Şebnem Ferah Zaman: 10 Mart 2007 Cumartesi - 21:00 Mekan: Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul Fiyat: 1.Kategori (Numaralı): 56 YTL ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Şebnem Ferah Senfonik Konser @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

25 Ocak 2007 00:00
Sahnede: Şebnem Ferah
Zaman: 10 Mart 2007 Cumartesi - 21:00
Mekan: Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul
Fiyat: 1.Kategori (Numaralı): 56 YTL
2.Kategori (Ayakta): 34 YTL
3.Kategori (Öğrenci): 28 YTL

**ön bilgi**
Öğrenci biletleri sadece öğrenci kimliği ile geçerlidir. Öğrenci kimliği yanında olmayan müşterilerimizin biletleri geçersiz sayılacaktır.
**etkinlik hakkında bilgi**
Alternatif Rock Müziğinin güçlü sesi Şebnem Ferah, Senfoni Orkestrası eşliğinde; 10 Mart 2007 Cumartesi günü Bostancı Gösteri Merkezinde sahne alacak... Geçtiğimiz yaz ilk kez bu projeyle Harbiye Açıkhava Tiyatrosunda sahne alan ŞEBNEM FERAH yoğun istek üzerine bu kez Bostancı Gösteri Merkezinde...

Orhan Şallıel yönetimindeki senfonik orkestra eşliğinde eski ve yeni tüm şarkalarını seslendirecek sanatçı İstanbul'lulara muhteşem bir müzik ziyafeti yaşatacak...

Bu konserde sanatçıya birlikte çalıştığı ozan Tügen, Metin Türkcan, Aykan İlkan, Buket Doran, Ceren Tügen'in yanı sıra Orhan Şallıel yönetiminde senfoni orkestrası eşlik edecektir.

Yorumlar

  • yine süper bi konser oldu (: şimdi dört gözle dvd'yi bekliyoruz efendim.bu insan bi kere de kötü bir iş yapsın yahu?! şaka şaka yapmasın yapmaz zaten.. (:
    Üye
    deepestpurple_
    Tarih
    20 Mart 2007 00:00
  • güzeldi...
    Üye
    SLayraCkEr
    Tarih
    11 Mart 2007 00:00
  • dvd kayıdı yapılacakmış.
    biletix den verilen bilgiye göre...
    Üye
    Duende
    Tarih
    9 Mart 2007 00:00
  • DVD kaydı olabilir belki
    Üye
    jeanluc
    Tarih
    4 Mart 2007 00:00
  • gerçekten süper oLcaktır..eminim..=((
    Üye
    QueenOfDamned
    Tarih
    1 Mart 2007 00:00
  • kaydı falan alınsa bare; o kadar uğraşılmış, çalışılmış.
    Üye
    Leviathan
    Tarih
    28 Şubat 2007 00:00
  • işin içinde biri olarak cevaplıyorum.
    orkestra ve koronun sesi eğer gerçekten duyulmadıysa, suç tamamen tonmeisterindir, çünkü seyircilerin arasından işe dışarıdan bakan tek oydu.ama ben duyulmadı diye bir eleştri almadım önceki konserde.
    şarkıların düzenlemesine gelince, demekki "düzenleme" ne demek bilmiyorsunuz veya orkestrayı duymadığınız için boşa arşe salladığımızı sanıyorsunuz, veya eski sevgiliniz proje içinde, mutlaka kötülemeniz lazım :)
    düzenlemelerin bir bölümü ozan tügen bir bölümü de orhan şallıel tarafından yapıldı (eğer yanlış bilmiyorsam).azıcık müzik bilgim varsa (konservatuvar kompozisyon&keman bölümleri, onca senelik tecrübe, işitme yetisi, zeka vs vs.) düzenlemelerin başarılı olduğunu söyleyebilirim.armoniler, orkestrasyon ben çok beğendim.eğer pink floyd & senfoni orkestrası örneğindeki gibi (grup ve senfoni orkestrası için konçerto vb.) bambaşka daha önce seslendirilmemiş birşey bekliyorduysanız bir önceki konsere gelmenizi önerirdim, orhan şallıelin konserin başlangıcı için intro tadında bestelediği song of anatolia'sını çalmıştık.ama bu konserde bu olmayacak büyük ihtimalle.
    konserin şimdiden çok güzel geçeceğini biliyorum.bugün 2. provamız alındı, herşey çok keyifli ve iyi gidiyor.bir önceki konserde de olduğum, yıllardır bu ekiple çalıştığım için ortaya ne çıkacağını çok iyi biliyor, diğer orkestra arkadaşlarıma güveniyorum.şebnem ferah ve grubunun başarısı zaten gözler önünde, biliniyor, yorum yapmaya gerek yok.bence muazzam olacak...
    Üye
    jeanluc
    Tarih
    28 Şubat 2007 00:00
  • harbiyedeki konserde orkestra ve koronun sesi hiç duyulmamıştı. ayrıca şarkılarda hiç düzenlemelerde değişiklik yapılmamış yani sadece orkestra da olsun diye düzenlenmiş bir konserdi. belki de trende uygun hareket etmek için yapılmıştı bilemiyorum. koyu bir şebnem fan'ı olarak o konserde hayal kırıklığına uğramıştım. umarım bu konserde daha değişik ve güzel bişeyler yaparlar.
    Üye
    dtosmaner
    Tarih
    4 Şubat 2007 00:00
  • süperr olcakkk
    Üye
    maniac_dead
    Tarih
    26 Ocak 2007 00:00
Toplam 9 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler