Kurban Zaman: 27 Ocak 2007 Cumartesi - 20:00 Mekan: Anatolia Gösteri Merkezi - Balgat - Ankara Fiyat: 15 Ocak tarihine kadar: 17 YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kurban @ Anatolia Gösteri Merkezi - Balgat - Ankara

12 Ocak 2007 00:00
Sahnede: Kurban
Zaman: 27 Ocak 2007 Cumartesi - 20:00
Mekan: Anatolia Gösteri Merkezi - Balgat - Ankara
Fiyat: 15 Ocak tarihine kadar: 17 YTL
Bilet: biletix.com

KURBAN – NERDE KALMIŞTIK?

Öyle oldu böyle oldu. Kurban geri döndü!

Bizi bu Kurban Bayramları yaktı!

2005 Mayıs'ında Kurban'ı dağıtmıştık. Ama bildiğiniz gibi müzik grupları da ilişkiler gibidir. İlişkinin yürümediği noktalarda bazen bir süre ayrı kalmak herkese iyi gelir. Haliyle ayrı geçirdiğimiz aylar da bize iyi geldi. Sonunda takımı tekrar toplamaya karar verdik ve topladık. Mutluyuz. Sizlerle bu mutluluğumuzu paylaşmak istedik. Olay bu…

Birde işin enteresan tarafı var. İlk albümümüzü de bir Kurban Bayramı’na denk getirmiştik. Bu birlikteliğin ikinci devresi de yine bir Kurban Bayramı’na denk geldi. İyi ki de geldi.

Hadi hayırlısı...

Yorumlar

  • fevkalade bi konserdi performansları çohk güzeldi lambaya püf de şarkısından soora denizin solosu soora burak ın solosu çok güzeldi arada bazı ipneler yüzünden sahneyi terketselerde onları takmayıp geri geldiler arada bizim gruple beraber sorma die bağırmalarımız sonuçsuz kaldı (biz öyle sandık:)) ama soora çaldırlar tabi çoştuk kopuşkopuş olduk :D falan neseeee uzun lafın kısası çok güzeldi tbrklerrrr ....... :D
    Üye
    hehehehe
    Tarih
    2 Şubat 2007 00:00
  • 18 yaş sınırı kesinlikle olmalı....
    Üye
    zerenski
    Tarih
    1 Şubat 2007 00:00
  • Bu da benim kişisel izlenimlerim : Buyurun bakalım

