Mavi Sakal'ın yeni single'ı Son..Ki..5..10 yayınlandı. Parçaları burayı tıklayarak">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Mavi Sakal - Son..Ki..5..10

7 Kasım 2006 00:00
Mavi Sakal'ın yeni single'ı Son..Ki..5..10 yayınlandı. Parçaları burayı tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirisiniz

Parçalar:
Zorla
Manyak Olamazsın

Grup üyeleri
Tibet Ağırtan
Murat Tümer
Taylan Dedeoğlu
Batur "orraayt" Yurtsever

Yorumlar

  • Mavi Sakal ı gerçekten çok özlemiştik. Kaan ın gitmiş olmasına üzüldüm açıkcası ama albümdeki parçaları dinleyince Mavi Sakal ın kaldığı yerden devam ediyor olmasına sevindim. Rock müzikte "patlama" yapan gençlere bir ders olur umarım nasıl gerçek rock yapılacağı konusunda. Ne diyim hoşgeldiniz, kulaklarımız bayram etcek artık....
    Üye
    jazzbuzz
    Tarih
    8 Şubat 2007 00:00
  • Bence başka bir isimde albümü çıkarmalıydılar.Mavi sakal olmadı.Kaan altan'ın sonu kendi gurubunun parçasındaki sözlere benzedi,eğer beğenmiyorsan çekti-çekti-çektir git.Bu gidişe zorlansada olan biten bu heralde.Yazık zaten 2-3 gurup var bu memlekette üzüldüm.Geçmiş olsun yiyin birbirinizi aferin olum..
    Üye
    zafergitar
    Tarih
    29 Ocak 2007 00:00
  • su anda karapaks'ı dinliyorum ve harika bir albüm yapmıslar. İnanıyorumki yeni mavi sakal kaan altan olmadan bu soundu ya da bu sözleri asla yazıp bir önce ki kadar iyi bir albüm yapamayacak.
    ama mavi sakal ruhu olmasada ismi ile her zaman kalbimizde yer edinecek konseri olsa yine kaçırmayacagım.
    Üye
    karayansima
    Tarih
    10 Kasım 2006 00:00
  • kım ne derse desın mavısakalı tek gecerım..herzaman varlar benım ıcın yenı albumlerınıde alcam dınlıcem..
    Üye
    genco526
    Tarih
    10 Kasım 2006 00:00
  • bu zaten single. albüm daha çıkmadı...
    Üye
    marklanegan
    Tarih
    9 Kasım 2006 00:00
  • Bir calismaya album demek icin tek bir sarki yeterlimidir???
    manyak olamazsin zaten eski bir parca. bu olsa olsa bi single album olur. ama o da arkasi gelmek sartiyla.
    Üye
    Delorean_Bass
    Tarih
    9 Kasım 2006 00:00
  • evet ben yazın başında dinledim
    Üye
    syarar
    Tarih
    9 Kasım 2006 00:00
  • Açıkcası yeni bişey yok."İki Yol" Albümünü asla aşamayacaklar görünen o.
    Üye
    rubber soul
    Tarih
    8 Kasım 2006 00:00
  • "Zorla"yı dinledim.. Açıkçası etkilendim, "Çektir Git" gibi komik şarkılara imza atmış Mavi Sakal'dan böyle bir şey beklemiyordum, o şarkıyı duyduktan sonra da bir daha Mavi Sakal ile hiç ilgilenmedim zaten...ancak belliki çok yol almışlar, özellikle gitarlar son derece ustaca çalınmış, davul tonları da gerçekten doğal geliyor, Türkiye'de böyle iyi rock prodüksiyonu sık dinlemiyoruz malesef.. vokal icrası daha iyi olabilirdi; ama zaten Türkiye'de erkek rock vokali konusunda ciddi sıkıntı var..Bunu söyleyeceği düşünmezdim, ama uzun süredir ilk kez bir Türk rock grubunun albümünü almayı düşünmeme neden oldu bu şarkı..fakat bir şeyi anlamadım, albüm topu topu bir kaç parçadan mı oluşuyor ?
    Üye
    barrios
    Tarih
    8 Kasım 2006 00:00
  • yazın başıydı single çıkardıkları zaman, şimdi reklamını yapıyor garaj. nedenini biliyoruz ağır işliyor besbelli...gidilen yol ve saniye ele alınarak ivmesini hesaplarsak, ivme eksi çıkacaktır...

    Eskiden beri mavi sakal'ı takip eden arkadaşlarım (ben yeniyim de) mavi sakal'ın artık eskisi gibi olmadığını filan söylüyorlar; ama bu haliyle bile koparmaya yetti ki daha ne olsun..


    mavi sakal evet eskisi gibi değil. artık o mavi sakal ruhu diye birşey yok. harbi adamlar artık yok. ayrıca karapaks'ın internet sitesine bakmanı öneririm bu konuyla ilgili. o sitede kaan'ın yazdığı yazı tiksinmeme neden oldu tibet'ten ve diğerlerinden.
    bahsettiğim yazı için tıklayın bir zahmet;
    http://www.karapaks.com/duyuru/duyuru.htm
    Üye
    marklanegan
    Tarih
    8 Kasım 2006 00:00
  • Mavi Sakal'ın tekrar kaldığı yerden devam etmesi bizleri çok sevindirdi.Bugün tanışma fırsatı buldum onlarla,kadro belki değişmiş olabilir ama Mavi Sakal yine aynı ruhuyla geziyor bence ki bu da çok sevindirici.Babalar konserleriyle devam edecek estirmeye...
    Üye
    ROSTOCKER
    Tarih
    7 Kasım 2006 00:00
  • Eskişehir'deki konserine gittim, herifler kopardı ya. Bi tane mavi sakal tişörtü yakalayabildim deli manyak sevindirik oldum ehahe. böyle spermler var, bi giyiyorum sokakta dolanıyorum millet bakıyor bakıyor ama ne olduğunu anlayamıyorlar kopuyorum ne bilinçsizler yau :)) hatta üniversiteden bir arkadaş dayanamadı sordu bana aga bu sarı sarı şeyler ne, saç teli midir dedi. Ben ona daha ne diyim yani...

    Eskiden beri mavi sakal'ı takip eden arkadaşlarım (ben yeniyim de) mavi sakal'ın artık eskisi gibi olmadığını filan söylüyorlar; ama bu haliyle bile koparmaya yetti ki daha ne olsun..
    Üye
    GöKMeN
    Tarih
    7 Kasım 2006 00:00
Toplam 12 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler