Spyro Gyra Zaman: 20 Mayıs 2007 Pazar - 20:00 Mekan: Parkorman - Maslak - İstanbul Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Spyro Gyra @ Parkorman - Maslak - İstanbul

27 Ocak 2007 00:00
Sahnede: Spyro Gyra
Zaman: 20 Mayıs 2007 Pazar - 20:00
Mekan: Parkorman - Maslak - İstanbul
Bilet: biletix.com

Modern Jazz'ın en büyük isimlerinden, bol ödüllü Spyro Gyra, 20 Mayıs Pazar akşamı özel bir performans için Parkorman'da sahne alacak!!!

25 yılı aşan müzik kariyerlerine 29 albüm ve 7 Grammy ödülü sığdıran dünyaca ünlü Amerikalı pop jazz grubu SPYRO GYRA uzun bir aradan tekrar Türkiye'de !!!

Jazz'ı R&B, funk ve pop öğelerini harmanlayan müzikleriyle dünya genelinde bugüne 20 milyondan fazla albüm satmış olan SPYRO GYRA, 2006 yılında yayınladıkları "Wrapped In A Dream" albümleriyle kariyerlerinde 8. defa Grammy'ye aday oldular.

Alto saksafonist ve besteci Jay Beckenstein tarafından kurulan SPYRO GYRA, Tom Schuman (piyano, klavye), Julio Fernandez (gitar), Scott Ambush (bas gitar) ve Bonny Bonaparte'dan (bateri, perküsyon) oluşuyor.

Grubun ikinci albümlerinde yer alan "Morning Dance" adlı parça çağdaş jazz müziğinin klasikleri arasında yer almakta ve bu türde yayın yapan radyolarda hala sıklıkla yayınlanmaktadır. SPYRO GYRA'nın 2001 yılında yayınladığı "In Modern Times", ulaşılması bir rekora imza atarak Billboard Modern Jazz listesinde 64 hafta boyunca üst sıralarda yer aldı.

Grubun son albümü, 2006 tarihli "Wrapped In A Dream", SPYRO GYRA'nın 25 yılı aşan müzikal yolculuğunun aynı yaratıcılıkla devam ettiğini göstermektedir. Müzik otoritelerinin ortak görüşü, sakin hatları ve temiz ifadesiyle SPYRO GYRA'nın müziğinin, hala dünyanın en orjinal Jazz birleşimine sahip olduğu yönünde...

Eşsiz canlı performanslara imza atarak konser ve festivallerin vazgeçilmez gubu olan SPYRO GYRA yaklaşık 10 yıllık bir aradan sonra Türk müzikseverlere unutulmaz bir gece sunmaya hazırlanıyor.

Yorumlar

  • işte bu süper oldu.
    Üye
    inoxes
    Tarih
    30 Ocak 2007 00:00
  • bu müziksizliğin içinde süper olacak?
    Üye
    barracudas
    Tarih
    30 Ocak 2007 00:00
  • harika..
    Üye
    furious
    Tarih
    28 Ocak 2007 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler