Exploited 19:00 Kapı açılışı 19:30
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    The Exploited @ Yeni Melek Gösteri Merkezi - Taksim - İstanbul

    8 Ekim 2006 00:00
    Davetiyeler için tıklayın!

    Sahnede: Exploited
    19:00 Kapı açılışı
    19:30 Poster-iti
    20:15 Not Made in China
    21:00 Tampon
    21:45 Dead Army Boots
    22:30 Athena
    23:00 The Exploited
    Zaman: 11 Kasım 2006 Cumartesi
    Mekan: Yeni Melek Gösteri Merkezi - Taksim - İstanbul
    Fiyat: 45 YTL - Tam: 39 YTL Öğrenci: 34 YTL
    Bilet: biletix.com

    İkinci kuşak punk-rock dalgasının en önemli temsilcisi ‘The Exploited’, 11 Kasım Cumartesi günü ‘Punk öldü’ diyenlere İstanbul’da cevap vermeye hazırlanıyor. Öfkeli, saldırgan ve protest olarak tanımlanabilen, efsane punk grubu ‘The Exploited’ kurulduğu 1980 yılından beri, dağılmadan varlığını sürdüren ender punk gruplarından biri.

    Adaletsizlik, politikacılar, toplumsal bozukluklar, özgürlüklere karşı konulan ambargolar gibi temalar üzerinden yazdıkları şarkıları ve birçok ülkeye girişlerini yasaklatacak derecedeki çılgın konserleri ile ‘The Exploited’, ‘Sex Pistols’dan sonra gelen en büyük punk efsanesi olarak kabul ediliyor.

    Görüşlerini belirtmek ve yaşam felsefelerini anlatmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyen ‘The Exploited’, cüretkar hareketlerinin çıkış noktası olarak otorite karşıtı olmalarını gösteriyor.

    11 Kasım’da gerçekleşecek olan konser, The Exploited öncesinde sahne alacak gruplarla da adından uzun süre söz ettirecek.

    The Exploited’ın İstanbul’da gerçekleştireceği bu ilk konserinin heyecanı, aynı zamanda İstanbul’da punk tarzını en başarılı şekilde yansıtan amatör ve profesyonel grupları da bir araya getiriyor.

    “Poster-iti“, “Not Made in China“, “Tampon“ ve “Dead Army Boots“ gibi punk müziğinin İstanbul’daki en başarılı temsilcilerinin dışında punk-ska tarzının en popüler grubu, gerek sahne performansları, gerekse farklı tarzları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Athena da unutulmaz bir performans sergileyecek.

    Yaşayan punk efsanesinin en önemli temsilcisi The Exploited'dan önce sahne alacak olan Athena, 11 Kasım gecesinde, uzun zamandır beklenen, Punk köklerine doğru uzanan ilk konser repertuarlarından bir performansla izleyenlerin karşısına çıkacak. Athena'nın bu sound'a dönüşü ve gerçek köklerine dönmesi uzun zamandır merakla bekleniyordu. Konser bu anlamda Athena'nın da 2-3 senedir üzerinde çalıştığı köklerine dönüşünün de ilk konseri olma özelliğinde...

    Düzensizlik, sonrasızlık, umursamazlık… Dünyanın gördüğü en gerçek isyanlardan biri… Punk geri döndü.

    Yorumlar

    • öyle bir yazı yazıldına göre... '' punk's not dead ''
      Üye
      deady_ykal
      Tarih
      15 Kasım 2006 00:00
    • Organizasyon bozukluğuna rağmen The Exploited kaya gibi sağlam çaldı. Adam gitarını duymadı ama kulağımın uğultusu dün öğln geçti. Bu arada Athena neden yuhlandı? Gerekçe neydi? Çalan diğer gruplar eğer punk grubu ise denecek tek cümle şudur "Punk is already dead"
      Üye
      Zangoch
      Tarih
      13 Kasım 2006 00:00
    • evt sanırım bu dogru gitarın sesini cok alamadık bizde ses düzeninde bir sorun olabilir ama cok eglendik ayrıca cok bilincli seyirci vardı önlerde haşat olmadık :)
      Üye
      mormos
      Tarih
      12 Kasım 2006 00:00
    • athenayı yuhlandı 4-5 şarkı çalıp gittiler..hatta athena gökhan bi ara gaza gelip sahneye inip bir yumruk salladı.3-4 cm yanımdan geçti..
      Ses düzeni kötüydü gitaristi bir türlü memnun edemediler..

