardır sende çalış sende stüdyo aç mesela bizde soralım nasıl açtın diye.....
    Üye
    define
    Tarih
    3 Ekim 2006 00:00
  • çok güzel olmuş belki bi ara uğranabilir :)

    ama düzgün türkçeyi bu kadar savunan garaj da neden hala "amfi" yerine "anfi" yaziliyor?
    amfi "amplifikatör"ün kısaltılmışıdır
    anfi ise "iki" anlamına gelir anfi tiyatro diye kullanılır ki o da yanlış bir kullanımdır.. o kullanım sadece kolezyum gibi dairesel yapılmış tiyatro yapılarında kullanılır onun dışındaki tiyatrolar için de "açık hava tiyatrosu" kullanımı daha uygundur.. ilginize
    Üye
    aranhrice
    Tarih
    3 Ekim 2006 00:00
  • hayırlı olsun
    Üye
    ceyda_satanist
    Tarih
    2 Ekim 2006 00:00
  • Daha gitmedik gezmedik görmedik de, bu Performans odası denilen mekanda nasıl bir olay var?
    Üye
    Zangoch
    Tarih
    2 Ekim 2006 00:00
  • herifte para b**k valla:D biz gitar alamıyos adam 3-4 stüdyo açıyo.oh ne ala nerden geliyo bu değirmenin suyu? :D:D
    Üye
    Kubi_Tolkki
    Tarih
    1 Ekim 2006 00:00
  • neden garajdan kazanılan parayı düşünüyosunuz anlamadım? Sizden giden birşeyler mi var yani..
    Adamlar açmış işte saçma sapan yazacağınıza size uyuyorsa gidin çalışın deneyin ondan sonra gelip yapın yorumlarınızı..
    Üye
    dilek
    Tarih
    30 Eylül 2006 00:00
  • Hayırlı uğurlu olsun bekçimize ve tüm müzisyen camiasına...
    Üye
    fragrance
    Tarih
    30 Eylül 2006 00:00
  • gelince bekçiyi görebiliyor muyuz :)
    Üye
    TheZifnab
    Tarih
    30 Eylül 2006 00:00
  • pehhh....bu günleridemi göreceğdik bee....inşallah işleri de iyi gider bekçi nin,en kısa zamanda geliyorum,hayırlı olsun....
    Üye
    queenmania
    Tarih
    29 Eylül 2006 00:00
  • garaj kahvesı acılsada okey batak fılan oynasak:P hayırlı olsun madem garajın gelırlerı ıyı studyo acıcak kadar onlıne radyo neden olmasın
    Üye
    sly
    Tarih
    29 Eylül 2006 00:00
  • Burnunuza dikkat edin ?
    Üye
    dilek
    Tarih
    29 Eylül 2006 00:00
  • garaj üyelerine ne kadar indirim var şindik? :D
    Üye
    Single_FACTOR
    Tarih
    29 Eylül 2006 00:00
  • hayırlı olsun, güzel yer...
    Üye
    Iggy1977
    Tarih
    29 Eylül 2006 00:00
  • Hatırlı olsuuuuuunnn...Ne güzel bir haber bu yaaa :) Ama ben yaralanamadıktan sonra neye yarar ki :( neyse başkaları adına iyi olmuş...
    Üye
    antipatik
    Tarih
    29 Eylül 2006 00:00
  • tebrikler,hayırlı olsun,başarılarınızın devamını dilerim,,
    reşat demirkol
    Üye
    sax-man
    Tarih
    29 Eylül 2006 00:00
  • hakkaten ya, bekci amıca, nedir bu gizem yhaf? zamannda gorillaz felan da boyle yapıyodu ama bak, en sonunda gozuktuler!! e senden de bekliyoruz artık... fani dunya, bugun var, yarın yokuz... gormeden gitmeyelim...

