Murat Yılmazyıldırım Zaman: 9 Ocak 2007 Salı - 21:00 Mekan: Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: 20 YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Murat Yılmazyıldırım @ Balans - Taksim - İstanbul

7 Ocak 2007 00:00
Sahnede: Murat Yılmazyıldırım
Zaman: 9 Ocak 2007 Salı - 21:00
Mekan: Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: 20 YTL
Bilet: biletix.com

Yıllarca Düş Sokağı Sakini olarak dinlediğimiz Murat Yılmazyıldırım, 9 Ocak Salı akşamı Balans sahnesinde.

1964 İstanbul doğumlu Murat Yılmazyıldırım, liseden sonra Kadıköy Devlet Konservatuarı Kontrbas Bölümü’ ne girdi. Fakat daha sonra okuldan ayrılıp alaylılar kervanına katıldı. Bu arada değişik enstrümanlara ilgi duydu ve kendi kendine çalmayı öğrendi. Bugüne kadar 1000 in üzerinde söz yazdı ve beste yaptı.
Düş Sokağı Sakinleri Türkiye’ nin belki de en çok konser veren ikilisi oldu ve Türkiye' nin pek çok yerinde toplam 500’ e yakın konser verdi. Düş Sokağı Sakinleri adına internette hayranları tarafından hazırlanmış 1000’ e yakın site bulunmakta. Düş Sokağı Sakinleri birçok müzisyeni etkilemiş, ufuklarında yeni yollar açmış ve derin izler bırakmıştır.
Ciddi ve sadık bir dinleyici kitlesi bulunan Murat Yılmazyıldırım, müziğin (şarkı yazarı, vokalist, entrümantalist) yanı sıra sanatın diğerin dallarında (edebiyat, resim ve görsel sanatlar) gerçekleştirdiği çalışmalar ile komple bir sanatçı.

Yorumlar

Taze haberler