Mabbas Robert Babicz Andre Kraml Zaman: 10 Şubat 2007 Cumartesi - 23:00 Mekan:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kompakt Label Night @ Indigo - Taksim - İstanbul

25 Ocak 2007 00:00
Sahnede: Mabbas
Robert Babicz
Andre Kraml
Zaman: 10 Şubat 2007 Cumartesi - 23:00
Mekan: Indigo - Taksim - İstanbul
Fiyat: 28,50 YTL
Bilet: biletix.com

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saatler kapı açılış saatidir.

Program:

23:00 Mabbas
24:30 Robert Babicz "live"
02:00 Andre Kraml



RADAR SUNAR: KOMPAKT LABEL NIGHT
Robert Babicz A.K.A Rob Acid "Live"
Aandre Kraml "DJ Set"
Mabbas

Radar’ın aylık elektronik müzik etkinlikleri tüm hızı ve cazibesiyle devam ediyor. Kasım’dan itibaren Doritos ana sponsorluğında başlayan gecelerde Loco Dice, Carl Finlow, Smash Tv, Ben Klock, Martin Buttrich, Zoo Brazil gibi birbirinden parlak isimler İstanbul’da ilk kez sahne almışlardı. Şubat ayında ise elektronik müzik dünyasının en saygın plak şirketlerinden Kompakt (Köln / Almanya) adına düzenlenecek gecede sahne alacak isimler Robert Babicz ve Andre Kraml’ın ilk İstanbul performansları büyük bir heyecanla beklenmekte. Gecenin ev sahipliğini ise Dinamo 103.8’den Mabbas üstlenmiş durumda. Minimal house, acid house, electro / techno müzik takipçileri ve özellikle Robert Babicz gibi 90’lı yıllara imzasını atan efsane bir ismin meraklılarının kesinlikle kaçırmamaları bir gereken gece!

ROBERT BABICZ AKA ROB ACID "LIVE"

1973 Polonya doğumlu Robert Babicz yaşamına ve müzikal kariyerine Almanya’da devam etti. 90’lı yılların başlarından itibaren Rob Acid, Sontec, Dicabor, Atlon Inc, Robert Babicz gibi farklı kimliklerle müzik üretimine devam eden sanatçı Disko B, Force Inc, Mille Plateaux, Bpitch Control, Par, Taktik, Junkfood, Important Records, Knee Deep plak şirketlerinden beş albüm ve sayısız single çıkardı. Acid house/techno, house, minimal, techno, ambient gibi birbirinden farklı soundlarda üretmiş olduğu tüm parçalar ilgili mecralarda büyük bir ilgi ve saygı gördü.

Robert Babicz’in dahiyane zekasından faydalanmak isteyen yazılım ve donanım firmaları sanatçıya müzik üretimi konusunda siparişler verdiler. Canlı performanslarıyla da bir şehir efsanesi haline gelen Robert Babicz Almanya dışında Amerika, Kanada ve bir çok Avrupa ülkesinde sahne aldı. 2000’li yıllarla birlikte müzikal arayışlarına devam eden ve kendi kurmuş olduğu plak şirketinden de parçalar çıkaran Babicz’in son derece ayrıksı ve özel canlı şovu İstanbul’da derin bir iz bırakacak.

ANDRE KRAML DJ SET

Altı sene önce müzik dünyasına giriş yapan Andre Kraml “ses üretimi” konusunda uzmanlaşma yolunu seçti. Almanya’daki bağımsız sinema çevrelerinde filmlere benzersiz soundtrack’ler üreten bir müzisyen olarak tanındı. İlerleyen zaman içerisinde Dj’liğe başlayan ve Frankfurt’ta aranılan isimlerden birisi olan Kraml kendine has bir anlayış içerisinde house ve techno parçalar yayınlamaya başladı. Köln’deki FIRM plak şirketinden çıkardığı single’lar beğenilmekle birlikte asıl büyük sükseyi Crosstwon Rebels’den çıkardığı çıkardığı single’lar beğenilmekle birlikte asıl büyük sükseyi Crosstwon Rebels’den çıkardığı “Safari” isimli plağıyla yaptı. Andre Kraml dj setlerinde house’dan techno’ya uzanan bir yelpazede geziniyor.

MABBAS

Dinamo 103.8’un radyo programcısı ve dj’lerinden Mabbas bugüne kadar Orbital, The Prodigy, Swayzak, Ladytron, Chicks on Speed, Client, Plaid, Mouse on Mars, Gus Gus, Stanton Warriors, T.Raumschmiere, Superpitcher vb. bir çok isme ev sahipliği yaptı. Babylon’un resident dj’lerinden olan ve electro, 80s, breakz, minimal house,ectro-rock dj setleriyle tanınan Mabbas Rock’n Coke (3 kez), Efes One Love, Phonem (2 kez) gibi ülkemizin önemli festivalerinde de sahne aldı.

Yorumlar

Taze haberler