      neyse biz izledik exploited artık emekli olabiliriz ;)
      Üye
      Hayda Bire
      Tarih
      12 Kasım 2006 00:00
    • adamlar konserde ya...
      Üye
      deady_ykal
      Tarih
      11 Kasım 2006 00:00
    • nasi alcaz davetiyeleri ?
      Üye
      emotionn2me
      Tarih
      10 Kasım 2006 00:00
    • ya bana bu siteden hiç beleş bilet çıkmıyor sinir gıcık vs oluyorum lütfen bir dahaki güzel bir etkinlikte bana da ücretsiz bilet :):):):):)
      Üye
      gokcen86
      Tarih
      10 Kasım 2006 00:00
    • ne zaman açıklanıyor bu bedava biletler?
      Üye
      antidote
      Tarih
      9 Kasım 2006 00:00
    • indirimli bilet isteyen varsa mesaj atabilir
      Üye
      evrh
      Tarih
      6 Kasım 2006 00:00
    • bu hafta sonu artık çok yaklaştı....
      Üye
      uni
      Tarih
      6 Kasım 2006 00:00
    • :D :D aynen çok süper demişsin yaaa katılıyorum süper...benim sölediklerim senle ilgili değildi millete özenti deyipde kendi özentiliğnden sıyrılmaya çalışanlaraydı...
      Üye
      cado
      Tarih
      6 Kasım 2006 00:00
    • sanırım ben yanlış anlaşıldım... ben anarşizm kötü bişedir demedim ki.. ben sadece türkiye'de punk dinleyenlerin acaba yüzde kaçı punk'ı yönetime başkaldırı mantığıyla dinliyo yüzde kaçı kulağa hoş geldiği için dinliyo bilmecesiydi... çünkü bana göre müzik tarzını yaşam felsefesine yansıtan pek fazla kişi yok.. bunu en iyi rockçı ve metalcilerden daha çok fantezi-arabesk dinleyenler yapıyo :)
      Üye
      Me_Vs_You
      Tarih
      5 Kasım 2006 00:00
    • ben dinlediğim bütün eserleri isyan varsa içinde tercih ediyorum ,ayrıca anarşizm kötü dişi değil en temiz ideolojidir,

      bir grupda kendi özentiliğinden sıyrılmak için millete bok atmasın
      punk ı niye dinliyosun diye sorsam vereceği cevap kulağıma hoş geliyo olacaktır.çünkü;daha çıkış noktasını felsefesini bile bilmez ki bok füzesi,ailesinden başka kimseye başkaldıramaz,polisden dayak yer kıyafetleri yüzünden dönüp bi eylem yapamaz,senin aykırılığını görürsede burası türkiye oğlum geleceğinle oynama der sonra özenti punk olan kendisi değil kareli pantolon giyiyorum diye ben olurum neyse herkes önce kendine bi baksın
      Üye
      cado
      Tarih
      5 Kasım 2006 00:00
    • giy ayağına konversleri gez kareli pantolonla ol pankçı(çakma)
      Üye
      aliNS
      Tarih
      4 Kasım 2006 00:00
    • her müzik tarzının bir noktaya ilettiği bir mesaj vardır. doom, gothic, black metal karamsarlık üzerine yoğunlaşır, blues ABD'nin zamanında ortaya attığı zenci kavramıyla ve bu doğrultuda uyguladığı çifte standartı hedef alır. punk yine ABD'de yönetimi, hükümeti eleştirmek adına, kurallar yıkılmak için vardır mantığıyla ortaya çıkmış bi tarzdır. şuan türkiye'de punk dinleyenlerin yüzde kaçı punk'ı yönetime başkaldırı mantığıyla dinliyo, yüzde kaçı kulağa hoş geliyo mantığıyla dinliyo... öncelikle bunu bilmek lazım.. yani türkiyede punk dinleyen anarşisttir punk çalan da anarşisttir demek yanlış olur.. bizler iyisi mi bunu tartışmayalım da olacak olan konserin kalitesini bekleyelim ve görelim.. ben inanıyorum ki gerçekten çok sağlam bir organizasyon olcak.. gidecek olanlara iyi eğlenceler..
      Üye
      Me_Vs_You
      Tarih
      4 Kasım 2006 00:00
    • bence punk anarşizmdir
      Üye
      cado
      Tarih
      4 Kasım 2006 00:00
    • punk deyince aklıma belirli bişi gelmiyor benim, tamamen farklı 2 insanın 2side punk olabilir bence, herkes kafasındaki punk imajına göre konuşuyor...
      Üye
      deady_ykal
      Tarih
      3 Kasım 2006 00:00
    • türkiye de punk yok ki o felsefeyi benimsemiş %100 o standartlarda yaşıyan kesim zaten yok.
      Üye
      cado
      Tarih
      3 Kasım 2006 00:00
    • x dinleyicisini biraz açalım,belki o x seyircisine layık olmanızdan kaynaklanıyodu :D :D :D
      Üye
      cado
      Tarih
      3 Kasım 2006 00:00
    • türkiyede bilinçli punk dinleyicisi yok....(malesef)
      not:istisnalar kaideyi bozmaz..

