Dinar Bandosu Siya Siyabend Zaman: 25 Kasım 2006 Cumartesi - 22:00 Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul Fiyat:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Dinar Bandosu & Siya Siyabend @ Studio Live - Taksim - İstanbul

24 Kasım 2006 00:00
Sahnede: Dinar Bandosu
Siya Siyabend
Zaman: 25 Kasım 2006 Cumartesi - 22:00
Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul
Fiyat: 20 YTL
Bilet: biletix.com

18 YAŞ SINIRI VARDIR.

İstanbul için isyan vakti
Hepimiz zenciyiz

Geçtiğimiz yıl başta son derece değişik ve eğlenceli müziğiyle dikkat çeken ve hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinen Dinar Bandosu, bu kez de Göksel'den önce Studio Live sahnesinde olacak.

Bir yandan ilk albümünü kaydederken, diğer yandan da "Hepimiz Zenciyiz, Pascal Nouma", "Şaban'ın Rüyası", "Terzi Fikri" gibi internetteki hit şarkılarından oluşan repertuarlarıyla konserlerine devam eden Dinar Bandosu vokal, klavye ve kaşıkta Aslı Ekmekçi, gitarda Ali Ece, bas gitarda Douglas Vegas, vurmalı çalgılarda Yılma Karatuna ve başta ney ve teramin olmak üzere buraya sığmayacak kadar çok çalgıda Asaf Zeki Yüksel'den oluşan kadrosuyla her geçen gün daha da çılgınlaşan sahne performansıyla 25 Kasım Cumartesi gecesi sizlerle olacak. HEPİMiZ ZENCİYİZ

SİYA SİYABEND

Yeraltı müzik kültürünün önemli gruplarından Siya SiyaBend Studio Live sahnesinde. 1994 yılında kurulan ve İmdat Freni adlı gurubun devamı olarak kısa sürede efsaneleşen grup, caz'dan dünya müziğine bir çok müzik türünü doğaçlama olarak harmanlıyor. Grup üyeleri, Rachmaninoff'tan Tanburi Cemil Bey'e, Ali Ufki Bey'den Aşık Veysel'e pek çok ismin tılsımıyla tüm ritim ve armonilerin müziklerinde ifade bulduğunu söylüyor.

Genelde İstiklal caddesinin herhangi bir noktasında beklenmedik bir şekilde büyüleyici Santur'un sesiyle dikkatleri çeken Siya SiyaBend'in tek amacı yaşam felsefelerini müzikleriyle anlatabilmek. Fatih Akın'ın büyük ilgiyle karşılanan Crossing The Bridge - The Sound Of İstanbul belgeselinin en akılda kalıcı figürlerinden olan Siya SiyaBend'le unutamayacağınız bir müzikal deneyim yaşayacaksınız.

Yorumlar

Taze haberler