    bi de hayırlı olsun studyo olayı... ankaraya da bekliyoruz boyle bi guzellik artık...
    Üye
    vast
    Tarih
    29 Eylül 2006 00:00
  • Bu şarkılar adam olmaz :)...Kardeşim allah nedense müzisyen adama ticaret yapma yeteneği vermiyor...Ama para önemli değil fantazi olsun diyorsan helal olsun sana,çok kişinin fantazisini sen gerçekleştirmiş oldun...Odaları çevire çevire kullanırsın artık.
    Üye
    Zartanyan
    Tarih
    29 Eylül 2006 00:00
  • Garaj'dan iyi para kaldırmış demekki :P...
    Üye
    Zartanyan
    Tarih
    29 Eylül 2006 00:00
  • Bekçim seninle tanışacaksak koşa koşa geliriz ben seninle tanışıyım sokaklarda müşteri bile ararım valla. Ne bu gizem hocam bilmem kaç bin kişi üye seni merak ediyor... Kadıköyde olması iyi olmuş.. Başarılar
    Üye
    NeGüZeL_İsTnbL
    Tarih
    29 Eylül 2006 00:00
  • yav bi şube de trabzonda açsanız da beni komşu katili olmaktan kurtarsanız süper olur burda bi tane bile stüdyo yok ilgililere duyurulur
    Üye
    ga ga
    Tarih
    29 Eylül 2006 00:00
  • bu paraya anca anketlerde "bravo abi süper olmuş" ları duyabilirsiniz. 2 hafta sonra havası söner çok pahalı ve değmez alternatifleri 15 liraya mevcut. neyse derenin orda sinek boldur canı sıkılmaz arkadaşın:) yinede başarılar..
    Üye
    Tebbitbreath
    Tarih
    28 Eylül 2006 00:00
  • gittim gördüm, anadolu yakasına açılmış en iyi stüdyo bence ekipmanları ve stüdyoları görmelisiniz, mühendislik harikası diyebiliriz. güzel bir sound yakalamak için gidilecek tek yer.
    Üye
    presto
    Tarih
    28 Eylül 2006 00:00
  • Hayırlı olsun gercekten güzel bir studyo olmus tebrik ederim allah utandırmasın ne diyelim
    Üye
    drummer_17
    Tarih
    27 Eylül 2006 00:00
  • Bu haberi görünce vay be neydi ne oldu dedirtiyorinsana..Nerden nereye bekçi başarılarınızın devamını dileriz efem..
    Üye
    FaTiMa
    Tarih
    27 Eylül 2006 00:00
  • Hayırlı olsun.Yeri biraz ters gibi geliyo isterdimki kadıköyde yaptığımız stüdyolarımızı gerçekleştirelim ama genelde geç saatte olan bir provanın ardından o kadar aletle dolmuş bekle taksi ara zor bi yer gibi geldi.
    Üye
    Loki
    Tarih
    27 Eylül 2006 00:00
  • para tuzağı buralar :) saka saka nediim hayırlara vesile ola mevlam en kısa zamanda parabasmayı nasipeylesin yarabbi
    Üye
    Kanpp
    Tarih
    27 Eylül 2006 00:00
  • abicim seni tebrik ediyorum güzel bir site kurdun ardından güzelde bir stüdyo açtın helal olsun diyorum.. umarım gelip çalmak nasib olur
    Üye
    pathological
    Tarih
    26 Eylül 2006 00:00
  • eğer bekçiyle tanışacaksak bilecikten kalkıp geliyorum....
    Üye
    seffaff
    Tarih
    26 Eylül 2006 00:00
  • beni bekliyordun di mi bekçim
    Üye
    ChesterCharles
    Tarih
    26 Eylül 2006 00:00
  • Bekçim Bayramdan sonra bir gün hayırlı olsuna gelecez ıslatalım bi güzel bu stüdyoyu... Artık Bütün üyelere kadar yerin vardır..

    İnceden bi rakı masası yanındada mezelerimiz ohh mis.



    DaRKNeSS
    Üye
    System666
    Tarih
    26 Eylül 2006 00:00
  • işler ilerledikten sonra kesin ankaraya da açılmalı böylesi, millet kuyruk olur valla...
    Üye
    FetiscH
    Tarih
    26 Eylül 2006 00:00
  • süper bi haber bu
    Üye
    kedi
    Tarih
    26 Eylül 2006 00:00
  • işte bu cok güzel bi haber,su mübarek ramazan günü hayırlara vesile olması dilegiyle:P
    Üye
    bleak
    Tarih
    26 Eylül 2006 00:00
  • SÜPERR...! Belki Bekçiyle Tanışırız orda...
    25 Eylül 2006 Pazartesi | Yazan: syarar

    ben taa 2 sene önce tanıstım buz gibi adam ama nem kafa adam sağlam muhabbet ediyor..
    Üye
    Kanpp
    Tarih
    26 Eylül 2006 00:00
  • peki bu odalarda gruplar belli zamanlarda toplanıp diğer gruplar tarafından elenecekler mi? biz 2341 e mi? yoksa garmes ten garaj bekçisinemi kalmasını istediğimiz geubu mesaj atıcaz der kaçarım, aman şaka yahu...
    Üye
    tearful days
    Tarih
    25 Eylül 2006 00:00
  • iyi olmuş, iyi olmuş, kadıköye olmuş iyi olmuş:)
    Üye
    tearful days
    Tarih
    25 Eylül 2006 00:00
  • vaay hadi bakalim ama keşke Taksim'de de açilsaydi :)
    Üye
    isom14
    Tarih
    25 Eylül 2006 00:00
  • Vay anasını sayın seyirciler.... Takdir ettim, şık olmuş.
    Üye
    da hui
    Tarih
    25 Eylül 2006 00:00
  • Demekki GRJ'ı sallayacak haber buymuş ^_^


    Hayırlı olsun...

    DaRKNeSS
    Üye
    System666
    Tarih
    25 Eylül 2006 00:00
  • ekipmanlar çok güzelmiş.hayırlı olsun ;)
    Üye
    yavuzcetin
    Tarih
    25 Eylül 2006 00:00
  • SÜPERR...! Belki Bekçiyle Tanışırız orda...
    Üye
    syarar
    Tarih
    25 Eylül 2006 00:00
  • Hadi hayırlısı olsun
    Üye
    beklicem321
    Tarih
    25 Eylül 2006 00:00
  • oo iyi iyi adam gibi studyo olcak :D
    Üye
    linde_
    Tarih
    25 Eylül 2006 00:00
  • hadi bakalım :)
    Üye
    nothing_suice
    Tarih
    25 Eylül 2006 00:00
Toplam 67 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler