Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

Smashing Pumpkins Josh Homme İle Yeniden

17 Haziran 2004 00:00

Evet yanlış duymadınız billy nin kararsızlığı yine başına dert açmak üzereyken çok yakın dostu Homme olaya kökten liderlik yaparak yüzyılın en onemli rock gruplarından Smashing Pumpkins'i yeniden diriltti. Bu sevindirici haberin sakat olan kısmı D'Arcy Wretzky ve James Iha gibi kurucu üyelerin yokluğu!

Evet bu bazılarını kızdıracak ama bizim gibi yıllardır gönül koymuş pumpkinleri sevindirecek heber Billy Corgan tarafından hayranlarının internet sitelerine gönderildi. 4 yıllık bi aradan sonra yeni albümle ve yeni kadroyla karşımıza çıkacak grupta yine kahretsin diyeceğimiz bir değişim söz konusu. Vokalde grubun megolomanyak lideri billy corgan ın ekibi şöyle:

Bas gitarda D'Arcy Wretzky nin yerini alan yine ex-pumpkin diyebileceğimiz ve albümünün kötü gidişatından tekrar basist olarak dünyaya dönüş yapan Melissa Auf Der Maur,davulda Jimmy Chamberlin ve işte burda sıkı durun gitarda ex - Queens Of The Stone Age vocalisti ayrıca eskiden Kyuss unda gitaristliğini yapmış olan Josh Homme! Çok ilginç değil mi? Dahi gitarist James Iha nın olmamasından ötürü gülelim mi ağlayalım mı, diyeceğimiz olay yine de Pumpkins'in devam edecek olmasıyla bir nebze de olsa bizi havalara uçurmuştur sanırım.

Ayrıca Josh'u vocal olarak ta Billy dışında dinleyeceğiz. Bu Billy'nin mızmız sesini sevmeyenlerin hoşuna gidebilir ve tabi Billy Corgan'la kötü ayrılan ve A Perfect Circle'a transfer olan karizma ötesi japon James Iha'nın bu haberle kıskançlık krizine gireceği de cabası...

Smashing Pumpkins

Yorumlar

  • haber 2 yıl öncesine ait ama ben 4-5 ay önce duydum bu olayı demekki josh homme da yollarını ayrıdı zamanında ve ertelendi bu proje...ama ne yalan söyleyeyim ben sevmem josh denen adamı ne o öyle billy corgan'ın yanında damızlık gibi duracaktı garibim...iyi ki o gitarist olmamış asıl konu bu 2. kuşak pumpkins'in zwanın devamı olması tek korkum bu billy corgan böyle bir manyaklık yapmaz umarım...hatalar ders almak içindir :)))
    Üye
    lotuscicegi
    Tarih
    22 Kasım 2006 00:00
  • 2 yıl önce yazdım yeni gerçeğe döndü valla billy corgan beni rezil etmedin ya allah ta seni rezil etmeyecek gardaş...
    Üye
    smashing
    Tarih
    23 Temmuz 2006 00:00
  • haberi yazan arkadaşların emeğine saygısızlık gibi olmasın ama haber doğru değil.bahsi geçen sitelere ben de üyeyim ve Billy hiç böyle bir şeyden bahsetmedi ( sanki yan komşumuz gibiymiş oldu ama ). Billy şu anda Eylül'de çıkaracağı DVD'nin miksiyle uğraşıyor, DVD'nin içeriği de tek başına verdiği bir konserden mülhem. Pumpkins'i sırf İha ayrıldığı için dağıttığını sadece 2 ay önce açıklayan Corgan düşündüğünüz kadar da kararsız değil, SP'yi yeniden kurma gibi bir düşünce de aklının ucundan bile geçmemiştir, eminim.
    Üye
    aleister
    Tarih
    12 Temmuz 2004 00:00
  • allllaahnn hatta nalllaahhhh
    Üye
    buddyholly
    Tarih
    26 Haziran 2004 00:00
Toplam 4 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler