Fairuz Derin Bulut Zaman: 22 Aralık 2006 Cuma - 22:00 Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul Fiyat: 13 YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Fairuz Derin Bulut @ Bronx - Taksim - İstanbul

12 Aralık 2006 00:00
Sahnede: Fairuz Derin Bulut
Zaman: 22 Aralık 2006 Cuma - 22:00
Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul
Fiyat: 13 YTL
Bilet: biletix.com

Üsküdar'dan çıkan en deneysel ve yenilikçi grup sıfatını kimselere kaptırmayan Fairuz Derin Bulut, grup elemanlarının askerden dönmesiyle sahnelere fırtına gibi döndü.

Replikas, Zen, Baba Zula, Etnik Sentetik gibi diğer deneysel gruplara oranla çok daha kapalı bir altkültürden gelen bu gerçek underground oluşum ilk albümleri "Kundante" ile haklı bir başarıya elde etmişti. Şimdilerde ise Ceza'nın kardeşi Ayben ile birlikte featuring şarkılara imza atarak farklı kulvarlarda deneyselliğin sınırlarını zorlayıp canlı performansları ile adından gün geçtikçe daha sık bahsettiriyor.

Gecenin diğer grubu Kaçak ise NSS'05 in birincisi ve üçüncüsünün birleşmesiyle oluşmuş ve şu aralar çıkacak ilk albümleri için çalışan ve enerjik canlı performansları ile göz dolduran genç bir grup. Alternatif rock kulvarındaki grup hem coverlar hem de kendi besteleri ile izleyiciyi coşturuyor.

22 aralık Cuma gecesi Bronx'ta Kaçak ile birlikte sahne alacak Fairuz Derin Bulut konseri saat 22:00'de başlayacak ve 04:00'e kadar tam gaz devam edecek.

Bilet fiyatına ilk içki dahildir.

Yorumlar

Taze haberler