Üçnoktabir Zaman: 17 Mart 2007 Cumartesi - 23:00 Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul Fiyat: Kapıda : 12 YTL Bilet: Kapı Üçnoktabir Cenk Turanlı">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Üçnoktabir @ Bronx - Taksim - İstanbul

14 Mart 2007 00:00
Sahnede: Üçnoktabir
Zaman: 17 Mart 2007 Cumartesi - 23:00
Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul
Fiyat: Kapıda : 12 YTL
Bilet: Kapı

Üçnoktabir
Cenk Turanlı (bas), Barış Ertunç (gitar), Melis Danişmend (vokal) ve Mehmet Demirdelen'den (davul) oluşan "üçnoktabir" 2002 yılında kuruldu. Bir süre önce altı parçalık demosunu hazırlayan üçnoktabir, albüm hazırlıklarını sürdürüyor. Şimdiye kadar Bursa'da, Eskişehir'de, İstanbul'daki pek çok barda ve üniversite şenliğinde konser veren topluluk, 2004 yılında da Tuborg Modern Rock Festivali kapsamında Pink'in ön grubu olarak sahne almıştı.

Bir süre önce Serdar Akar'ın büyük yankı uyandıran filmi "Barda" için "Dediler ki" isimli şarkıyı hazırlayan üçnoktabir'e şu sıralar ulusal müzik kanallarında sıkça rastlamak mümkün. Yakın zamanda piyasaya çıkacak olan albümleriyle bu yılın en çok ses getiren gruplarından biri olmaya aday "üçnoktabir" 17 Mart Cumartesi gecesi Bronx sahnesinde kendi şarkıları ve cover'lardan oluşan bir repertuar ile izleyicilerinin karşısında olacak.

Yorumlar

Taze haberler