Live Performans : Neoplast Djs : Pain Lover , Dj Doll Zaman: 10 Mart 2007 Cumartesi -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Gothic Gathering at Papilion @ Papillon - Taksim - İstanbul

4 Mart 2007 00:00
Sahnede: Live Performans : Neoplast
Djs : Pain Lover , Dj Doll
Zaman: 10 Mart 2007 Cumartesi - 21:00
Mekan: Papillon - Taksim - İstanbul
Fiyat: Kapıda:10 ytl

EGX, daha karanlık, daha sert bir "Gothic Gathering'i sunar. 10 Mart Cumartesi akşamı Papilion'da uzun süredir beklediğiniz Gothic Gathering partylerinden en iddialısıyla karşınızdayız.

Karanlık ve kasvetli mağaralar, yeraltı labirentleri, ihtişam uyandıran dev yapılar, terk edilmişliğin çöküntüsü. Bütün bunlar gotik hayal gücünün temalarıdır. Daima "dışa açık" bir forma sahip olan gotik müzik, son yıllarda tarzların çeşitliliğinin etkisiyle hak ettiği ilgiyi görmeye başladı. Gotik yaşam tarzıyla, elektronik müziğin birleştiği ve dünyada büyük ilgi gören "electro-gothic' soundu İstanbul'da tanıtmayı ve insanlara alternatif bir eğlence olanağı sunmayı hedefleyen EGX, Gothic Gathering konsept partileriyle şimdiden birçok müdavime sahip.

"Gothic Gathering', İstanbul'daki "gothların" buluşma noktası olmayı hedefliyor. ELECTROGOTH, EBM, GOTH ROCK, INDUSTRIAL, DARKWAVE gibi karanlık synth'lerin groove ritmlerle buluştuğu müzik tarzlarının çalınacağı gecelerde, canlı grupların performansları, sürpriz dj'ler, video ve dia gösterimleriyle birlikte sizleri gotik bir karnavala sürüklüyor.

10 Mart Cumartesi akşamı Pain Lover ve Dj Doll; Goth Rock, Industrial, Darkwave, Electrogoth ve EBM tarzlarında cüretkar playlistleriyle sizi dans ettirecek.

1996 yılında kurulan Neoplast yeni parçaları ve kara kutularından çıkardıkları hiç dinlemediğiniz eski parçları ile geceye vuruşunu yapacak .

Barkovizyonda kült korku filmlerine ait videolar, fetish showlar içinizi ısıtacak. Gecenin belki en yaratıcı kısmıysa katılımcıların birbirinden ilginç ve karanlık giysileri olacak. Tüm bu atmosferi harikulade dekorasyonuyla Papilion'da yaşayacaksınız. Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir geceye hazır olun!

afiş : http://www.electrogothx.com/subculture1.jpg
kroki :http://www.electrogothx.com/papilionk.jpg

Yorumlar

Taze haberler