Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Woodstock Müzik Eğitimi ve Danışmanlığı Açıldı ...

15 Kasım 2006 00:00

Woodstock Müzik Eğitimi ve Danışmanlığı; müzikle uğraşan ya da uğraşmak isteyen herkese, günümüz müzisyeninin ihtiyacı olan tüm donanımı kazandırmayı hedefleyerek kapılarını açtı.

Konularında uzmanlaşmış eğitim koordinatörleri tarafından hazırlanmış olan enstrüman ve şan bölümlerinin yanı sıra, bilgisayar ile müzik ve kayıt teknolojilerine ilgi duyanlar için ses ve kayıt teknolojileri programımız bulunmakta.

Bunun yanında müziği bir meslek olarak benimseyen ve ciddi bir müzik eğitimi almayı hedefleyenler için, Bilgi Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi müzik bölümlerinin yanı sıra, devlet konservatuarları'na hazırlık programlarımız da hazırlandı.

Detaylı bilgi için :
web: http://www.woodstockegitim.gen.tr
tel: 0(216) 338 62 21
adres: Kadife sok. (barlar sokağı) Dinç apt. no:28/3 Kadıköy - İstanbul

Yorumlar

  • altçigi ye katılıyorum.. bilgi de yıldız da enstrumanlarla basladıgı ısı yarıda bırakarak sozde piyasaya kalıfıye eleman yetıstırıyor.. ben oyle oldugunu dusunmuyorum, sonucta bu ısı senelerdır yapan profesyoneller varken bunca mezun sadece elektronık duzeyde bırseyler katar muzıgımıze, kı buna da pek gerek yok gıbı kanaatımce..
    Üye
    Kekibec
    Tarih
    19 Kasım 2006 00:00
  • iyiymiş... hayırlı olsun...seneye artık istanbul'a gelirsek ziyaret ederiz..
    Üye
    syarar
    Tarih
    16 Kasım 2006 00:00
  • bakalım bu sıralarda da bu moda oldu nası olacakasa bi süre önce herkes müzisyen iken şuanda da revaçta kayıt teknolojileri var her yerde böyle mix. mastering yapan insanların olması(ben onlara ses mühendisi veya prodüktör kavramı ile adlanıramıyacağım çünkü) hiç hoş olmayacak ama bakaacaz....
    Üye
    altçigi
    Tarih
    16 Kasım 2006 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler