Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

9. İstanbul Teknik Üniversitesi Rock Festivali Başvuruları

19 Şubat 2007 00:00
İstanbul Teknik Üniverstesi (İTÜ) ROCK Kulübünün düzenlediği 16-20 Nisan 2007 tarihleri arasında (2 Gün Söyleşi - 3 Gün Konser) her zamanki gibi İTÜ Maslak Kampüsünde yapılacak festivalde sahne almak isteyen gruplar için başvurular başlamıştır. Başvurular için 5 Şubat - 5 Mart tarihleri arasında grup bilgilerinizle birlikte demonuzu İTÜ Rock Kulübüne yollamanız gerekmektedir. Yollanacak demolar arasından seçici kurulunun seçeceği gruplar sahne almaya hak kazanacaktır. Demo göndermek için adresimiz ve demo seçerken dikkat edilecek kriterler aşağıdadır. Tarz kısıtlaması yoktur. Ayrıntılı bilgi için www.iturocks.org ve www.rock.itu.edu.tr ye de bakabilirsiniz.

>>>9. İstanbul Rock Festivali’nde sahne almak isteyen gruplar için koşullar:

>Demoların 5 Mart 2007 tarihine kadar elimize ulaşmış olması gerekmektedir. Kayıtların gönderilebileceği adres aşağıda belirtilmiştir. Tüm katılımcılara şimdiden başarılar dileriz.
>Kayıtların Audio CD veya MP3 dosyası biçiminde olması gerekmektedir.
>Kayıtlarla birlikte grup elemanlarının ad soyadları, grup hakkında kısa özgeçmiş ve gruba ulaşabileceğimiz bir adet e-posta adresi ve telefon numarası gerekmektedir. Bu bilgileri eksik olan demolar kesinlikle dikkate alınmayacaktır.
>Seçici kurul kendi içinde önceden kararlaştırılmış kriterleri olan katılımcılar gibi amatör ruh ve profesyonel yaklaşıma sahip kişilerden oluşmaktadır.
>Beste grupları kesinlikle tercihimizdir.
>Kanal kayıt teknolojisinin yanıltıcılığı dolayısıyla herhangi bir hataya sebebiyet vermemek için hücum kayıtlar seçmelerde öncelikli olacaktır.
>Önemli olan jazz, punk ya da thrash yapılması değil, yapılan müziğin kaliteli olmasıdır. Tarzı yüzünden hiçbir grup sıkıntı çekmemeli, başvurmaktan kaçınmamalıdır.
>Kayıtları bize ulaşan gruplar, kargoda yaşanan aksaklıklara önlem amacı ile bizden e-posta yoluyla kayıtlarının teslim alındığına dair haber alacaklardır. Bu nedenle kendisine e-posta göndermediğimiz grupların kayıtlarını tekrar göndermeleri önemle rica olunur.
>Gönderilen Demo CD’leri, grup seçilse de seçilmese de iade edilmeyecektir.
>Festival 16-20 Nisan 2007 tarihlerinde gerçekleşecek, konser performansları 18-20 Nisan 2007′de açıkhavada yapılacaktır.

Soru, vs. için bize [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.




Kayıt gönderimi için adresimiz:
İTÜ Ayazağa Kampüsü, Kültür ve Sanat Birliği Binası, Rock Kulübü, 34469, Sarıyer/İSTANBUL

Yorumlar

  • Senden başka kimse de o hatayı yapmaz zaten =)
    Üye
    Ktulu
    Tarih
    27 Şubat 2007 00:00
  • aman düzgün kayıt yapıp özenli bir kapağın içinde ve itanalı hazırlanmış bir özgeçmiş ve referans bilgileriyle kaydınızı gönderme hatasında bulunmayın;

    Promo cd muamelesi yapıyorlar.
    Üye
    Single_FACTOR
    Tarih
    26 Şubat 2007 00:00
  • Geçen seneki güzel festivalden sonra
    Bu senede aynı güzellikte festival yapacaktır İTÜ
    :))
    Üye
    EScoBAR
    Tarih
    22 Şubat 2007 00:00
  • garajdaki çok bilmiş arkadaşlar bu arada benim başlığa istanbul rock festivali yazmama rağmen değiştirerek ist teknik üniverstesi rock festivali yazmışlar ayıp. festivalin isim haklrı bizdedir ona göre!!!! www.rock.itu.edu.tr www.iturocks.org
    Üye
    deumleu
    Tarih
    21 Şubat 2007 00:00
  • Vuu demo yok ama hemen kaydederiz, bize bi grupluk kontenjan ayırın. =)
    Üye
    ibanetze
    Tarih
    21 Şubat 2007 00:00
  • başka şehir veya istanbul fark etmiyor. siz demonuzu kargoyla yollayın izmirden oldukça demo geliyor mesela. yukardaki adrese yollayın daha fazla detay ve festival hakkında herşey için www.iturocks.org ve www.rock.itu.edu.tr
    Üye
    deumleu
    Tarih
    20 Şubat 2007 00:00
  • peki ya baska sehirlerden ulaşmak ısteyen arkadaşlar ne yapacak ?
    Üye
    drummer_17
    Tarih
    20 Şubat 2007 00:00
Toplam 7 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler