Judas Priest'in frontmani Rob Halford, 2007'de çıkacak olan yeni albüm hakkında açıklamalarda bulundu ! Çıkacak yeni">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Judas Priest'in 2007'deki Yeni Albümü Hakkında Açıklamalar !

15 Ocak 2007 00:00

Judas Priest'in frontmani Rob Halford, 2007'de çıkacak olan yeni albüm hakkında açıklamalarda bulundu !

Çıkacak yeni albümün, Priest tarihindeki ilk konsept albüm olması da grup üyelerini çok heyecanlandırıyor. Nostradamus'un günümüzde hala tartışılan kehanetleri ve yaşamı üzerine yapılacak albüm , Priest fanlarını da inanılmaz derecede meraklandırıyor.

Albümde kullanılacak tekniklerden bir diğeri ise Judas Priest'in şimdiye kadar bazı şarkılarda çok az kullandığı operatik ögeler.

Rob Halford: "Şuan İngiltere'de bulunan KK ve Glenn, temel parçaları kaydetmiş durumda. Şuan San Diego'dayım ve şarkı sözlerini de yazmaya başladım. Muhteşem şeyler ortaya koyuyoruz. Yapılacak çok şeyler var daha. Albüm bir kaç ay içerisinde çıkacak. Vokal kayıtlarını ise Ocak ayında yapmaya başlayacağız. ( 2007 ) Tabiki bu da İngiltere'deki stüdyolarımızda olacak. Albümün yapımcısının ( prodüksüyon sahibi ) kim olacağını hala düşünmekteyiz. Bu albüm , bizim için eşsiz ve şimdiye kadar tarafımızdan hiç yapılmamış bir albüm olacağı için ( konsept olduğu için ) iyi bir seçim yapmak zorundayız. Orkestra ve koro kısımlarını iyi bir şekilde ayarlayacak birine ihtiyacımız var. Ama daha önce albüm üzerinde kendimiz çalışmaya karar verdik , sevdiğimiz şeyleri yapıp sonradan bir yapımcıyla anlaşacağız. Özet olarak Metal ve Opera hakkında bilgili birisine ihtiyacımız var ! "

Halford, sözlerine büyük sürprizle devam ediyor !
Rob Halford: " Albüm sadece bir parçadan oluşacak ! Eğer Pink Floyd'un "Dark Side Of The Moon" albümünü dinlediyseniz ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Şarkılar arasında boşluk olmayacak. Nostradamus'u baştan sona aralıksız işlemeye karar verdik. Evet , şarkılar ve isimleri olacak ama arada boşluk olmayacak !"

Ve sözlerine şöyle son veriyor : " Nostradamus, şimdiye kadar yarattığımız Painkiller , The Sentinel gibi karakterlerle büyük bir benzerlik içinde. Yaptığımız iş bana "Beyond The Realms Of Death" ve "Blood Red Skies" şarkılarını hatırlattı !

Yorumlar

Taze haberler