Cem Adrian Zaman: 14 Aralık 2006 Perşembe - 21:00 Mekan: Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: 20 YTL 18 YAŞ SINIRI VARDIR. CEM ADRIAN Balans, Cem Adrian">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Cem Adrian @ Balans - Taksim - İstanbul

8 Aralık 2006 00:00
Sahnede: Cem Adrian
Zaman: 14 Aralık 2006 Perşembe - 21:00
Mekan: Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: 20 YTL
18 YAŞ SINIRI VARDIR.

CEM ADRIAN

Balans, Cem Adrian ile yankılanıyor.

Güçlü sesiyle büyük bir ilgi yakalayan Cem Adrian, 14 Aralık Perşembe akşamı 'Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti' adlı yeni albümünün tanıtım konserinde Balans sahnesinde.

Modern çağın sesi Cem Adrian; aşkın getirdiği yalnızlığı, yağmurun, rüzgarın, karın etrafında dönen hikayelerini yine şiirsel bir dille anlattığı 'Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti' isimli ikinci albümünü, Kasım ayının son haftasında müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Sesinin fizyolojik özelliğini ruhunda bütünleyen Cem Adrian; 'Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım' adlı albümünden sonra tüm söz ve besteleri kendine ait olan çok özel ikinci albümü 'Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti' ile, sıra dışı müziğini kendi prodüktörlüğünde müzikseverlerle buluşturuyor.

6.5 oktav ses aralığı ve normal bir insandan 3 kat uzun ses telleriyle benzersiz özelliklere sahip olan Adrian; gerçekliği kalbinden alıp yüzüne yerleştiriyor. Sipariş duygular, ikiyüzlü aşklar, boyalı yüzler yerine; saflığı ve özgürlüğü seçiyor ve dinleyicilerine aktarıyor.

'A capella' okuma biçiminin en iyi işlenişlerinden birinin sergilendiği albümün 6 ay süren stüdyo kayıtlarında, Cem Adrian’ın yaklaşık 500 kanal sesi kaydedilerek çok sesli bas, tenor, mezzo, soprano ve koloratür soprano korolar oluşturuldu ve şarkıların bir çoğundaki 'efektif ve enstrümansı sesler' Adrian'ın sesinden işlenerek elde edildi.

Albümün isim şarkısı 'Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti' bu fikirle Adrian'ın sesinin salt olarak 134 kanaldan kaydedilerek meydana getirilmiş ve bu teknikle kaydedilmiş benzeri olmayan bir eserdir.

Cem Adrian’a bu gecede Umay Umay, Denizhan, Suicide ve Yasin Vural eşlik edecekler.

Belirtilen saatler kapı açılış saatleridir.

Not: Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etmek şartı ile etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.

Yorumlar

Taze haberler