      nerden mi biliyorum punk grubumuz vardı
      sırf dinliyici kitlesinin x olmassından dolayı lan bunlara mı
      punk çalcaz dememizden...

      öyle veya böyle exploited kaçmaz:)
      Üye
      kissarmy81
      Tarih
      3 Kasım 2006 00:00
    • ya bi melek de ankaraya mı açılıyo aldığım bi kaç rivayet doğrultusunda onuşuyorum.. my way melek olcakmış öyle diyolar...
      Üye
      Me_Vs_You
      Tarih
      3 Kasım 2006 00:00
    • Baştan sona yorumları okuduğumda 3 çeşit insan topluluğu gözüme çarptı.Bunlardan ilki konser hakkında bilgi veren(fiyat vs.) insanlar ki bence bu çok gerekli.İkincisi çıkacak gruplara sevinen ve bunu belirten insanlar ki bence bu çok normal.Anlayamadığım 3. tip yorumcu.Bu arkadaşlar çıkacak gruplardan çok bu konsere gelecek insan tipleriyle ilgileniyorlar.Yani ne olur ki bi green day dinleyicisi gelse ya da 2 dakikalık yolu taksiyle giden baba parası yediğini idda ettiğiniz bir 7tepeli ya da kareli pantolonlu vs.Konsere kim gelirse gelsin niye herkes kendi eğlencesine bakmıyor?
      Üye
      Nathaniel
      Tarih
      3 Kasım 2006 00:00
    • exploited mıııııııııııııı?
      Üye
      booooooooş
      Tarih
      2 Kasım 2006 00:00
    • nası gidesim geldi şimdi o konsere var ya, kafayı yiycem... exploited laaaan, istanbulda olup ta...
      Üye
      deady_ykal
      Tarih
      1 Kasım 2006 00:00
    • cok uzatıldı yok yaşlılar yok özentiler yok kareliler yok bilmemneler turkpunk'da da alt gruplar yüzünden kapışıyolar gidin eglenin işte ne var ayıptır sölemesi exploited kaseti bulmak icin kıcımızı yırttıgımız zamanlar vardı adamlar konsere geliyor.gidip zevkle izlemek lazım tek problem pogoda sakat kalmamak :)
      Üye
      mormos
      Tarih
      1 Kasım 2006 00:00
    • düzeltme:kareli pantolon giyen asalaklar diye hitabda bulunan hıyardır,asalağım ama kareli pantolon giymemden kaynaklanmıyo puhahaaaaaaa :d
      Üye
      cado
      Tarih
      31 Ekim 2006 00:00
    • kareli pantolon giyen asalaklar siyende hıyaroğlu hıyardır mal allahın malı
      Üye
      cado
      Tarih
      31 Ekim 2006 00:00
    • nedir yaa bikerede ayrım yapmayın ben seviyorum kardeşim damalı pantolonumu özenti olduğum anlamına mı geliyo, bu böyle kalıplar niye oluşturuyosunuz ki .
      Üye
      cado
      Tarih
      31 Ekim 2006 00:00
    • PUNK IS NOT DEAD!
      kareli pantolonlu asalaklar gelmez umarım.
      Üye
      Rex_Sineması
      Tarih
      29 Ekim 2006 00:00
    • BURAK GÜRPINAR DAĞIT ORAYI BURAK ABİMMMMMMM geliYorum
      m davulu kurarız beraber...OZAN
      Üye
      mtl
      Tarih
      28 Ekim 2006 00:00
    • mevzuya atlama gereği duydum birden..bikere yaş ilerlemiş olunca harbi punksun diye bişey yok çünkü yazmış biri 2adımlık yola taksiyle gidip yeditepede okuyup mohawk yapınca punk olduunu sanan şahısda 23 yaslarında g.tünde tommyle dolasan taksimin kendini punk sanan tayfası yani gerçi doğru 15-16yaş green day dinleyen asalaklarda doluşcak the exploited ismini afişde görüp gitme ihtiyacı hisseden bk gibi de parası olan veletler..bende 17yasındayım biletide aldım yaş sınırınında çözümünü buldum gibin belki banada küçük ıyy ne işi var bu konserde diyceksiniz ama o punkum diye gezinen ortalama yaşlarıda 25 olanlardan çok daha farkındayım herşeyden damalı gençliği hiç katmıyorum he bi de keşke yeni melekde olmasaydı..punks dead!!
      Üye
      duRocCa
      Tarih
      28 Ekim 2006 00:00
    • gıdılesı bı konser
      Üye
      gitarist
      Tarih
      25 Ekim 2006 00:00
    • ah ulan ahhh ya su vizeleri erteleseler olmazmı yaa
      Üye
      punk_er
      Tarih
      25 Ekim 2006 00:00
    • garip ve saçma bir yorum isteyen istediğini yapsın bana ne ?
      her yerde kendini bi bokmuş gibi lanse edenlerden bıktık artık ağır abiymiş gitsin işine evinde bilgisayar başında internet hikayeleri ile yaşasın
      Üye
      aliNS
      Tarih
      24 Ekim 2006 00:00
    • bu konserde 2 kavim görecek giden arkadaşlar. birinci kavim azınlık; en eski, yaşları ilerlemiş, gerçek dinleyici olan ağır tayfa..
      "aaa eksploytıd gelmiş, iyi grupmuş diyolar, pankmış üstelik.. ee bizde pankız.. hadi gidelimde yardıralım, hem berkecanıda görmüş oluruz yeni mohikanı ile." diyecek olan, 2. kavimdir..
      18 Ekim 2006 Çarşamba | Yazan: DirtyBlack


