Heidi Zaman: 20 Ocak 2007 Cumartesi - 22:00 Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 28 YTL Öğrenci: 23 YTL Bilet: Link:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Heidi "Girls On Top" @ Indigo - Taksim - İstanbul

12 Ocak 2007 00:00
Sahnede: Heidi
Zaman: 20 Ocak 2007 Cumartesi - 22:00
Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 28 YTL
Öğrenci: 23 YTL
Bilet: Link: http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HINA6

- 18 yaş sınırı vardır.
- Bilet fiyatına ilk içki dahildir.

Müzisyen bir aileden gelen ve klasik rock, blues ve folk müzikleriyle büyüyen Heidi, Detroit Michigan´a sınır olan Kanada Ontario´da doğdu. 1997´de bir yıllığına İngiltere´ye taşındığında underground dans müziğine gönülden bağlandı. Müziğe odaklanmak, kuluplerde çalmak ve plakçılarda posterlerini görmek için 2000 yılında Londra´ya taşındı. Şu anda varlığını sürdürmeyen Kooble Records´da çalışmaya başlayan Heidi, 2003´de Londra´nın önde gelen plakçısı Phonica´yı açan grubun üyesi oldu. DJler ve sanatçılarla kurduğu mükemmel ilişkiler sayesinde sade bir plak hayranlığından, çiçeği burnunda DJ´liğe doğru ilerleyerek pek çok ülkenin ünlü DJ´leri için setler hazırladı. İbiza Adası´na yeni soundlar kazandıran en taze underground parti olan ´Monza´da kitleleri yerinden oynattı. Berlin´deki ünlü Panorama Bar´ın doğumgünü partisinde ve Moskova´daki Propaganda´nın (Bu setin 70 dakikalık bir bölümünü Wilde Bookings internet sitesinde bulabilirsiniz) yanısıra, Pan DJ T ve Dexter´de Londra´nın zirvedeki binalarından birinde de çaldı.

Soulwax BK turnesine verdiği desteğin yanında, Loveparade, Watergate, Panorama Bar´daki partilerde gectiğimiz yaz Berlin´de performanslar sergileyen ünlü DJ, Ibiza´daki Monza@Space´de de setleriyler herkezi büyülemeyi başardı.

´Get Physical Music´ tarafından piyasaya sürülen ´Vejer´ adlı ilk single´ının başarısını kutlayan Heidi, müziklerindeki hareketi dans pistinde de yaşatmayı garantiliyor. Sound´u Detroit´den Chicago´daki house ve teknoya, deep minimal teknodan ´kirli elektro house´a kadar uzanan, çok çeşitli tatları aynı potada eritebilen Heidi, gectiğimiz Ağustos ayında ´Monza on Get Physical Music´ için hazırladığı karma cd ile hayran kitlesini oldukça genişletti.

Yorumlar

Taze haberler