Kafabindünya Proudpilot Zaman: 19 Ocak 2007 Cuma - 22:00 Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul Fiyat: 5 YTL Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kafabindünya & Proudpilot @ Studio Live - Taksim - İstanbul

10 Ocak 2007 00:00
Sahnede: Kafabindünya
Proudpilot
Zaman: 19 Ocak 2007 Cuma - 22:00
Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul
Fiyat: 5 YTL
Bilet: biletix.com

- 18 yaş sınırı vardır.

Proudpilot 2000 yılının sonlarına doğru Ekin Üzeltüzenci (klavye / vokal), Pınar Üzeltüzenci (bas) ve Kaan Akay (davul) tarafından kuruldu. Proudpilot'ın müziği; köksüzlüğü, agresif tema ve ritm döngüleri ile rock müziğin alt türlerine yakın duruyor.

Kafabindünya

Kafabindünya, gitarlarda Burç Tuncer ve Onur Balaban, bas gitarlarda Emrah Bekdikli, görsel efektler ve sampling'de Gökçe Erverdi ve davullarda Orçun Baştürk'ten oluşmaktadır. Kafabindünya, 2003 yılınca "öcü" isimli deneysel çalışmalar içeren bir demo ve 2004 yılında sadece internet üzerinden dağıtılan "nasıl bir oluşum bu yareppi?" isimli, post rock çizgisine daha yakın bir demo çıkarttı. 2005 yılına girerken gürültünün içinde anlamlar keşfederek bundan çok etkilenen, kendini bu yönde geliştirmeyi seçerek gürültü ve atonal sesler üretme cesaretini yakalayan grup, 2005 yılı içerisinde aradığı müzikal kimliği oturtmaya başlayarak sıra dışı bir çizgide ilerlemeye başladı.

Kafabindünya konserlerinde eş zamanlı olarak ürettikleri, emprovize görselleriyle yaptıkları işi performans haline getirmeyi hedefliyor. Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen Phonem by Miller 2006 Festivali'nin açılış konserinde Mogwai'nin ön grubu olarak da sahne alan Kafabindünya şu sıralar albüm çalışmalarını sürdürmektedir.oudpilot

Yorumlar

Taze haberler