      haksız değil bence.. ayrıca bunun ayrımsız bi toplum yaratıp yaratmamakla amacı yok.. sence ayrımsız bi toplum yaratmak amacıyla baba parası yiyen, iki dakkalık yola taksiyle giden cumartesi punklarıyla harbi punkçı ağır abileri aynı kefeye koymak doğru bi davranış mıdır?
      Üye
      HereticSlave
      Tarih
      24 Ekim 2006 00:00
    • uzun zamandır dinlememiştik.. organizasyona tebrikler..
      Üye
      makalin
      Tarih
      22 Ekim 2006 00:00
    • millet deftones gelince deftonescu korn gelınce korn cu exploited gelince exploited cı oldu..green day dinleypte kendıni punk sanan arkadaşlar hiç gitmesn exploited a bi b.k anlamzsnz:)
      Üye
      akuPUNKtur
      Tarih
      21 Ekim 2006 00:00
    • bu konserde 2 kavim görecek giden arkadaşlar. birinci kavim azınlık; en eski, yaşları ilerlemiş, gerçek dinleyici olan ağır tayfa..
      "aaa eksploytıd gelmiş, iyi grupmuş diyolar, pankmış üstelik.. ee bizde pankız.. hadi gidelimde yardıralım, hem berkecanıda görmüş oluruz yeni mohikanı ile." diyecek olan, 2. kavimdir..



