Marc Almond Zaman: 2 Aralık 2006 Cumartesi - 22:00 Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam:25 ytl Not: (+18) Yaş sınırı vardır! Marc">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Marc Almond @ Studio Live - Taksim - İstanbul

13 Kasım 2006 00:00
Sahnede: Marc Almond
Zaman: 2 Aralık 2006 Cumartesi - 22:00
Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam:25 ytl
Not: (+18) Yaş sınırı vardır!

Marc Almond ile 80'li yıllara doğru keyifli bir yolculuk yapmaya hazırsanız Studio Live'da buluşalım...

Seksenli yıllarda "Tainted Love", "Something's Gotten Hold of My Heart" gibi şarkıları ile listeleri alt üst eden ünlü İngiliz sanatçı Marc Almond, Neo-Discotheque işbirliği ve Ford Sponsorluğu ile 2 Aralık'ta Studio-Live sahnesinde!

Marc Almond; Pet Shop Boys' un inanılmaz enerjisi, Jacques Brel' in kırılgan öfkesi ve bir melodram kraliçesinin ihtişamı.

Müziği, müzik kariyeri boyunca birbirinden farklı türlerde şarkılar cover' lamasına rağmen, diğer şarkıcılarla karşılaştırılamayacak denli eşsiz olan Marc Almond, adına şarkılar yazdığı kentte, İstanbul'da, sevenleri ile buluşuyor.

Müzik Kariyeri:

Marc Almond sanat yaşamının ilk dönemlerinde müziğin yanı sıra tiyatro, opera ve sinema gibi sanat dallarını deneysel olarak tecrübe etti ancak sonunda 1980' de müzikte karar kılarak Dave Ball ile birlikte Soft Cell' i kurdu. İkili, ilk dönemlerinde daha kişisel ve sanatsal denemelerde bulunmalarına rağmen, sonraları büyük kitleleri kendilerine hayran bırakan popüler bir müzik grubu haline geldiler. İlk büyük başarıları eski bir soul şarkısı olan "Tainted Love"ı yeniden yorumlamaları ve 1981 yılında İngiltere Listeleri'ni alt üst etmeleri oldu. Bu parça günümüzde bile hala club ve radyo DJ' lerinin vazgeçilmez hitlerindendir.

1980 - 1983 yılları arasında Soft Cell ile oldukça etkili bir dönemden sonra, çalışmalarına solo olarak devam eden Marc Almond, böylece yirmi yılı aşkın süredir devam eden kariyerine başladı. 1989 yılındaki "Something's Gotten Hold of My Heart" ve 1990 yılındaki "A Lover Spurned" hitleri bir çoğumuzun yakından tanıdığı ve artık klasikleşmiş sayılan parçalardır. Verimli sanat yaşamını 1983' ten bu yana bir çok albümle süsleyen Almond, son olarak 2006 yılında "Little Rough Rhinestones Volume 2" adlı albümü çıkartmıştır. En çok etkilendiği sanatçılar arasında Zeki Müren de yer alıyor...

Marc Almond ile geçmişe yolculuk için Studio Live'da hazır olun.

Yorumlar

Taze haberler