Telefon Tel Aviv Zaman: 3 Mart 2007 Cumartesi - 23:00 Mekan: Babylon - Taksim - İstanbul Fiyat: Fiyatlar henüz belli değil. Bilet: Babylon ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Telefon Tel Aviv @ Babylon - Taksim - İstanbul

13 Şubat 2007 00:00
Sahnede: Telefon Tel Aviv
Zaman: 3 Mart 2007 Cumartesi - 23:00
Mekan: Babylon - Taksim - İstanbul
Fiyat: Fiyatlar henüz belli değil.
Bilet: Babylon

1990'ların başında kulüplerin ve dans pistlerinin monotonluğundan sıkılan bir grup müzisyenin önderliğinde odalarımıza sızan IDM'in Amerika'da ki en önemli temsilcilerinden Telefon Tel Aviv İstanbul'da. İkili, açılımı Intelligent Dance Music olan IDM ile birlikte deneysel ambient ve techno'nun köşe taşları arasında yer alıyor.

Modern elektronik dünyanın gizemli labirentinde yollarını hiç kaybetmeden ilerleyen Joshua Eustis ve Charles Cooper 1999'dan bu yana New Orleans'da birlikte çalışıyorlar. Dört parçalık bir demodan sonra Hefty Records'ın dikkatini çeken ikili önce Nine Inch Nails'in Things Fall Apart remix projesine davet edildi. Aynı hızla Hefty ile anlaşma imzalayan grup, Map of What is Effortless, Fahrenheit Fair Enough ve Immediate Action #8 albümleriyle büyük ilgi gördü. Nine Inch Nails dışında Apparat, A Perfect Circle ve Slicker gibi isimlerle remix çalışmaları ve yönetmen Kyle Cooper'ın New Port South adlı filmi için bir soundtrack gerçekleştirdiler.

Şarkıları hem inşa edip hem de yıkabilecek kadar usta olan ikili New Orleans sound'unu kullandıkları vokaller ile şarkılarına yansıtıyor. Dinleyicilerini alışılmadık bir hızla başka dünyalara sürükleyen Telefon Tel Aviv, özellikle Junior Boys, The Album Leaf ve Infant Joy severlerin kaçırmaması gereken bir performans sergileyecek.

Yorumlar

Taze haberler