Shitdisco Zaman: 24 Ocak 2007 Çarşamba - 22:00 Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul Fiyat: 23 YTL "livindierock" SHITDISCO (Live) + Style-ist SHITDISCO ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Shitdisco (Live) & Style-ist @ Indigo - Taksim - İstanbul

16 Ocak 2007 00:00
Sahnede: Shitdisco
Zaman: 24 Ocak 2007 Çarşamba - 22:00
Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul
Fiyat: 23 YTL

"livindierock"
SHITDISCO (Live) + Style-ist

SHITDISCO

Joel Stone (bas), Joe Reeves (gitar ve vokal), Jan Lee (keyboard) ve Darren Cullen' den (davul)' dan oluşan Glasgow'lu Shitdisco, kendileri için kısaca "house-punk" yakıştırması yapıyor. Bazı müzik otoriteleri tarafından müziklerindeki hiperaktif tansiyon sebebiyle ise de yeni yeni kullanılmaya başlanan ve Klaxons gibi endüstriyel türlere yakın duran grupların da anıldığı şekilde, "New-Rave" olarak tanımlanıyor.

2000'li yılların mısır patlağını andıran derecede çoklukta müzikal hareketlerinden en çok alkış ve seyirci toplayan disko - punk hareketinden kendine has duruşuyla ayrılan Shitdisco' nun sound olarak ilham aldığı gruplar arasında Gang of Four, PIL ve Talking Heads grupların yanısıra Elvis Presley, Donna Summer, The Clash ve Arthur Russell da yeralıyor!

İlk albümleri "Disco Blood" u 2005 senesinde yayımlayan genç grup, "delilikle dahiliğin içiçe geçtiği, katarsiz denilen şeyin dibine kadar yaşandığı, bol terli" geçen konserleri sayesinde özellikle İngiltere'de epey ünlü bir grup! Albümden çıkan ilk single ‘Disco Blood/I Know Kung Fu', yayımlandıktan kısa süre sonra grup bol makyajlı ‘disco-punk' partilerinin vazgeçilmezlerinden bir haline geldi. Glasgow'da düzenledikleri özel ve ücretsiz partilerle de kendilerinden bahsettiren grup, terk edilmiş tüneller, inşaat bölgeleri ve ıssız yerlerde verdikleri partilerle eğlenceye devam ediyorlar!


- 18 yaş sınırı vardır.
- Bilet fiyatına ilk içki dahildir.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etmek şartı ile etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.

Yorumlar

Taze haberler