Mavisakal Zaman: 25 Aralık 2007 Salı - 22:00 Mekan: Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: Bilet Fiyatları : 20 YTL Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Mavisakal @ Balans - Taksim - İstanbul

27 Aralık 2006 00:00
Sahnede: Mavisakal
Zaman: 25 Aralık 2007 Salı - 22:00
Mekan: Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: Bilet Fiyatları : 20 YTL
Bilet: http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=HBLA8

18 YAŞ SINIRI VARDIR.

Murat Tümer, Tibet Ağırtan, Taylan Dedeoğlu, Batur Yurtsever'den oluşan kadrosuyla Mavisakal adını verdiği 4. stüdyo albümünün 25 Ocak Perşembe akşamı İstanbul BALANS Müzikhol'de düzenlenecek galasında 9 senelik sessizliğine son veriyor.

1980'de Tarsus Amerikan Lisesi'nde kurulan MAVİSAKAL 1992 yılında "ÇEKTİR GİT" adlı ilk kasetini piyasaya vermişti. Ardından 1993'de "MAVİSAKAL 2" yi piyasaya süren grup kısa sürede "ŞAŞKIN" ve "ÇEKTİR GİT" adlı şarkılarıyla listeleri zorlamaya başladı. Bunun üzerine Plak şirketleri "MAVİSAKAL 2"yi CD olarak piyasaya sürdü. Bu yayımlanan ilk Türk Rock CD'si oluyordu.

1997 yılında çıkarttıkları "İKİ YOL" single'ı ve 1998 yılında çıkarttıkları "KAN KOKUSU" albümü, 2006 Haziran'ında internet üzerinden yayınladıkları "SON..Kİ..BEŞ..ON" single'ı, geçen yıllar içerisinde yurtiçinde verdiği sayısız konserler, katıldığı ulusal ve uluslararası festivaller ve 1997 senesinde Status Quo grubunun konuğu olarak gittiği Londra Wembley Arena'da verdiği konserler ile geniş kitlelerce tanınarak bir Türk Rock kültüne dönüşen MAVİSAKAL 25 Ocak Perşembe akşamı İstanbul BALANS Müzikhol'de düzenlenecek yeni albüm galası ile seyircisiyle buluşuyor.

Murat Tümer (Davul), Tibet Ağırtan (Vokal / Gitar), Taylan Dedeoğlu (Gitar), Batur Yurtsever (Bas Gitar)'den oluşan kadrosuyla sahne alacak olan MAVİSAKAL PASAJ Müzik etiketiyle piyasaya verilen "YENİ..DEN!" adlı 4. stüdyo albümünde yer alan yeni parçaları ile eski hitlerini seslendirecek.

Yorumlar

Taze haberler