Düş Macunu Ars Longa Zaman: 15 Şubat 2007 Perşembe - 22:30 Mekan: Peyote - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 5YTL">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Düş Macunu & Ars Longa @ Peyote - Taksim - İstanbul

12 Şubat 2007 00:00
Sahnede: Düş Macunu
Ars Longa
Zaman: 15 Şubat 2007 Perşembe - 22:30
Mekan: Peyote - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 5YTL
Bilet: Peyote

Düş Macunu

Düş Macunu, 2003 yılında Efe Kaptanoğlu ve Sinan Güngören tarafından kuruldu. Grubun ilk elemanları Efe, Sinan, Kıvanç, Gökhan ve Mehmet'ten oluşmaktaydı. Fakat farklı üniversiteleri kazanmalarından dolayı grup elemanları dağılmak zorunda kaldılar. Grup elemanlarının dağılması ile beraber Efe ve Sinan yeni bir ekip oluşturmaya karar verdiler. Uzun zamandır tanıdıkları dostları Asaf Sarica ve Emir Erem ile yollarına bir süre devam eden grup, Emir'in vokalistlikten ayrılmasıyla uzun bir süre vokalist aradılar. Bu süreç içerisinde Tuvan Soykan, Koray Şimşek ve Can Sipahi gibi isimlerle bir süre çalıştıktan sonra yollarına 3 kişi devam etmeye karar verdiler. Ekibin son halini şöyle sıralayabiliriz:
Efe Kaptanoğlu (Bas Gitar - Vokal)
Sinan Güngören (Elektrik Gitar - Vokal)
Asaf Sarıca (Davul - Vokal)
Düş Macunu, Peyote ve Crimson' da konserler vermiş, halen de aktif olarak bu yerlerde sahne almaktadır. Beste çalışmalarına Ali Ece ve Asaf Zeki Yüksel'in sahipleri oldukları "Frekans" stüdyolarında devam etmekte olan grup, kısa bir süre önce "Frekans Vol.1" projesinde "Belki de..." adlı parçalarıyla yer almış ve yine aynı şarkı ile NSS yarışmasına katılmıştır.

Ars Longa

Ars Longa 2005 sonbaharında solist / şarkı yazarı Ali Sinan Çulhaoğlu ve basçı Berat İşçioğlu tarafından kuruldu. 2006 yazına kadar değişen kadrolarla çalışmalar yapan grup, bu dönemde gitarist / klavyeci Eser Özdenoğlu ve davulcu Eray Demirsoy'un katılımıyla son halini aldı. Frekans Vol. 1 albümünde yer alan "Yarın Yarın" isimli şarkılarıyla dikkat çeken dörtlü, bu şarkının yanı sıra internet üzerinden yayınladıkları "Artık Ağlama", "Merve Dharemde", "Zaman Beni Alsın"; gibi şarkılarıyla tanınıyor.

Yorumlar

Taze haberler