    Saat 16:45 civarında Anatolia’ya gelmiştim.Hiç de küçümsenmeyecek bir sıranın sonuna geçtiğimde kendimi çok şanssız hissediyordum.Kısa bir süre sonra kuyruğun sonu benden çok daha arkalara uzandı.Ankara’nın caydırıcı,dayak atarcasına acıtan ayazında üşümüş bedenimi ısıtacak tek nokta-i istinadım içerden dışarı taşan prova sesleriydi.Sonunda sevinç nidalarıyla ama gayet karışık bir kalabalık (sıra değil :) halinde içeri girdik.Salonda oturacak iyi bir yer bulduğuma sevindimse de bu sevinç çok uzun sürmeyecekti.Yani Kurban konserinde koltukların amaçları dışında kullanılacağı (bu üzerine çıkmak anlamına gelse bile:) çok belliydi başka ne bekliyordum ki ben oturmayı mı (hehehehe).Görevlilerin ‘salonda sigara içmeyin’ uyarılarından sonra ‘A bir’ eşliğinde sahneye çıkan Kurban elemanları hayranlarının gönlünden geçeni biliyormuş gibi ‘Yine’yi çaldılar ilk ‘Yalaka’ nın en can alıcı yerinde Deniz’in gitarını bırakıp gitmesi ve diğer üyelerin sahneyi terk etmesi ardı ardına oldu.Bunda sonuna kadar da haklıydılar.Zira konserin başından beri tıfıl(hehehehe) bir provakatör liderliğindeki bir grup sahneye su,şişe,pil gibi çeşitli maddeler attılar.Bu arkadaşların görevlilerce dışarı çıkarılmasının ardından aynı şarkıya kaldıkları yerden devam ettiler Kurban üyeleri ve tabii ki bizi çoşturmaya da…Deniz’in ‘Let’s have a break’:)ibaresiyle verilen aranın ardından ikinci bölümde hayranları Kurban’ı özlediklerini ve Kurban’ın da beklediği karşı performansı Deniz’in her sözcüğüne eşlik ederek ; Burak’ın her tuşesini , Kerem ve Özgür’ün gitar tellerine her dokunuşlarını içlerinde hissederek ve dışlarına da yansıtarak gösterdiler.Bu arada ‘Sakın Söyleme’ şarkısının ana teması ‘Savaşma Seviş’miş ; (hehehehehehe) Deniz öyle söyledi :).Ustalar da sırasıyla ‘Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’ ve ‘Namus Belasının’ başarılı yorumlarıyla anıldıktan sonra Kurban şarkıları birlikte söylendi.Ama en önemli,düşündürücü olanıysa herkesin ‘Ben’ indeki gerçeklerdi. Benliğimizi bu ceset altında ustalıkla bastırdığımızı,kendimizden,gerçeklerden can havliyle kaçtığımızı,gören bir körebe gibi onları fark edemediğimizi bir kez daha idrak ettik ya da ettiğimizi zannettik.Konser ‘Lambaya Püf De’ ile bitirildi.Bu şarkıyı da diğerlerinde olduğu gibi hep bir ağızdan söyledi salon.Deniz’in aralardaki ‘Ule Namıssız’ gibi vokalleri kırdı herkesi.Performans doyurucu; seyirci enerjik,coşkulu;iletişim iyiydi.Bütün olumsuzluklara, hatta kısık sesimin ve boyun ağrımın her an irrite etmesine rağmen ‘Son Söz’üm şu: İyi ki tekrar bir aradasınız! İyi ki gitmişim konsere.
    Üye
    zerenski
    Tarih
    1 Şubat 2007 00:00
  • abi aslında olayın sırrı ne biliyor musun? güvenlik sizi sahneden uzak tutmaya çalışsa da orada beklemek. çünkü sahne görevlisi abi öyle yaptı. bekleyin verecem dedi. sonra bitti deseler de biri cebinden çıkarıp yandakilere verdi. ben de istedim bak o çıkardı sen de çıkarırsın diye. o da verdi gerçekten.

    on sekiz yaş meselesine gelince..bir kaç hıyar olayı çıkarıyorsa demişsin abi.. çıkaran hıyarlar çoğunluktaydı çıkarmayanlar sen ve benim de gördüğüm bir kaç kişi gibi azınlıktı malesef..
    Üye
    all_eyes_10_me
    Tarih
    30 Ocak 2007 00:00
  • ya öncelikle yeşil pena isteyen arkadaşın yanındaydım bende pena istedim ama eleman bana vermedi... çok şanslısın

    ikincisi ben 18 yaş altıyım ama hiç öyle cıvıklık yapmadım....
    Bikaç hıyar olay çıkarıyorsa herkesi kapsamak pek iyi olmaz bence

    Herşeye rağmen konser süperdi =)))
    Üye
    ceeem
    Tarih
    30 Ocak 2007 00:00
  • ek de yapmak istiyorum. sahne görevlilerinden biri sağlam çıktı. pena istedim kırmadı :) kimin kullandığını bilmediğim yeşil bir pena var şu an elimde!

    18 yaş sınırı da tamamen salaklık. ya şu konurun özenti tayfası falan yazan arkadaşı buradan alnından öpsem süper olur :) ne salaklar ..
    Üye
    all_eyes_10_me
    Tarih
    29 Ocak 2007 00:00
  • ben de yalan çalmamalarına pek bi sevindim..ama "ben"i çaldılar ya başka bişiy istemem...heheh kendimle pogo(!) yaparak tarihe geçtim konserde..bikaç tatsızlık oldu fakat neyseki konserin önüne geçemedi olaylar..aman yahuu pek bi sevimlilerdi 4ü bir arada..ve şunu fark ettim ki doğal olarak bizle beraber aslında onalr da özlem gideriyolar =)
    Üye
    tombi
    Tarih
    29 Ocak 2007 00:00
  • bazı hıyarlar olay çıkardı ama noldu hala hıyarlar :D
    Üye
    DAVULKURDU
    Tarih
    29 Ocak 2007 00:00
  • tansiyon kimmiş anlamadım..
    bir kaç kendini bilmez yüzünde konser mahvoluyordu..
    dilay a hak veriyorum 18 yaş sınırı kesinlikle şart...
    bütün olayları onlar çıkardı.. salonda berbat durumda.....
    kurban a gelince süper bi performanstı konya dan onları izlemek için gittmiştim ankara ya dönüş için 11 otobüsüne de yetiştim :)
    Üye
    sLash85
    Tarih
    28 Ocak 2007 00:00
  • konser süperdi.konurun özenti tayfası,kurban üzerinden reklam yapmaya çalışacak kadar aptal olan o gerizekalı tayfası olmasa daha güzel olcaktı.siz kim kurbanın altında çalmak kim.bi silkeleyin kendinizi.
    Üye
    drmmr
    Tarih
    28 Ocak 2007 00:00
  • "Yine"yi çaldılar.İlk şarkı oydu.Yorumlarıma gelince:

