Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Sound '07 @ CNR Expo - İstanbul

25 Şubat 2007 00:00
Türkiye'de son yıllarda hızla gelişen müzik ve eğlence endüstrisinin dinamizmini oluşturan, ses, ışık ve görüntü teknolojileri; müzik kayıt, projeksiyon ve prezentasyon sistemleri; ev, sinemateknolojileri, kablolama, uyduyayın sistemleri üreticileri ve ithalatçıları; müzik yapımcıları ve eğlence sektörünün önde gelenleri,ilerleyen teknolojiyi takip edebilecekleribir platform olan SOUND 07 de buluşuyor.

01-04 Mart 2007 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Profesyonel Ses, Işık, Görüntü Teknolojileri ve Müzik Enstrümanları fuarı; sektörün profesyonel ve amatörlerinin karşılıklı taleplerine en iyi şekilde cevap verecek.
Her zaman olduğu gibi kendi alanında bir ilke imza atan CNR Ekspo Fuarcılık, müzik ruhun gıdası sloganıyla, milyonları aynı noktada, CNR EXPO’da toplamaya hazırlanıyor. Adeta bir müzik festivali havasında geçecek olan SOUND 07 de yerli ve yabancı sektörün önde gelen firmaları bulunuyor.CNR EXPO’nun rakipsiz olanakları ve dünya standartlarındaki salonlarıyla sektörün vazgeçilmez bir parçası olmayı hedefleyen SOUND 07 de siz de geç kalmadan bir an önce standınızı seçip sektörde yerinizi alın.

Yorumlar

  • Selamlar . funky jumping arkadaşıma bize davetiye temin edip,işi olduğu halde alaka gösterdiği için teşekkür ederim.
    Üye
    fusion
    Tarih
    5 Mart 2007 00:00
  • Elimde ekstradan 3 tane davetiye olacak ...Yarın öğleden sonra orda olacam...Captain America t-shirtu olur üstümde büyük ihtimalle...Kapıda beni gören gelsin...''abi garajdan 2mi3 di mi '' desin ...Alsın davetiyesini :)
    Üye
    2mi3
    Tarih
    4 Mart 2007 00:00
  • Özge zaten Compel veriyor bedava davetiye.Davetiyeleri ofislerinden ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.
    Üye
    rubber soul
    Tarih
    3 Mart 2007 00:00
  • arkadaşım orası fuar insanlar gidip bilgi alacaklar birşeyler öğrenecekler. bir fuarın paralı olması zaten saçma utanmıyor musun biletleri parayla satmaya? insanlar bir gitarı bir kabloyu ne zorlukla alıyorlar. bende davetiye var gelmek isteyenler arasın. 0536 297 04 24. telefonumu açmazsam performanstayım demektir. size geri ulaşırım. sakın para filan vermeyin fuara girerken. telefonu açmazsam azıcık bekleyin ben size ulaşana kadar. bu sizin en doğal hakkınız. arkadaşım sen de bedava almadın mı o davetiyeleri?kınıyorum.
    Üye
    funky jumping
    Tarih
    3 Mart 2007 00:00
  • arkadaşlar cumartesi gripin pazar günü hayko cepkin konseri var..giriş bileti 10 ytl...( bende bir davetiye var 5 ytl ye satarım..0536 843 91 60 )
    Üye
    TerasideX
    Tarih
    3 Mart 2007 00:00
  • Taksim-Tünel'de davetiye bulabilirsiniz....Davetiyesiz girmeye çalışmayın bence ,geçen sene çok sönük geçmişti bu fuar...Sonra o kadar para verdik demeyin yani :D En temizi davetiye...Ses ve görüntüyle ilgilenenlerin hoşuna gideceğini umuyorum...
    Üye
    2mi3
    Tarih
    3 Mart 2007 00:00
  • evet ya giriş ne kadar arkadaşlar.bilen var mı?
    Üye
    84
    Tarih
    2 Mart 2007 00:00
  • geçen sene giriş nekadardı arkadaşlar?davetiyem yok ta:)
    Üye
    audioslavess
    Tarih
    1 Mart 2007 00:00
  • evet gıttım ve herzamanki manzara..türkiye gibi önemli konuma sahip birülkede müzik ve onu destekleyen sektörler...ne umardınız..?olmuyor arkadaş terkedin burayı.!.bu işi hakkıyla yapıcak olanlarada engel olmayın...
    Üye
    ufukdinç
    Tarih
    1 Mart 2007 00:00
  • cumartesi günü saat 17:00'da yüksek sadakatin unplugged konseri izlenebilir fuarda...
    Üye
    selimkesen
    Tarih
    1 Mart 2007 00:00
  • biz büyük bir hevesle gidmiştik geçen senelerde içerisi boştu ve fondaki müziki ne fonu her yeri kaplıyordu adını ilk kez orda duyduğumuz bir arabesk türkücü kırması bir sanatçı albümünün tanıtımı gibiydi tuhaftı yani büyük ümitlerle gitmeyin yeni teknolojiyle falan karşılaşamıyo insan
    Üye
    Loki
    Tarih
    1 Mart 2007 00:00
  • imçden baya katılım oluyormuş diye duyunca gitmekten vazgeçtiğim fuar:)
    öyle yorumlar duydum ki tünele gidip gezmek daha cazip geldi :P
    Üye
    out of order
    Tarih
    1 Mart 2007 00:00
  • Ah be Bekçi haberi yayınlamışın sağol ama hani garaj.org'dan bastırabileceğimiz davetiyeler :) Neyse ben gidecem,stand varsa orda uğrarım :)
    Üye
    2mi3
    Tarih
    28 Şubat 2007 00:00
  • bende gitmek istiyenleri bilgilendiriyim geçen seneki tecrübemden . böyle hayaller kurup gitmeyin şu aletleri görürüz ederiz felan diye :)) anca rüyanızda görürsünüz benim gibi. utanç fuarı bence. gidince sadece ismini bildiğimiz firmalar ve boş standlarla ve bikaç broşürle süslenmiş bi fuar. müzik sektörünün nekadar dipte olduğunun aynası olan bi fuar. hiç bi firmada stok yokki fuara ne koysunlar : ))))) bişey alcak olsan söylüyosun bi ay sonra geliyo zaten herşey türkiyeye :))) . iyşallah çok önyargılı ve yanılmışımdır bu seneki fuarla ilgili.
    Üye
    Zihni Akbulut
    Tarih
    28 Şubat 2007 00:00
  • tophaneden kalkan tramvay...o da zeytinburnuna gidiyor.zeytinburnunda inip metroya aktarma yapmak gerekir.yanlış yönlendirmeyelim lütfen ..:)
    Üye
    mad
    Tarih
    28 Şubat 2007 00:00
  • Kadıköy yakası ya da tarihi yarım adanın öbür tarafından fuara gitmek isteyen arkadaşlara CRN ın basit bir tarifini yapayım.Tophane'den kalkan metroya binip hava alanından evvelki durakta iniyorsunuz orası CNR.Ataköy 9.etap durağından sonra.
    Üye
    rubber soul
    Tarih
    28 Şubat 2007 00:00
Toplam 16 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler