Spot (Bulgaristan / Punkrock) Edison Effect (Radical Noise & Lifelock yeni proje grubu / Hardcore Punk) Zaman: 24 Şubat">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Spot & EdisonEffect @ Bronx - Taksim - İstanbul

7 Şubat 2007 00:00
Sahnede: Spot (Bulgaristan / Punkrock)
Edison Effect (Radical Noise & Lifelock yeni proje grubu / Hardcore Punk)
Zaman: 24 Şubat 2007 Cumartesi - 16:00
Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 8 YTL
Bilet: Kapıdan Temin Edilebilir

Radical Noise & Lifelock yeni projesi Edison Effect ile birlikte Balkan punkrock grubu Spot 24 şubat cumartesi günü istanbul Bronx Club'ta !!!

Balkanların en köklü ve en sevilen punkrock gruplarından birisi olan Spot, Counterfit ismiyle 1993 senesinde kuruldu. Yıllardır kadrosu sürekli değişikliklere uğradı. "Martial Arts" isimli ilk demolarını 1998 senesinde çıkardılar. 2 sene sonra isimlerini SPOT olarak değiştirerek çoğu skate festivallerinde ve konserlerde sahne aldılar ve underground Avrupa sahnesinde kısa sürede isimlerini duyurdular. 2001 senesinde ilk resmi albümleri "The Ultimate Guide To Modern Dancing" çıkardılar. 2001 - 2004 seneleri arasında birçok ülkeyi turladılar; Freemind, Hardcore X-MAS, Union Fest gibi büyük festival lineuplarında bulundular. 2003 senesinin başlarında Plastic Bo, Maniacal Pictures ve Crowfish ile beraber split çıkardılar. 2005 Ocak ayında ikinci albümleri "Waiting For The Inevitable" çıkardılar. Bu albümlerinde normal şarkılarından farklı olarak politik konulara ağırlık verdiler. Bu sebepten dolayı uzun süre boyunca Bulgaristan'ın Propagandhi'si olarak anıldılar.

Kuruldukları ilk günden bu yana "do it yourself" etiğinden taviz vermeden devam eden, balkan punkrock sahnesinin gelişiminde en büyük rollerden birini oynayan SPOT, 24 Şubat Cumartesi günü Istanbul BRONX CLUB'ta!
http://www.myspace.com/spottheband

EDISON EFFECT
Vokal: Kerem (Radical Noise)
Bass Gitar: Emre (Lifelock)
Gitar: Alper (Lifelock)
Gitar: Ersin (Radical Noise)
Davul: Doğan (Lifelock)
http://www.myspace.com/edisoneffect

Yorumlar

Taze haberler