    Konser,şarkılar,Deniz,Burak,Kerem,Özgür güzeldi,özlemişiz ama çıkan olaylar da tadını kaçırmadı değil.Örneğin dinleyicilerin gruba ve diğer orada bulunanlara yaptığı saygısızlık,bayılanlar,dayak yiyenler vs..

    Ben bir de şuna karar verdim bir daha asla yaş sınırı olmayan bir konsere gitmeyeceğim.Bu çıkan olayların %80 i 18 yaş altı gençler tarafındandı.Bu kişiler çılgınız biz,hiç birşeyi umursamayız ayaklarındalar güya.İnsanları rahatsız ettiklerini hiç düşünmüyorlar ayrıca kendilerini de küçük duruma düşürüyorlar.

    Ayrıca bir daha bir rock konseri anatoliada olmazmış gibime geliyor çünkü o salonun hali berbattı,yetkililer de canlarından bezmişlerdi.Kurban ın alt grubu çıkmadı ve olaylarda zaten bundan kaynaklanıyordu.Şahsen benim için bir fark yapmadı zaten merak etmiyordum ve sadece Kurban ı dinlemeye gitmiştim.Gelecek yaş sınırlı konserlerde görüşmek üzere...
    Üye
    dilay
    Tarih
    28 Ocak 2007 00:00
  • konserde yine çalmayarak büyük hayal kırıklığı yarattılar. gerçi ilk başını kaçırdım orada çalmadılar değil mi?
    Üye
    bedhead
    Tarih
    27 Ocak 2007 00:00
  • ne kadar gereksiz konuşuyor bu adamlar...
    kurban, kurban bayramı...

    kan kokusunu seviyorlar sanırım. umarım ben de koklarım... 4 kişinin hem de...
    Üye
    darkgod
    Tarih
    25 Ocak 2007 00:00
  • gitmeyi çok istiyorum ama...=(
    Üye
    bilocannn
    Tarih
    19 Ocak 2007 00:00
  • ne olurdu bizim burada gelseler.kurban kuruldu kurulalı heç gelmedi..
    Üye
    zemin_kat
    Tarih
    15 Ocak 2007 00:00
  • buraksız kurban olur mu?hayret birşey işte orda adam athena bile dağıldı!burak da burda
    Üye
    ardiL_666
    Tarih
    15 Ocak 2007 00:00
  • şu burak ı tanımayan insanlara hayret ediyorum resmen körlük bu.abi adamın saçı boyasız olunca tanıyamıyor musunuz? bir zahmet edip yüzüne bakıverseydiniz ya...
    Üye
    dilay
    Tarih
    15 Ocak 2007 00:00
  • burak orada yalnız biraz imaj değişikliği var dikkatli bakarsan en arkadaki eleman burak
    Üye
    punkeky
    Tarih
    15 Ocak 2007 00:00
  • ya burak niye yok !!! onsuz olmaz kiiii
    Üye
    blue_rocker
    Tarih
    15 Ocak 2007 00:00
  • biletimi bile aldım 2 gün önce...=)
    Üye
    dilay
    Tarih
    14 Ocak 2007 00:00
  • sevindim ben bu işe :)
    Üye
    Otellica
    Tarih
    14 Ocak 2007 00:00
  • belki gidebilirim ama kurban super gruptur
    Üye
    ozgar
    Tarih
    14 Ocak 2007 00:00
  • kesinlikle gidiyorum bu konsere yaa kaçarmı??????
    Üye
    bicirik
    Tarih
    14 Ocak 2007 00:00
  • hele sukur
    memleketin el ile gosterilecek cok cok az grubu var zaten
    Üye
    losnossir
    Tarih
    14 Ocak 2007 00:00
Toplam 24 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler