The Sounds DJ Ahmet Musluoğlu Zaman: 19 Ocak 2007 Cuma - 22:00 Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul Fiyat:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

The Sounds @ Studio Live - Taksim - İstanbul

11 Ocak 2007 00:00
Sahnede: The Sounds
DJ Ahmet Musluoğlu
Zaman: 19 Ocak 2007 Cuma - 22:00
Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul
Fiyat: 20 YTL
Bilet: biletix.com

"Living in America" ve "Dying To Say This To You" ile büyük başarı yakalayan The Sounds Neo-Discotheque Powered by Ford ve x-istence işbirliği ile İstanbul'da!

The Sounds, Rolling Stone tarafından 2006'nın en iyi 100 parçası arasında 46 numaraya giren "Tony The Beat" dışında "Song With A Mission", "Queen of Apology", "Painted by Numbers" gibi hitlerin de sahibi ve platin plakla ödüllendirildi .

2003'te The Strokes ve Foo Fighters ve 2006'da Panic at the Disco! ile çıktıkları turneler dışında onlarca konser veren ve resmi olarak da 2006'nın en çok konser veren grupları listesinde yer alan grubun performansı 19 Ocak Cuma gününü yılın en ilgi çekici gecelerinden biri yapmaya aday.

The Sounds (Virgin, İsveç) / www.the-sounds.com

Geçtiğimiz 3 yıl içinde The Sounds'un albümleriyle nasıl / neden geniş bir kitleye hitap ettiği, sahnelerinin gücünün nereden kaynaklandığı ve neden performansları sırasında dünyanın en iyi grubu gibi davrandıkları hakkında kelimenin tam anlamıyla her şey yazılıp çizildi. Ama en basit cevap olarak grubun eşsiz güzellikteki solisti Maja'nın söyledikleri bu yazılanları özetleyecektir: "Sahneye çıktığımda kendimi durduramıyorum. Yine de bu sahneye özel bir davranış değil, zaten gün içinde de biz böyleyiz, sakin olamıyoruz”. Duruş ve tavır The Sounds'un imajında, müziğinde ve tanıtımında büyük rol taşıyor. İşte bu yüzdendir ki henüz 2002'de ilk albümleri "Living in America”yı çıkarttıklarında İsveç'te müzik listelerine 4 numaradan giriş yaptılar. Devamında ise İsveç Grammy Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Grup" olarak onurlandırıldılar. Düşünün henüz liseyi bitirmemişken böyle bir başarıyı yakalıyorsunuz. Ama asıl şaşırtıcı olan sonrasında bir sene içinde, The Strokes ve Foo Fighters ile çıktıkları turneyi de katarsak, 300'ün üstünde konserde performans göstermiş olmaları. Sonrası ise işin klasik hikaye kısmı, tabi fan veritabanlarında Dave Grohl, Pharrell Williams, Quentin Tarantino, Bam Margera ve hatta Britney Spears'ın yer almasını saymazsak.

The Sounds'un ikinci albümü Dying to Say This to You ise grubun sahip olduğu pop-punk'la bezenmiş new wave tarzını daha da güçlendirdi. Tabi bu çalışmada The Killers'ı müzik dünyasına kazandıran Jeff Saltzman, Smashing Pumpkins ve A Perfect Circle'da kendini kanıtlamış olan James Iha ve son olarak da Radiohead, Pixies ve Hole'un miksingini yapan Paul Q. Kolderie'nin varlığının altını çizmek gerek. Sonuç olarak da The Sounds, Dying to Say This to You'da rock'ın daha rock, elektronik müziğin de daha elektronik müzik olduğu bir duruşu yakaladı. Hayranları ise hala albümün ve çekilen videoların tadını çıkarmakla meşgul.

-18 yaş sınırı vardır

Yorumlar

Taze haberler