Pilli Bebek Zaman: 10 Ocak 2007 Çarşamba - 21:00 Mekan: Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: 20 YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Pilli Bebek @ Balans - Taksim - İstanbul

7 Ocak 2007 00:00
Sahnede: Pilli Bebek
Zaman: 10 Ocak 2007 Çarşamba - 21:00
Mekan: Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: 20 YTL
Bilet: biletix.com

Doksanlı yılların sevilen rock topluluğu Pilli Bebek, 10 Ocak Çarşamba akşamı, yeni bir albüm arifesinde iken Balans sahnesine çıkıyor.
Varlığını 1992’ den beri aralıksız sürdüren grup, 42 şehirde, çok sayıda kasaba ve köyde, toplam 1600’ den fazla canlı performans gerçekleştirmiştir. Heavy Metal’ den Türk Sanat Müziğine, Kuzey Avrupa rock’ ından Latin müziğine kadar birçok türden etkilenirken, köklerini denizcilik tarihiyle aynı dönemlere dayandıran, klasik dönemde isimlendirilmiş ve halen Venedikli gondolcuların serbest form ve melodik yapılarıyla uyguladıkları “ Barkarol” tarzını kavramsal olarak kendilerine yakın bulmuş, müziklerini de böyle tanımlamışlardır.
Şarkılarında Türkçe kullanımına özel bir hassasiyet gösteren grup, sözsüz parçalarında da aynı hassasiyeti müzikal biçimleri içerisinde uygulamaktadır.
2. Albümlerini de yayına hazırlamış olan “Pilli Bebek” için başarı, Dünyanın her yerinde sistemin müziğe de dayattığı sınıf mücadelesini reddederek müzik yapmak ve tasarlanmış olanı hayata geçirmektir.

Gitar, Vokal : Cem Kısmet
Bas, Vokal : Cudi Genç
Gitar, Synth : Ozan Erkan
Davul, Vokal : Burak Yavaş

Yorumlar

Taze haberler