Gus Gus Zaman: 24 Kasım 2006 Cuma - 23:00 Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 28 YTL Öğrenci: 23 YTL 18 yaş sınırı vardır. Bilet fiyatına">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Gus Gus (DJ Performans) @ Indigo - Taksim - İstanbul

16 Kasım 2006 00:00
Sahnede: Gus Gus
Zaman: 24 Kasım 2006 Cuma - 23:00
Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 28 YTL
Öğrenci: 23 YTL
18 yaş sınırı vardır.
Bilet fiyatına ilk içki dahildir.
Bilet: biletix.com

1995'de kurulmuş bir elektronik soul grubu olan Gus Gus, Stephan Stephensen aka President Bongo, Magnus Gudmundsson aka Buckmaster De La Cruz, Birgir Thorarinsson aka Biggi Veira ve Urdur Hakonardottir aka Earth'ten oluşuyor. "Pleasure" adlı kısa filmin müziklerini yaptıktan sonra kendi adlarını taşıyan ilk albümlerini çıkardılar.

1996'da "4AD" ile albüm anlaşması imzaladılar ve bu birliktelikten 3 albüm doğdu: "Polydistortion", "This is Normal" ve son olarak da "Gus Gus vs. T-World". Gus Gus çoğunlukla turnede olduğu 4AD yılları boyunca müzik dünyasını güçlü canlı performanslarıyla etkilediler. 2000 yılında grupta bazı değişiklikler oldu. Orijinal kadrodan 6 kişinin ayrılmasıyla, kalan 3 prodüktörün umudu grubun yeni bayan vokalisti "Earth" te aradılar. 2002'de Gus Gus 4. albümü "Attention"u farklı bir plak şirketinden, Underwater'dan çıkardı. "Attention" Gus Gus'un saf elektronik yönünü vurguluyordu. "David" hiti ve 2002-2004 yılları arasındaki muhteşem "Look Busy Tour" grubu yeniden techno müziğin haritasındaki yerine yerleştirdi.

Gus Gus parçaları Captain Comatose, Carl Craig, Darren Emerson gibi önemli isimler tarafından remikslenirken GusGus'ın remiks yaptıkları arasında da Bjork'den Depeche Mode'a kadar müzik dünyasının bir çok etkili ismi yer alıyor. Son albümleri 2005 sonbaharında piyasaya çıkan Gus Gus, President Bongo nun dj seti ile tekrar Indigo'da müzik severlerle buluşuyor.

Yorumlar

Taze haberler