      bunu söyleyen arkadaş ayrımsız bir toplum yaratmayı amaçlayan punk ı aynı konsere giden 2 topluma bölmeye çalışması gerçekten ilginç. ve gayet ukalaca
      Üye
      aliNS
      Tarih
      21 Ekim 2006 00:00
    • ayrıca athena nın da skayı bırakıp punk a dönme çalışmaları çok hoş bişey kanımca
      Üye
      underdog
      Tarih
      19 Ekim 2006 00:00
    • yaş sınırından dolayı gidemedigim için evin içinde tepinmeme kudurmama sebep verdi. umarım seneye ve onu takip eden senelerde de böyle seyleri türkiye de görürüz
      Üye
      underdog
      Tarih
      19 Ekim 2006 00:00
    • ya abi tamm efsane grup ama niye bilet fiyatları böyle?? hani punktın?? hani paraya s.ktiri çekecektin!! belki yurtdışı diye böyle yaptılar fiyatları ama exploited e yakıştıramadım!!! ama yinede gitmeye çalışıcam!! bi arkadaşta demişki birinci büyük gerçek dinleyiciler bir grupta küçükler hava atanlar yani cumartesi punkları yani küçük olunca gerçek punk olunmuyo mu?? ama katılıyorum yarısı cumartesi punkı olcak
      Üye
      punk_rock101
      Tarih
      19 Ekim 2006 00:00
    • YIHAUUUUUUU
      Üye
      YaWuZ
      Tarih
      19 Ekim 2006 00:00
    • bu konserde 2 kavim görecek giden arkadaşlar. birinci kavim azınlık; en eski, yaşları ilerlemiş, gerçek dinleyici olan ağır tayfa..
      "aaa eksploytıd gelmiş, iyi grupmuş diyolar, pankmış üstelik.. ee bizde pankız.. hadi gidelimde yardıralım, hem berkecanıda görmüş oluruz yeni mohikanı ile." diyecek olan, 2. kavimdir..
      Üye
      DirtyBlack
      Tarih
      18 Ekim 2006 00:00
    • belki bi gün refused de gelir :S
      Üye
      AmericanPunk
      Tarih
      13 Ekim 2006 00:00
    • Kapı Açılış: 19:00

      The Exploited: 23:30

      Ön gruplar:
      19:30 Poster-iti
      20:15 Not Made in China
      21:00 Tampon
      21:45 Dead Army Boots
      22:30 Athena

      Bilet Fiyatları:
      Balkon: 45 YTL
      Öğrenci-ayakta: 34 YTL
      Tam - ayakta : 39 YTL Kapı: 45 YTL
      Üye
      Hayda Bire
      Tarih
      12 Ekim 2006 00:00
    • EXPLOITED ISTANBULDA!!! Not Made In China, Dead Army Boots, Tampon ve, Poster iti ile birlikte 11 Kasımda Yeni Melekte!!!
      bkz.www.punkerland.com
      Üye
      guitar_mgc
      Tarih
      11 Ekim 2006 00:00
    • bencede kaçmaz bu konser bu arada galiba alt grup olarak posteriti de çıkıyomuş
      Üye
      guitar_mgc
      Tarih
      11 Ekim 2006 00:00
    • bu arada athena'da çıkıyomuş diye duydum exploited dan öncee...
      Üye
      uni
      Tarih
      11 Ekim 2006 00:00
    • yeter ama..!!

      sonunda bee...

      sıkıldım artık şu uzun saçlı denyo gruplardan...smokie miş white lion mış...sırayla gelin lan...birazda bunlar gelsin be!!!!
      Üye
      ADIO
      Tarih
      11 Ekim 2006 00:00
    • eyvallah dirtyblack abicim ne güzel söledin
      özenti pisliklere
      Üye
      ozzy92
      Tarih
      10 Ekim 2006 00:00
    • kaçmıcak bi konser
      Üye
      uni
      Tarih
      10 Ekim 2006 00:00
    • Bilet fiyatları sanırsam 79YTL
      Üye
      Hayda Bire
      Tarih
      10 Ekim 2006 00:00
    • düşsler ve kabuslarda okuduğumda şaşırmıştım.. iyiki geliyorlar. gitmek gerek ne olursa olsun...
      Üye
      beklicem321
      Tarih
      10 Ekim 2006 00:00
    • bencede kaçmazz....
      Üye
      uni
      Tarih
      10 Ekim 2006 00:00
    • eminim aynı dead kenneys de olduğu bilmediği dinlemediği exploited için, yine kafaları rengarenk boyalı, zengin baba parası yiyen 13-17 yaş grubu hatunlar dolacaktır... birde yenimelek in berbat ses sistemi ve akustiği bu özenti kardeşlerimize süper gelicektir. vayy be, ne gruptu, koptuk.
      Üye
      DirtyBlack
      Tarih
      10 Ekim 2006 00:00
    • http://www.yuklerim.com/uploads/12f5ad88f5.jpg

      ilk konser afişi...

      Kaçmıycak bi konser...
      Üye
      Hayda Bire
      Tarih
      10 Ekim 2006 00:00
    • Kaçırılmaması gereken bi konser ama vize haftasına denk gelmesi kötü,şansın böylesi.Gidenler gidemeyenlere anlatır artık.
      Üye
      Galromin
      Tarih
      10 Ekim 2006 00:00
    Toplam 57 yorum var. Tüm yorumlar »

    Taze haberler