Buz Kül Zaman: 28 Mart 2007 Çarşamba - 21:00 Mekan: Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 15 YTL Buz yeniden Balans'ta... ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Buz & Kül @ Balans - Taksim - İstanbul

14 Mart 2007 00:00
Sahnede: Buz
Kül
Zaman: 28 Mart 2007 Çarşamba - 21:00
Mekan: Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 15 YTL

Buz yeniden Balans'ta...

"Senin Eserin" adlı ilk albümü ile rock topluluğu Buz, 28 Mart akşamı Balans sahnesinde.

Dört yıllık bir geçmişe sahip bulunan Buz, daha önce bir çok projede yer almış müzisyenlerden oluşmakta. İlk olarak Bedroom adıyla bilinen, sayısız mekanda sahne alan topluluk, 2003 martında Park Orman'da Mavi Sakal'la aynı sahneyi paylaştı. Yaklaşık 3 sene bir arada çaldıktan sonra daha ciddi projelere imza atmak için adını Buz olarak değiştiren topluluk, 2004 ağustosunda gitarcı Özer Kırçak''ı askere uğurladı. Bu dönemde Pentagram'dan Metin Türkcan eşlik etti. Eksik kadroyla geçen 6 ayın ardından grup tam kadro olarak çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

2005 ocak ayında, albüm yapma hedefi doğrultusunda demo çalışmalarına başlandı. Yaklaşık bir ay kadar süren çalışmalar sonucunda Tarkan Gözübüyük'ün prodüktörlüğünü yaptığı Bugün Son, Yalnızlık, Senden Fazla ve 6/8 adlı şarkılardan oluşan demo Mine Erkaya Studio'da kaydedildi. Kayıt sırasında Mor ve Ötesi'nden Harun Tekin ve Kerem Özyeğen geri vokalleriyle demoya katkıda bulundu. Bu günlerde albüm çalışmalarına yoğunlaşan Buz, bar programına son verdi. Altı hafta süren kayıtlar ekim ayı sonunda tamamlandı. 2005 yılının son günlerinde Pasaj Müzik bünyesinde kurulan Birinci Records ile anlaşan Buz, ilk klibini yalnızlık isimli şarkısına çekti. Klibin yönetmenliğini Hakan Utangaç yaptı. "Senin Eserin" adlı albüm dinleyicilerini bekliyor.

Emre Özlüer: Vokal & gitar
Özer Kırçak: gitar & geri vokaller
Cem Güney: bas gitar
Tercan Şener: Davul & geri vokaller

Yorumlar

Taze haberler