Kargo Zaman: 20 Ocak 2007 Cumartesi - 22:00 Mekan: Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: 25 YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kargo @ Balans - Taksim - İstanbul

11 Ocak 2007 00:00
Sahnede: Kargo
Zaman: 20 Ocak 2007 Cumartesi - 22:00
Mekan: Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: 25 YTL
Bilet: biletix.com

KARGO

Kargo yepyeni bir repertuar ile 11 Kasım Cumartesi akşamı sizlerle Balans'ta buluşuyor. Canlı performansıyla herkesi coşturan Kargo uzun bir aradan sonra İstanbul'da ilk kez sahne alıyor. En son geçen yıl sonlarına doğru çıkardıkları son albümleri "Yıldızların Altında" ile ilk kez cover şarkılara yer verdikleri bir çalışma yaptılar. Bu cover albüm çalışmasının ve yıllardır dillerden düşmeyen Kargo'nun en güzel şarkılarının bir araya gelmesi ile, muhteşem bir sahne performansı sizleri bekliyor. Kış ayları boyunca Kargo, Balans Sahnesinde İstanbullular'ı müziğe doyuracak.

Türkiye'de 90'lı yıllarda pop müzik furyası hakimken, 1993 yılında ilk albümünü çıkaran Kargo, grubun kurucusu Selim, davulda Burak, klavyede Serkan ve solistleri Koray'dan oluşuyor. İki yıl süren yoğun çalışmaların ardından " Yarına Ne Kaldı" adlı albümleri çıkar. Dinleyici kitlelerinin dikkatini çekecek büyüklükte başarı sağlarlar. Özellikle "Yüzleşme" adlı parçaları müzik severlerden tam not alır. Nitekim 1997 yılında çıkardıkları ikinci albümleri "Sevmek Zor" ile başarılarını pekiştirirler. Üçüncü albümleri olan "Yalnızlık Mevsimi" ile underground kesimin de dikkatini çeken grup, 2000 yılında dördüncü albümleri olan "Sen Bir Meleksin" ile müzik marketlerde yerini alır.. Kargo bu albümüyle her yaş grubundan dinleyicinin beğenisini kazanır. Bu albümden sonra "Best Of Kargo" albümünü çıkaran grup üyeleri, bir süre için kişisel çalışmalarına ağırlık verir. 2003 yılında stüdyoya giren grup "Ateş ve Su" albümü ile Kargo grubuna tekrardan hayat veriyor.

En son geçtiğimiz yılın sonlarına doğru çıkardıkları son albümleri "Yıldızların Altında" ile ilk kez cover şarkılara yer verdikleri bir çalışma gerçekleştirdiler

Yorumlar

Taze haberler