Çalar Saat Zaman: 8 Aralık 2006 Cuma - 01:30 Mekan: Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul Fiyat: Tam:12,5 YTL (1 yerli içki dahil)">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Çalar Saat @ Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul

5 Aralık 2006 00:00
Sahnede: Çalar Saat
Zaman: 8 Aralık 2006 Cuma - 01:30
Mekan: Shaft Blues & Jazz Club - Kadıköy - İstanbul
Fiyat: Tam:12,5 YTL (1 yerli içki dahil)
Öğrenci:10YTL (1 yerli içki dahil)

Rock müzik Türkiye'de her gün kendine yeni hayran kitleleri yaratırken, birbiri ardına albüm çıkaran rock grupları, müzik piyasasında rekabeti ve kaliteyi arttırdı. İstanbul'dan çıkan rock gruplarına Ankara ile beraber İzmir de eklendi.

İzmir'in sevilen rock grubu Çalar Saat, özellikle dinleyicilerinden gelen talep üzerine 4 parçalık e.p (extanded play) albümleri ile hayranlarını sevindirdi. Farklı yorumları ve besteleriyle dinleyicilerden tam not alan Çalar Saat, müzik piyasasına bomba gibi bir giriş yaptı. Hit parçaları "Zalim" ile dinleyicinin beğenisini kazanan Çalar Saat, Türkiye'nin kraliçesi Sezen Aksu'dan da destek alınca büyük bir avantaj ile piyasaya çıktı. Ünlü parçası Zalim'i, Çalar Saat'i dinledikten sonra gruba ücretsiz olarak veren Sezen Aksu, İzmirli gruba hemşeri desteği verdi. "Zalim"i büyük bir başarıyla yorumlayan grup, en sevilen 3 parçalarını daha listeye ekleyerek, Avrupa'da en çok tercih edilen 4 parçalık e.p (extanded play) çıkarma yolunu izleyerek, diğer gruplardan farklı bir yön izledi.

Vokalde Osman Saydam, gitarda Görkem Gülhan, bas gitarda Mustafa Sır ve davulda Özgür Elmalık'tan oluşan Çalar Saat, İzmir'deki başarısını önce İzmirlilerle paylaşmak adına albüme bu kentten start verdi. İzmir'de büyük ilgi gören Çalar Saat üyeleri, başarılarını öncelikle İzmirlilerle paylaşmak istediklerini belirterek, yapılmamış olanı yapmanın da kendilerini motive ettiğini belirtiyor. Birbirinden renkli kişiliklerden oluşan grup üyeleri, çıktıkları yolda ilk hedeflerinin Türkiye'ye İzmir'den iyi bir rock albümü yapılabileceğini göstermek olduğunu söyledi,Grup bu albümün tamamen izmirde yapılmış olmasındanda ayrı bir zevk duyduklarınıdile getiriyorlar.

Yorumlar

Taze haberler