Sakin Neon Zaman: 31 Ocak 2007 Çarşamba - 22:00 Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul Fiyat: 23 YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Sakin & Neon @ Roling Stone Partisi - Indigo - Taksim - İstanbul

13 Ocak 2007 00:00
Sahnede: Sakin
Neon
Zaman: 31 Ocak 2007 Çarşamba - 22:00
Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul
Fiyat: 23 YTL
Bilet: biletix.com

"Roling Stone Partisi"
SAKİN (Live) & NEON (Live) & DJ ALPER BAHÇEKAPILI

Rolling Stone Partisine' ne Bekleriz...

Ankara' da başlayan Rolling Stone partileri İstanbul'da devam ediyor. 31 Ocak Çarşamba gecesi Indigo'da... Gece, yakında ilk albümlerini çıkarmalarıcak olan ve şimdiden sıkı takipçileri bulunan İstanbul'dan iki grubun, Sakin ve Neon' un canlı performansı ile başlayacak. Sakin, Britanya menşei müzikal ilham kaynaklarını başarılı Türkçe sözlerle birleştiren bir indie-rock topluluğu. Sakin olmanın ötesinde sakinleştirici bir müzik icra etmekteler. Bu yılki Nokia Supersound' da 10 grubun yer aldığı finale kalan Neon'da, Britanyalı rock ve pop rock gruplarından etkilenmiş bir topluluk. Melodinin ön planda olduğu parçalarını, epey profesyonel düzenlemelerle ortaya koyuyorlar. Indigo'daki gecede, Sakin ve Neon'un ardından editörlerimizden Alper Bahçekapılı DJ kabinine geçerek indie rock'tan pop ve electronica'ya, eğlence tempomuzu ayakta tutmak üzere kabinde yerini alacak.

SAKİN /

Grup şu sıralar Mor Ve Ötesi'nin ilk üç albümünün prodüktörü Volkan Gürkan'la ilk albümlerinin -ön kayıtlarını- bitirmiş durumda. 99' da İstanbul'da kurulan grup çarpıcı sahne performansı ve uyumu ile dikkat çekiyor. Müziklerinde melankolik şarkı sözleri ve melodiler hakim. Müzik tarzları, Belle & Sebastian ve Mogwai karışımı.

NEON /

Grup 1999'da Bursa'da kuruldu. Profesyonel müzik kariyeri için 1 yıl önce İstanbul'a yerleştiler. Şu sıralar Teoman'ın prodüktörleri Mehmet Ünal ve Safa Erdem'le çalışıyorlar. Müzikleri Interpol, Nirvana ve Pixies karışımı.

Yorumlar

  • bu konsere gidenler bana ulaşırsa sevinirim
    Üye
    lou salome
    Tarih
    28 Ocak 2009 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler