Branford Marsalis Zaman: 21 Mart 2007 Çarşamba - 20:00 Mekan: İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul Fiyat: 1.Kategori: 77 YTL">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Branford Marsalis Quartet @ İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul

19 Ocak 2007 00:00
Sahnede: Branford Marsalis
Zaman: 21 Mart 2007 Çarşamba - 20:00
Mekan: İş Sanat Kültür Merkezi - Levent - İstanbul
Fiyat: 1.Kategori: 77 YTL
2.Kategori: 66 YTL
3.Kategori / Tam: 55,50 YTL İndirimli: 45,50 YTL
Bilet: biletix.com

Caz'ın Ustaları
Braggtown

Branford Marsalis Quartet
Joey Calderazzo, piyano
Eric Revis, bas
Jeff Watts, davul

Dünyaca ünlü saksofoncu, Braggtown albümü ile "En İyi Solo Enstrümantal Caz" dalında 2007 Grammy adayı olan Branford Marsalis, "Cazın Ustaları" serisi kapsamında Braggtown albümü ile İş Sanat'ta. Marsalis ailesinin bu 3 Grammy ödüllü üretken üyesi, enstrümantalist, besteci ve müzik yapımcısı olarak müzik dünyasındaki varlığını etkin bir şekilde sürdürüyor. New Orleans'ta kentin en önemli müzisyen ailelerinden birinde dünyaya gelen sanatçının babası piyanist eğitmen Ellis Marsalis'in yanı sıra, kardeşleri Wynton, Delfeayo ve Jason da caz dünyasının önemli isimleri arasında yer alıyor.

Muhteşem yeteneği ve yenilikçi ruhuyla dikkat çeken sanatçı, ülkesinde olduğu kadar dünyanın önde gelen caz festivallerinde kendi dörtlüsüyle verdiği konserler, oda müziği ve senfoni orkestralarıyla konuk sanatçı olarak katıldığı etkinlikler ve Buckshot LeFonque isimli topluluğuyla güncel popüler müziğe kattığı yeni yorumlarıyla müzik dünyasının gündemini elinde tutmaya devam ediyor. Yirminin üzerinde kayıt yapan Marsalis'in son albümlerinden "Eternal" Grammy Ödülü'ne aday olmasının yanı sıra, 2004 yılının en iyi albümlerinden biri olarak gösterildi. "Coltrane's 'A Love Supreme' Live in Amsterdam" adlı DVD yapımındaki performansla "En İyi Enstrümantal Caz Solo" dalında Grammy Ödülü'ne aday gösterildi. Çeşitli üniversitelerde ders veren sanatçı, sahnede, stüdyoda, sınıfta veya toplum içerisinde, her zaman müzikal mükemmelliği vurgulayan çalışmalarıyla örnek oluyor.

Marsalis'in dörtlüsüyle kaydettiği son albüm olan Braggtown 17. yüzyıl İngiliz bestecilerinden Kızılderili savaşçılara ve Japon korku filmlerine kadar farklı kaynaklardan aldığı ilham ile sanatçın bugüne kadar çıkarttığı en kapsamlı ve heyecan verici albüm olarak nitelendirilebilir. Grup lideri Branford Marsalis (saksafon), Joey Calderazzo (piyano), Eric Revis (bas) ve Jeff ‘Tain' Watts (davul)'dan oluşan grubun üyelerinin müzisyen olarak gelişimlerinin yanı sıra beraber müzik yapmaya devam etmenin verdiği güçle dörtlülerinin "sound" olarak her geçen gün daha özgün ve daha etkili bir hale geldiği yadsınamaz bir gerçek. Bu tarifi ve yapımı yılların emeğiyle geliştirilmiş eşsiz pastanın tadına bakmaya Sizi İş Sanat'a davet ederiz!

Yorumlar

  • yine'de diyorum gitmek lazım!!ama?marsalis uçuk fiyata gelmiyor türkiye'ye konser vermek için, bir çoğuda aynı şekilde!ayıptır be kardeşim ne bu bilet fiyatları uçmuşsunuz siz yaaa!!..amerikada 20 dolara seyredersin bar'da elinde içki dahil, kalabalıkta olmuyor!!
    Üye
    jazzo
    Tarih
    13 Şubat 2007 00:00
  • ŞLu tipin konserine kim 77 YTL verir yav. :o)
    Üye
    ibanetze
    Tarih
    23 Ocak 2007 00:00
  • bakarızz gıdebılırsek....beyeee sormak lazım:)))
    Üye
    sabrina18
    Tarih
    23 Ocak 2007 00:00
  • of yaa gidilmez mi..
    Üye
    schizophrenia_
    Tarih
    21 Ocak 2007 00:00
Toplam 4 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler