Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Akın Eldes - Türlü

19 Temmuz 2004 00:00

2002 ylında ilk solo albümü "Kafi"yi yayınlayan gitarist Akın Eldes'in ikinci solo çalışması "Türlü", Kalan Müzik tarafından yayınlandı.

Albümde, Akın Eldes tarafından yazılan tüm besteler, Cem Aksel (davul), Alp Ersönmez (bas gitar) ve ses mühendisi Tanju Duru’nun müzikal kişilik ve fikirlerinin birleşmesiyle yorumlandı. Grup, bu şekilde çeşitli türleri ve müzikal renkleri kendine göre tanımlamaya çalıştı.

Albümde bu müzisyenler dışında Birol Topaloğlu (tulum), Burcu Börü (klarnet, bas klarnet, vokal), Erkan Oğur (vokal) ve Sumru Ağıryürüyen (vokal) konuk müzisyen olarak yer aldı.

Yorumlar

  • Akın Eldes Kafi albümüne kıyasla farklı bir sound sundu Türlü albumünde, ve tabi ki davulda Cem Aksel, Alp Ersönmez, harika... Akın Eldes bu albümde piyasayı eleştirmek için bir de sözlü beste yapmış. ilk kez vokallik yaptığı düşünülürse fena değil, zaten onun amacı da sesini beğendirmek değil , kendi inandığı ve sevdiği müziği yapan kaliteli müzisyenlerin yaşadığı maddi zorlukları gözler önüne sermek.. Böyle kaliteli müzisyenlere her zaman destek...
    Üye
    N_I_R_V_A_N_A
    Tarih
    19 Kasım 2004 00:00
  • işte bu
    Üye
    arslan_ahmet
    Tarih
    20 Temmuz 2004 00:00
  • kaliteli müzisyenler, kaliteli ses, kaliteli müzik. Çağdaş, jazzy, funky, yaratıcı, özgün, aşık.

    almak gerek, herkese tavsiye ...
    Üye
    wogon
    Tarih
    20 Temmuz 2004 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler