Radyo Eksen DJ session Sürpriz sanatçılar Helldorado Zaman:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Radyo Eksen 7.Yaş Partisi @ Yeni Melek Gösteri Merkezi - Taksim - İstanbul

19 Aralık 2006 00:00
Sahnede: Radyo Eksen DJ session
Sürpriz sanatçılar
Helldorado
Zaman: 17 Ocak 2007 Çarşamba - 20:00
Mekan: Yeni Melek Gösteri Merkezi - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 35YTL
Öğrenci: 25YTL
Bilet: biletix.com

"Sanki Tarantino'nun çekeceği muhtemel yeni filminin bir karesini yaşıyormuşsunuz gibi... Sizi; gözünüzün yaşına bile bakmadan, kolunuzdan tutup içeri çekecek bir atmosferi yaşamaya davet ediyoruz."
(M.M.E.R.E. 2006 / İstanbul)

Koyu bir kahve eşliğinde sabahın ilk ışığını yakalamaya yardım eden, şehrin dışına çıkıldığında yokluğu ilk hissedilen alışkanlıklardan Radyo Eksen, 17 Ocak Çarşamba gecesi yedinci yaşına girişini kutluyor.

Radyo Eksen geceye, senelerdir vazgeçilmeyen şarkılarıyla başlayacak ve yine elzem gruplarından birinin sürpriz konseriyle devam edecek. Az önce bahsettiğimiz gecenin bu sürprizi ise; The Ballad Of Nora Lee, Just Like Fire, Dead River ve elbette ki A Drinking Song’la tüm Radyo Eksen dinleyicilerinin nevi şahsına münhasır tavırlarıyla sevdiklerini belli ettikleri, efsaneleşmiş canlı konserlerin sahibi, tabiri caizse Norveç’teki olmayan çölün aslanları Helldorado...

2001 yılında Norveç’te kurulan Helldorado’nun ilk albümü “Director’s Cut” 2004’te yayınlandı. Bir sene sonra grubun ikinci albümü “The Ballad Of Nora Lee” piyasadaydı. Kudretli baladlar, çöl rock’ı marşlar, Meksika trompeti, buhranlı yaylılar ve rock müziğinin eskimeyen duruşuyla Helldorado, istenilen her şeye sahip olduğunu ispatladı, böylece Norveç’ten Meksika sınırına doğru bir adım daha yaklaştı.

Ensenizi yakan güneşi, ağzınıza dolan tozu toprağı, dudaklarınıza yapışan tuzlu su hissini müzikleriyle en iyi şekilde hissettirebilen Helldorado, peşlerine taktıkları hayran kitlesiyle birlikte, konserlerinin her birini efsaneye dönüştürdü. Bir konser grubu olarak bu yapabileceklerine doğal karizmalarını da ekleyin, unutamayacağınız gecelerden birine şahit olacaksınız.

Arabanızla gecenin karanlığına doğru ilerlerken neler olabileceğini hep birlikte göreceğiz. Çünkü yapılmış en iyi soundtrack’lerden birinin sahibi şehre geliyor.

Yorumlar

  • çok iyiydi..
    Üye
    SingleBullet
    Tarih
    27 Ocak 2007 00:00
  • çok güzel bi geceydi... sadece a driking song için gittik :) ama güzel bir grup sanki gerçek meksikalılar...
    Üye
    _morgoth_
    Tarih
    21 Ocak 2007 00:00
  • guitar noir ve dead river adlı şarkılarıyla da kendimizden geçmemizi sağlayan norveçli kovboylar o gün izleyenlerden biri olucam hadi bakalım hayırlısı...
    Üye
    yaghs
    Tarih
    12 Ocak 2007 00:00
  • western filmlerinin background müzisyenleri kendileri... henüz yeni yeni tanınmaya başladılar... hele 'a drinking song' adında ve tekila tadında muazzam bir şarkıları varken, kendilerine destegim canı gönülden, sonsuzzz...
    Üye
    SingleBullet
    Tarih
    27 Aralık 2006 00:00
Toplam 4 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler