A Red Season Shade Zaman: 28 Şubat 2007 Çarşamba - 21:00 Mekan: Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: 20 YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

A Red Season Shade @ Balans - Taksim - İstanbul

22 Ocak 2007 00:00
Sahnede: A Red Season Shade
Zaman: 28 Şubat 2007 Çarşamba - 21:00
Mekan: Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: 20 YTL
Bilet: biletix.com

- 18 yaş sınırı vardır.

Fransız genclerden oluşan rock grubu A Red Season Shade 28 Şubat Çarşamba akşamı Balans’ta sahne alıyor

2003 Eylül ayında Nice - Fransa’da kurulan ve 4 kişiden oluan A Red Season Shade, emo ve post rock tarzında yaptıkları müzikleriyle, müzik piyasasında yerlerini aldılar. The Appleseed Cast, Mineral, Sigur Ros, Mogwai, Explosions in the sky gibi gruplardan etkilenen grup, içlerinde Hollanda, İsviçre, Almanya, Fransa, İsveç, İngiltere’nin de bulundugu ülkelerde 2005 yılının başından beri birçok tur yaptılar.

The Spirit That Guides Us, This Beautiful mess, Campsite, Anderson or Denison Witmer gibi gruplarla birlikte Groningen (Hollanda)'deki Simplon veya Amsterdam'daki Melkweg gibi çok iyi mekanlarda çaldılar.

Çıkış albümleri "The Outcome Fosters Detachment"ı , Minco Eggersman prodüktörlüğünde (At the close of every day, The Spirit That Guides Us, Sally Forth Records ) ve Amsterdam’da Rene De Vries ( This Beautiful Mess, TSTGU) tarafından 2004 Eylül ayında yaptılar. Şubat 2006'da, full length cdleri Almanya,İsviçre,Fransa ve Japonya'da Gentlemen Records'tan çıktı.

Olgun, rüya gibi ve muhteşem düzenlenmiş şarkıları sevenler A RED SEASON SHADE'i hemen en sevdikleri gruplar arasına alabilirler. Çünkü, melodik post-rock sanatına, güçlü vokalleri ve melankolik atmosferleriyle çok iyi hakimler...

Charles - Vokal, Bass, Klavye
Görsel - Davul
Maxime - Gitar, sampler
Pierre-Marie - Gitar

Gruba bu konserlerinde Tatufly grubu evsahipliği yapıyor.

Yorumlar

Taze haberler