Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Rock The Nations @ Venue - Maslak - İstanbul

15 Haziran 2004 00:00
Rock The Nations
Zaman: 2-3-4 Temmuz 2004
Mekan: Venue Maslak, İstanbul

Yerli ve yabancı 29 grup açıklandı ve daha açıklanması planlanan gruplar var. Bunun yanı sıra festival programına eklenecek çeşitli süpriz etkinlikler. Bunların hepsi Türkiye'nin en iyi Rock & Metal festivali Rock the Nations 2004'de.

Biletler: Üç günlük biletler 75 Milyon TL'den satışta. Tek günlük biletler ise yakında satışa sunulacak. Gişe'den aldığınız 3 günlük biletinize artık taksit imkanı da var. Bu uygulama sadece Gişe'den ve kapıdan alınan 3 günlük biletler için gerçerli olacaktır.

Festivalle ilgili gelişmeleri katılımcı grupları ve diğer detayları öğrenmek için bu linki izleyin.

Yorumlar

  • Hardcore tarzının sevilen isimlerinden Hatebreed, 3-7 Temmuz arasındaki bütün şovlarını iptal etti. Grup sadece Türkiye'de değil, Bulgaristan, Yunanistan ve Norveç'te de konserlerini veremeyecek.

    Yeter artık!!herkez kafasına göre takılıyo..gelecek diyolar konser olmadan 3-4 gün önce gelemiyorlarmıs diyorlar.. bu nereye kadar böle sürecek anlamıyoruz.. psikolojimiz duman..
    Üye
    black__world
    Tarih
    30 Haziran 2004 00:00
  • ya gelicim ya gelicimmmm....
    Üye
    j_newsted
    Tarih
    29 Haziran 2004 00:00
  • sitede değişiklik zamanı gelmedi mi. sizce((((:
    Üye
    kendimce
    Tarih
    29 Haziran 2004 00:00
  • marduk'un gelmesi beni şaşırttı kaziklu bey (the lord impaler)şarkısında türk kesmekten bahsediyo.Aldım kombinemi 3 günlük 60 milyonken 3gün güzel geçecek en kaliteli organizasyon bence
    Üye
    the_ibibic
    Tarih
    27 Haziran 2004 00:00
  • ROCK THE NATIONS...bu kadar züper bi organizasyon sanırım yok bu yaz icerisinde bu kadar büyük grupların yer alması pek mümkün deil ama bunun mümkün oldugunu siz kanıtladınız umarım gelebilirim....
    Üye
    black__world
    Tarih
    25 Haziran 2004 00:00
  • walla marduk ve katatonia için taaaaaaaaaaaaaaaaa erzurumda gidiyorum harika bi festival organizasyonu yapanlara teşekkür ederim festivalde görüşmek üzere...
    Üye
    diego
    Tarih
    24 Haziran 2004 00:00
  • organize dediğin budur diğer festivaller gibi değilbe.müslümü çıkar reklam yap bende merak ettim gittim öyle ahım şahım bişey değildi.rock'n coke 50centi getiriyormuş yaw bunun neresi rock ben anlamıyorum.rockistanbuldada vardı.bu kadar geri kafalı değilizde bu müziğin bir tarihi var bütün müzikler kadar dalı var illa bitanesini tutarsın bu arabesk hiphop modasıda ne.ben rock metal müzik dinliyorum diyen herkes ROCK THE NATİONS'a.
    Üye
    tershesap
    Tarih
    23 Haziran 2004 00:00
  • ya ben nediim bu rock natıonsu düzenleyenlerin aklına sağlık...bizlerin sizden istediğide buydu abi ya...ne ceza ne müslüm rezilliği var... burda rock- metal var beeeeeeeeeeeeeeeee...aslında bi metallıca da fena olmazdı hani neyse bize bu bile yeter(ama seneye metallıcayı beklioz ona göre):P
    Üye
    zanzekgirl
    Tarih
    21 Haziran 2004 00:00
  • ya bu organizeyi yapanların eline sağlık o kadar parayı gözüm kapalı verdim.en son vanden plas eklenmiş süper ankarada 7.rock statıona gitmiştim ordada izleme fırsatı buldum.güzel performans.bide şu israilli grubu dinleme fırsatım oldu eğlenceli yalelli arap müziğini sert yapmışlar.ama eğlenceli.hadi 2temmuzda görüşmek üzre.
    Üye
    tershesap
    Tarih
    19 Haziran 2004 00:00
  • ya süper bi organizasyon ama çok pahalı öğrenci adamız,bide anktan gelmek çok koyuyor....ama marduk'u sahnede izlemek..ahhhh bu nasıl bi heyecan,umarım FUCK ME JESUS! albümünden de söylerlet(biraz eskidi ama)...bluedatura bişey sorcam liv kristin t.o.t'debn ayrıldımı?yani leave's eyes'ın vokalliğini falan mı yapıor artık???????
    Üye
    crade_of_filth
    Tarih
    18 Haziran 2004 00:00
  • Listenin son hali beklediğimden çok daha iyi... Organizasyonu yapanları kutluyorum... !!!
    LEAVES' EYES da geliyormuş galiba... Liv'i Theatre of tragedy'nın sağlam zamanlarında izlemek bi nasip olmadı...
    Üye
    BLuEDaTuRa
    Tarih
    16 Haziran 2004 00:00
Toplam 11 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler