Malt Zaman: 17 Şubat 2007 Cumartesi - 23:00 Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul Fiyat: 15 YTL - Belirtilen saat kapı açılış saatidir. - Organizasyon">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Malt @ Bronx - Taksim - İstanbul

14 Şubat 2007 00:00
Sahnede: Malt
Zaman: 17 Şubat 2007 Cumartesi - 23:00
Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul
Fiyat: 15 YTL

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etmek şartı ile etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.

90'lı yıllarda Badluck grubunun solistliğini yapan, ekranların tanınan simalarından Cenk Durmazel, yeni gurubu MALT ile hazırladığı ilk albümü "KENDİ ADINI TAŞIYAN İLK ALBÜM" Pasaj Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı. Ve bu yeni albümleriyle birlikte 17 Şubat gecesi Bronx'ta hayranlarıyla buluşuyorlar.

Yol albümü niteliginde olan Malt'in "KENDI ADINI TASIYAN ILK ALBÜM"ü eglenceli, hayati sorgulayan ve ironi yüklü sözlerinin yani sira sert ve enerjik sounda sahip bir performans albümü."Tanimadigimiz insanlar üzerinden ticari sonuçlara varmak yerine ne hissediyorsak onu yaptik" diyen Cenk, Erdem'den sikildigi bir dönemde, yanina aldigi 3 kisi ile kurdugu Malt ile yüzlerce türü karistirmadan sadece rock yapiyor.

Yorumlar

  • Deprem ve Motor süper! Dinlenilmesi gereken 2 süper parça. Aslında tüm albüm süper:)
    Üye
    vast
    Tarih
    16 Şubat 2007 00:00
  • balans'dan sonra albumun 2.konseridir.
    Üye
    vast
    Tarih
    15 Şubat 2007 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler