Emre Aydın 110 Zaman: 12 Ocak 2007 Cuma - 22:00 Mekan: Ooze Rock Bar - Bornova - İzmir Fiyat: 17 YTL Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Emre Aydın & 110 @ Ooze Rock Bar - Bornova - İzmir

10 Ocak 2007 00:00
Sahnede: Emre Aydın
110
Zaman: 12 Ocak 2007 Cuma - 22:00
Mekan: Ooze Rock Bar - Bornova - İzmir
Fiyat: 17 YTL
Bilet: http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HOZ01

2006 yılının en gözde ismi Emre Aydın ve rock müziğin sevilen grubu 110 İzmir'in ilk konser salonu olan Ooze Venue'de.

Emre Aydın

2002 yilinda SingYourSong beste yarismasinda 6.Cadde isimli grubuyla Türkiye birincisi oldu. 2003 yilinda solistligini ve sarki yazarligini üstlendigi grubu 6.Cadde`yle ilk ve tek albümlerini yayinladi. Ayni yil gruptan ayrildi. 2006 yilindan itibaren sair olarak da bilinmeye baslandi. Ayni dönem internet üzerinden yayinladigi Belki bir gün özlersin isimli sarkisiyla özellikle genç kesim tarafindan tanindi ve desteklendi. Solo kariyerinin ilk çalismasi olan Afili Yalnizlik albümü Ekim 2006'da Sony Music BMG/GRGDN tarafindan yayinlandi.

110

Elektronik alt yapisi ile dikkat çeken bu grubun albümünün belki de en önemli özelligi samimi bir çalisma olmasi. Ortalama yaslari 25 olan bir grup sehirli genç yasadiklarini, hislerini samimiyetle ortaya koydu. Albümdeki sarkilarin söz, müzik ve düzenlemeleri Candan Tezel'e ve Ozan Yilmaz'a ait. Iki sene önce kurulan grubun 80?lerin elektronik / metal, 90?larin grunge müziginden etkilenen üyelerinin ana ilham kaynagi rock müzik!

"Bitti mi?" isimli sarkinin videosu da begeni topluyor. Sirali agaçlar, simetrik kadrajlar, hareketli isik ve omuzüstü kamerayla çekilen grup performansi, videonun ana oyuncusunun sizofren asik görüntülerini yumusatmak amaciyla kullanildi.

RockIstanbul ve Rock'n Coke festivallerinde sahne alan grup performansi ile begeni topladi

Yorumlar

Taze haberler